Baigesi
Everyday Minerals 'semi-matte' linijos pudra (spalva 'multi-tasking neutral', nors paprastai 'light 2N' perku). Buvau imaisius likuti Inika pudros. EM mano mylimiausia pudra, tai tik pagirt galiu. Jos vietoj iprastine 'light 2N' spalva, o sandeliuke irgi EM laukia

ismetu
Coastal Scents kirsta sepeteli - kazkada, kai SM'e buvo banga, turejau daug ir buvau patenkinta. Dabar kokybe nebetenkina, o ir labai daug metu jau jam. O ir pasikeite dabar CS seseliai. Beje, gal kam pravers - Crown Brush ir CS sepeteliai vienodi, t.y. perka is to paties gamintojo ir pardavineja kaip savus, tai kaina skiriasi, bet kokybe ne.
Ecotools 'kabuki' sepeteliu rinkinukas - nebenaudoju, nes nebetenkina kokybe, nors kai tik nusipirkau labai patiko. Kartais kazkam pritaikau besidazydama, bet retai naudoju, tai nebenoriu apsikraut.
Acure' sensitive' veido kremas - Acure kremai man labai patinka, bet sitas visiskai nepatiko, labai elementarus (na tokio ir norejau) ir lyg vazelininis truputi (reikia itin mazai, dengiasi kazkaip slidziai, daugiau uztepus nesigeria greitai). Tepliojaus vakarais, o kai nusibodo kankintis, tai sutepiau kunui.
Weleda 'citrus' kuno aliejaus miniukas - labai smagus ir kvapnus. Nesu didele megeja kuno alieju, bet panaudoju kartais, tai sis is tu, kur pirkciau.
Lafes 'active' rutulinis dezodorantas - visai patiko ir geras buvo

Nors 'fresh' man labiau patinka ir jauciu, kad lyg geriau laiko

O pvz akmenukas man visiskai nieko nedaro.
Marmozel kauke plaukams (is rinkinuko, mini dydis) - tai aliejuku misinys-kauke, sunku sprest kaip, nes rimtai panaudojau tik karta: gal puse ar daugiau likusio buteliuko riebiai sutepiau ant plauku (labiausiai koncentravausi link galu ir mazdaug iki puses plauku ilgio), supyniau kasa, ja susukau i kuodeli ir palikau per nakti. Aliejus aisku papuole ir link saknu, vaizdelis nekoks buvo pasileidus pries plovima ir bijojau, kad nekaip atrodys isplauti plaukai, bet aliejus puikiausiai issiplove, o plaukai buvo itin purus ir atkelti nuo saknu

Nezinau ar kazka realiai prisidejo ta kauke, bet efektas labai patiko.