Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Sally Hansen nagu odeliu salintojas
user posted image

Ekologiskas makadamiju aliejus akiu makiazui salinti
user posted image

Benefit seseliu pagrindas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Kitty* @ 2014 10 03, 21:59)
Sally Hansen nagu odeliu salintojas
Ekologiskas makadamiju aliejus akiu makiazui salinti
Benefit seseliu pagrindas

Kokia nauda iš tiesiog paveikslėlių? Ar čia Jūsų nauji pirkiniai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2014 10 04, 17:33)
Kokia nauda iš tiesiog paveikslėlių? Ar čia Jūsų nauji pirkiniai? smile.gif

Tik dabar pamaciau,kad ne ten ikeliau doh.gif doh.gif As visada palieku atsiliepima apie subaigta priemone,o cia turejo buti nauji pirkiniai biggrin.gif

Pabaigti:

Mavala odeliu salintojas - nepasakyciau,kad labai efektyvus buvo,odeles suminkstindavo,bet pvz naujas Sally Hansen tubeleje tai daro daug geriau ir zymiai pigesnis.
user posted image

Urban Decay primer potion seseliu pagrindas - ismetu likuti,nes pirktas pries 2.5 metus tai nesinori jau tepti ant voku. Siaip savo darba gerai atliko,seseliai nesubegdavo visa diena,nors mano vokai uzkrite.Nepatiko,kad tubele apsitryne ir neestetiskai atrode,o as megstu grazias ir tvarkingas pakuotes savo kosmetineje tai sitas dalykas irgi pagreitino jo kelione i siuksliadeze biggrin.gif
user posted image

Schwarzkopf Osis galmour queen apimti suteikiantis plauku lakas - labai patiko,neapsunkindavo ir nelipindavo plauku,padejo islaikyti puruma ir skaniai kvepejo bigsmile.gif
user posted image

L'occitane verbena ranku gelis - labai skaniai kvepejo,smagiai naudojosi vasara,nes gana lengvas,bet man per lengvas,nes as megstu riebesnius kremus,kad ir odeles pamaitintu.
user posted image
Atsakyti
vapour 'illusionist' maskuoklis - labai patiko thumbup.gif Jis toks daugiau skaistumo paakiams priduoda, o maskavimo man uzteko, bet jei reikia daug maskuot, tai gali ir nesusitvarkyt su tuo sis maskuoklis. Realiai galiu be maskuoklio gyvent, bet iprotis jau turbut, kad paakius pamaskuoju kokiu svytejimo suteikianciu maskuokliu, jog gaivesni atrodytu. Kolkas turiu pora kitu, o juos subaigus butinai kartosiu si.
user posted image

100% Pure antakiu priemone - man tobulas daiktas, sunaudojau antra pakuote ir vel nusipirkau tokia pat thumbup.gif
user posted image

zoya 'renew' nagu lako skystintojas - realiai vos kelis kartus panaudojau ir isgaravo (pipete keistai atsoko nuo kamstelio ir taip pateko oras) doh.gif Galvojau, kad brokas ar pan, bet gamintojas atrase, kad reikia laikyt su paprastu kamsteliu, o pipete tik naudojimui ir vel paprasta kamsteli uzdet (nors pipete irgi uzsisuka g.gif ), bet vistiek atsiunte nauja. Na suskystina laka, savybiu jo nepakeicia, bet nelabai turiu su kuo palygint.
user posted image

marmozel veido valiklio miniukas - man labai patiko, turbut net labiausiai is visu bandytu priemoniu. Na bet pirkt ir siustis man neapsimoka, nes kaina nera maza, o sudetis gana elementari. ax.gif
user posted image

sierra bees 'organic pomegranate' lupu balzamas - vienas is labiau patikusiu sios firmos balzamu, o siaip jie visi elementarus.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 06 spalio 2014 - 01:00
Bath and body works Pink chiffon kūno losjonas
user posted image
Labai patiko. Lengvai pasiskirsto ant kūno, greitai susigeria, skaniai kvepia, odą padrėkina. Kvapas gan ilgai išsilaiko. Kartočiau jei būtų lengviau prieinamas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo She_Wolf: 06 spalio 2014 - 07:46
Giorgio Armani Si kūno pienelis, patiko, sunaudotas šiltuoju metu laiku, tai odos sausinimo nepajutau ax.gif
user posted image
Avon akių makiažo valiklis - valiklis kaip valiklis tik maža talpa ax.gif
user posted image
Caudalie valymo pienelis, labai patiko, prie progos kartosiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Garnier Fructis Vita Boost Hydra šampūnas - ryškus, saldus egzotinių vaisių kvapas, neblogai drėkina ir minkština plaukus, kartais išplovus nenaudojau balzamo, plaukai lengvai suvaldomi, nesipučia, nesivelia.
Garnier Fructis Goodbye Damage balzamas - spontaniškas pirkinys, naudojau porą kartų per savaitę, kaip kaukę, bet net nėra ką pasakyti, nes produktas apie nieką, nieko, ką gamintojai žada po vieno panaudojimo, neatsitinka nei po 3jų, nei po 5ių, nei sunaudojus visą pakuotę biggrin.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 10 06, 01:58)
100% Pure antakiu priemone - man tobulas daiktas, sunaudojau antra pakuote ir vel nusipirkau tokia pat thumbup.gif
user posted image

Kiek įžiūriu, tai čia tas šviesesnis atspalvis? O jis labiau į ryžumą ar šaltesnio atspalvio?
Atsakyti
QUOTE(Pakšt @ 2014 10 06, 20:47)
Kiek įžiūriu, tai čia tas šviesesnis atspalvis? O jis labiau į ryžumą ar šaltesnio atspalvio?

Taip, cia sviesesnis ('taupe'). Bent man atitinka atspalvis realybej toki, koks sitoj foto parodytas - atspalvis labiau i saltuma, jokio ryzumo nera.
Atsakyti
Scholl Hard skin Softening kremas. Iš pradžių sąžiningai tepiau 7 dienas, nemačiau matomo poveikio. Ūpas nukrito ir tepdavau prabėgom. Ir dabar sutepiau, nes norėjau optimizuot. Tepant po švetiklio pėdutės minkštos, šveitiklis su aliejais, pamaitina kartu, paskui kremas ant viršaus, visai patenkinta tuomet. Bet jos švelnios ir po šveitiklio, kremo kaip ir nebereiktų smile.gif Bet vardan optimizavimo sutepiau ax.gif
Atsakyti
The Body Shop alyvuogių kūno sviestas - skirtingai nei kitų TBS sviestų, švelnus kvapas, tai pliusas, bet sunkokai įsigeria, ant kūno lieka tarsi plėvelė, todėl nepatiko, sunaudojau rankoms.

user posted image
Atsakyti
user posted image

GUERLAIN 93 RUE DE PASSY FALL 2010 seseliai. Turiu as juo pora metu, dazydavausi su jais retokai, nebent su sviesesnemis spalvomis. Bandziau tepti tamsesnes spalvas ir jas skaidyti ( lygtais taip vadinasi ax.gif ), tai blogai skaidesi, tokiais pletmais.
Reziume: nepatiko. Nezinau, galbut paseno g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 07 spalio 2014 - 12:47