vapour 'illusionist' maskuoklis - labai patiko

Jis toks daugiau skaistumo paakiams priduoda, o maskavimo man uzteko, bet jei reikia daug maskuot, tai gali ir nesusitvarkyt su tuo sis maskuoklis. Realiai galiu be maskuoklio gyvent, bet iprotis jau turbut, kad paakius pamaskuoju kokiu svytejimo suteikianciu maskuokliu, jog gaivesni atrodytu. Kolkas turiu pora kitu, o juos subaigus butinai kartosiu si.
100% Pure antakiu priemone - man tobulas daiktas, sunaudojau antra pakuote ir vel nusipirkau tokia pat
zoya 'renew' nagu lako skystintojas - realiai vos kelis kartus panaudojau ir isgaravo (pipete keistai atsoko nuo kamstelio ir taip pateko oras)

Galvojau, kad brokas ar pan, bet gamintojas atrase, kad reikia laikyt su paprastu kamsteliu, o pipete tik naudojimui ir vel paprasta kamsteli uzdet (nors pipete irgi uzsisuka

), bet vistiek atsiunte nauja. Na suskystina laka, savybiu jo nepakeicia, bet nelabai turiu su kuo palygint.
marmozel veido valiklio miniukas - man labai patiko, turbut net labiausiai is visu bandytu priemoniu. Na bet pirkt ir siustis man neapsimoka, nes kaina nera maza, o sudetis gana elementari.
sierra bees 'organic pomegranate' lupu balzamas - vienas is labiau patikusiu sios firmos balzamu, o siaip jie visi elementarus.