Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Marrakesh hair oil. Skaniai kvepėjo, plaukų neriebino, labai skalsus. Plaukų pasipūtimo nenuimdavo, blizgesio nepriduodavo. Kartotinumas 50/50 g.gif
user posted image

Uoga Uoga "Nematomukas". Visiškas nesusipratimas: ant lūpų dengdavosi nelygiai, tad sunaudojau nakčiai kai niekas nemato kaip tu ten išsitepus biggrin.gif Konsistencija kaip sviesto, kvapą užuodžiau (kuris man nepatiko) ir dar pakuotė sugedus buvo. Anksčiau pirkau jų produkciją dėl to, kad lietuviška, gražiai atrodo ir sudėtis atrodo nekenksminga, bet kuo toliau tuo labiau nusiviliu.
user posted image

Queen Helene "Mint Julep Masque". Visai patiko, tikrai padėdavo jei iškildavo spuogelių, bet teko skaityti jog jos sudėtis labai prasta, tad man geriau paprastas molis smile.gif
user posted image

Holika Holika "Clearing BB". Visoms turbūt žinomas smile.gif Man tinka ir spalva, ir dengimas, į jo vietą toks pats smile.gif Norisi kažko naujo, leisiuosi į paieškas, bet šitas BB tikrai vertas kartojimo, o ir pigus smile.gif
user posted image

Visos nuotraukos skolintos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo overlook: 13 spalio 2014 - 12:07
Oblepikha Siberica šampūnas normaliems ir riebiems plaukams - giliai valantis, naudojau porą kartų per savaitę. Ypač patinka šios serijos priemonių kvapas smile.gif Bet šampūno daugiau nepirksiu, nes po to labai sunku susitvarkyti su plaukais, sausina, nes net po balzamo ir aliejuko galams, juos sunkoka iššukuoti, pučiasi, elektrinasi.

user posted image
Atsakyti

Holika Holika "Clearing BB". Visoms turbūt žinomas smile.gif Man tinka ir spalva, ir dengimas, į jo vietą toks pats smile.gif Norisi kažko naujo, leisiuosi į paieškas, bet šitas BB tikrai vertas kartojimo, o ir pigus smile.gif
user posted image

Overlook, kur pirkot šį BB kremą?
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2014 10 13, 18:32)
user posted image

Overlook, kur pirkot šį BB kremą?

Ebay mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
"Oversa" nagų lako valiklis. Nieko ypatingo, sakyčiau net sunkokai valydavo laką. Pirkau, nes buteliukas sugundė, tai pabaigusi priemonę jį pasilikau, tikrai labai patogu naudoti, o pats valiklis nekartotinas.

user posted image
"Avon Naturals" gaivinamasis kūno purškiklis su kokosu ir citrinžole. Kvapas intensyvus, labai sintetinis. Ne itin sužavėjo.

user posted image
(kairėj)
"Avon Foot Works" pėdų šveitiklis. Kvapas nuostabus. wub.gif O šiaip daugiau nelabai turiu ką pasakyti, šveitiklis kaip šveitiklis.

user posted image
"Avon Foot Works" vėsinamasis drėkinamasis pėdų losjonas su žaliąja arbata ir mėtomis. Kvapas patiko, primena vaistinę, o ir pačiai priemonei priekaištų neturiu.
Atsakyti
Uogauoga losjonas "Mojito iš ryto", labai patogus indelis, kvapas lengvas, gėrėsi neblogai, toks vidutinis, nebuvo vau, bet kartojamas jau ne kartą

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Soap&Glory Glad hair day Intensive kondicionierius, 50 ml.
Atidavė sesuo,nes jai plaukus riebalino. Aš kartkartėm naudojau, tai nuo reto naudojimo tikrai neriebino. Nežinau, man jis toks joks g.gif gal kad per retai naudojau, bet kitus kondicionierius skalaujant plaukai slidūs, o po šito ne. Šukavimą šiek tiek palengvina, bet va šukuojant šlapius plaukai tokie nemalonūs liest.
Nekartočiau smile.gif

user posted image
foto
Atsakyti
Clarins natural lip perfector, 03
user posted image
Labai patiko, ilgam užteko. kaip balzamas su spalva. Nežinau, ar labai drėkindavo, nes mano lūpos ne sausos, bet faktas, kad nesausino. Spalva graži, truputį nugesindavo lūpų raudonį. Patogus aplikatorius. Priekaištų neturiu ir pakartočiau visai ax.gif
Atsakyti
Garnier mineral dezodorantas/antiperspirantas InvisoCool labai patiko, visų pirma dėl to, kad gaiviai kvepia ir nepalieka baltų žymių. Nėra nieko nemaloniau, kai pasitepusi dezodorantu ir nesulaukusi kol jis išdžiūsta skubi apsirengti ir ištepi naują švarų rūbą... Su šiuo Garnier to nepastebėjau. Tai labai didelis pliusas. O ir apsauga nebloga, nors žadama, kad oda išliks sausa iki 48 valandų, aš to netikrinau. Bet ryte po dušo pasitepus dezodorantu vasaros dieną jaučiausi gaiviai. Šį produktą tikrai galiu rekomenduoti ir, manau, kad įsigysiu tikrai dar ne kartą pati.
user posted image
Foto iš interneto
Atsakyti
Chanel kompaktinė pudra - tiko patiko, į jos vietą tokia pati ax.gif
user posted image
Klorane purškalas plaukams su linais, ne kažką, su magnolija labiau patiko, bet kadangi per akciją urmu užsipirkus esu, tai teks sunaudot ir daugiau nekartot ax.gif
user posted image
Klorane šampūnas su linais irgi ne kažką, kaip ir purškalas. Sakyčiau net kad plaukus pavelia
user posted image
Geomar kūno šveitiklis, gan neblogas pasirodė, geras kainos ir kokybės santykis
user posted image
Givenchy Dahlia noir kūno pienelis, kol kūno oda nelabai išsausėjus stengiuosi pribaiginėt parfumuotas priemones, nes žiemą iš tokių man drėkinimo labai trūksta
user posted image
Visos nuotraukos skolintos
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2014 10 16, 13:26)
Chanel kompaktinė pudra - tiko patiko, į jos vietą tokia pati  ax.gif

Čia kuri iš Chanel? Ji visiškai sausa ar kreminė-kompaktinė? Kokia jūsų oda?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 10 16, 13:32)
Čia kuri iš Chanel? Ji visiškai sausa ar kreminė-kompaktinė? Kokia jūsų oda?

visiškai sausa, mano oda mišri, vasarą į riebumą, atvėsus oram - į sausumą, planuojamas pirkinys kreminė kompaktinė pudra, labai jau gyrė ax.gif
Atsakyti