Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2014 06 10, 06:33)
Kokia beginio metro kaina gaunasi?
Papildyta:
Niekas vaizdu nekelia..
Papildyta:
Grindinis sildymas virtuveje .

Grazus vaizdas pas tave wink.gif Kazkaip kai sildymas issivedzioja iskart pasidaro namai tokie artimesni gyvenimui biggrin.gif
Beginio metro kaina reiktu patikslinti nes dabar telefonu abstrakciai tik girdejau bet speju apie 1000 gaunasi. Nes mums apie 12500 stalvirsi paskaiciavo ir cia neitraukta dar palange... doh.gif
Laukiam dar is vieno pazistamo skaiciuku. Gal bus pigiau viskas... Kokybe ideli buna. Pagal kaina tai jau noriu paprasto stalvirsio pagal grozi.... Tai primeciau vakar kad su lietu bendra virtuves kaina (su buitine technika) siektu 30000. Kai pagalvoji tai kosmosas blink.gif Imesiu i albuma vizualizacija tuoj. Nu kazkaip su paprastu stalvirsiu nezinau kaip atrodytu namai...
Papildyta:
Imeciau jau virtuves apie kuria svajoju foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 06 10, 09:32)
Imeciau jau virtuves apie kuria svajoju foto smile.gif

labai graži virtuvė, tavo planas? Nelabai yra prie ko prikibti, nebent prie kriauklės, kuri matosi is karto įėjus pro duris.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2014 06 10, 09:15)
labai graži virtuvė, tavo planas? Nelabai yra prie ko prikibti, nebent prie kriauklės, kuri matosi is karto įėjus pro duris.

Dizainerio planas wink.gif Kriauklei ten idealiausia vieta. Nes uz duru (holo) jos nesimatys, o man svarbiausia, kad is svetaines ji kuo maziau matytusi. Nors siaip indaplove yra wink.gif
Atsakyti
Parodykit ir man tą viziją biggrin.gif Ir gal baldininkų be priekaištų kontaktus galima? Reikia būtinai ir mums skaičiuotis, nes laikas spaudžia oi kaip..
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 06 10, 10:56)
Dizainerio planas wink.gif

turi fantaziją dizaineris, netgi romanetes parinko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2014 06 10, 13:18)
turi fantaziją dizaineris, netgi romanetes parinko  biggrin.gif

Romanetes yra uzdetos, kad isivaizduoti, kad tures buti romanetes (virtuveje nieko kito ir neisivaizduoju). Tikrai jos ir bus, o kokios tai vel kartu spresim tongue.gif Vizualizacija nera 100proc galutinio varianto, pagal ja kazka keiciam arba ne smile.gif Pvz grindys bus rusvesnes, nes mes su vyru vistik nusprendem kad norim siltesnio atspalvio. O siaip tai dizaineris tam ir reikalingas, kad turetu fantazija ir viska sudeliotu i tam skirtas vietas biggrin.gif
Atsakyti
Biesai, o kaip tau sekesi bendrauti Asmode? Nes i mane tai speju nelabai patraukliai ziurejo. Sake nu jus ir prisidizaineriuojat. Sako viena toki jau turejom tik su stiklais dar prase. sakau ar tik ne Ginkunuose biggrin.gif
Man tai galvos skausmas vidines pirmo a durys, nes tik vienos normalios i WC, o kitos 3 reikalingos i nesildomas patalpas. Tai panasu, kad su groziu vaje vaje kad nekas sad.gif Siaip toms patalpoms siulo butines lauko duris... Ryt eisiu vel. Dabar virskinsiu informacija visa vakara.
Atsakyti
Labas visiems, skaitau ir perskaitau viska smile.gif

Biski ne i savo darza lendu ir noriu papasakot , ka vakar maciau. Zodziu, pasikviete gera pazistama , centre turinti tevu namuka ir siltanami, uzsukt salotu, svogunu, krapu. Uzeinu kieman- o ten stovi nesenai isaugusi kaimynu pilis blink.gif . Atstumas nuo sienos iki mano pazistamu tvoros 50 cm blink.gif Dvieju aukstu namas .
Nu nezinau , kai prisimenu kiek mes turejom visokiu apribojimu... Ir net Lesto vamzdis T formos 6 metrai po keliuku neleido daryti ivaziavimo tiesiai i garaza... O cia - namas kone ant tvoros blink.gif . Pazistama sako, kai reikejo kaimynu sutikimu, parasu ant projekto, tai ne ten turejo stovet , o ir projektas, ko gero, buvo kitas g.gif Sako, kalsuiu, kaip ruosiates tinkuot ? Tai pastoliai statysis ant kaimynu serbentu, avieciu krapu?
kas galetu pakomentuot?

QUOTE(biesas66 @ 2014 06 10, 08:33)

Niekas vaizdu nekelia..

Ot galeciau to statinio nuotrauka ikelt, vakar turejau fotika ir neiskenciau neiamzinus blush2.gif

QUOTE(JEma @ 2014 06 10, 16:43)
O siaip tai dizaineris tam ir reikalingas, kad turetu fantazija ir viska sudeliotu i tam skirtas vietas

As dabar 'dirbu dizainerio darba' ir akivaizdziai pamaciau ir suvokiu, kad jis reikalingas, bet...
Visos mano dabartines atostogos - tik lekt, ieskot, aiskintis, numatyt, derint, galvot, ziuret, sprest doh.gif Jauciu, kai baigsis, darbe pailsesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 06 10, 18:50)
Labas visiems, skaitau ir perskaitau viska smile.gif

Biski ne i savo darza lendu ir noriu papasakot , ka vakar maciau. Zodziu, pasikviete gera pazistama , centre turinti tevu namuka ir siltanami,  uzsukt salotu, svogunu, krapu. Uzeinu kieman- o ten stovi nesenai isaugusi kaimynu pilis  blink.gif . Atstumas nuo sienos iki mano pazistamu tvoros 50 cm blink.gif Dvieju aukstu namas .
Nu nezinau , kai prisimenu kiek mes turejom visokiu apribojimu... Ir net Lesto vamzdis  T formos 6 metrai po keliuku  neleido daryti ivaziavimo tiesiai i garaza... O cia - namas kone ant tvoros blink.gif . Pazistama sako, kai reikejo kaimynu sutikimu, parasu ant projekto, tai ne ten turejo stovet , o ir projektas, ko gero, buvo kitas g.gif Sako, kalsuiu, kaip ruosiates tinkuot ? Tai pastoliai statysis ant kaimynu serbentu, avieciu krapu?
kas galetu pakomentuot?

Skundas į statybų inspekciją dėl nelegalių statybų - turėtų atvažiuot patikrint. Jei ne pagal projektą, turėtų priverst nugriaut. Tik patarimas paskubėt, nes kažkur ten metų senatis yra numatyta - tipo jei per tiek laiko nepasiskundei, reiškia neturi pretenzijų ir vėliau tik per teismus ir pan.

O šiaip tai ne supermamu klauskit, o tiesiai į www.vtpsi.lt užduot šitą klausimą su visomis detalėmis arba iškart į 'karštą liniją' pranešimą apie nelegalias statybas.

Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2014 06 10, 20:35)
Skundas į statybų inspekciją dėl nelegalių statybų - turėtų atvažiuot patikrint. Jei ne pagal projektą, turėtų priverst  nugriaut. Tik patarimas paskubėt, nes kažkur ten metų senatis yra numatyta - tipo jei per tiek laiko nepasiskundei, reiškia neturi pretenzijų ir vėliau tik per teismus ir pan.

O šiaip tai ne supermamu klauskit, o tiesiai į www.vtpsi.lt užduot šitą klausimą su visomis detalėmis arba iškart į 'karštą liniją' pranešimą apie nelegalias statybas.

aciu, nors as tik svecias ten buvau mirksiukas.gif
teoriskai ju paciu sklypo verte krenta nuo tokios kaimynystes, maza ka...
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 06 10, 19:59)
aciu, nors as tik svecias ten buvau  mirksiukas.gif
teoriskai ju paciu sklypo verte krenta nuo tokios kaimynystes, maza ka...

tokia statyba galima tik tokiu atvieju jei buvo seni pamatai. kitaip tai tik su kaimynu sutikimu. Aisku kad sklypo verte krenta.
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2014 06 10, 17:57)
Biesai, o kaip tau sekesi bendrauti Asmode? Nes i mane tai speju nelabai patraukliai ziurejo. Sake nu jus ir prisidizaineriuojat. Sako viena toki jau turejom tik su stiklais dar prase. sakau ar tik ne Ginkunuose biggrin.gif
Man tai galvos skausmas vidines pirmo a durys, nes tik vienos normalios i WC, o kitos 3 reikalingos i nesildomas patalpas. Tai panasu, kad su groziu vaje vaje kad nekas sad.gif Siaip toms patalpoms siulo butines lauko duris... Ryt eisiu vel. Dabar virskinsiu informacija visa vakara.

Turbut su tokiu maziuku snekejot smile.gif jis man matavo,baides tu liniju.. .. Itariu rupuze apie mane snekejo... Reikejo sakyti,vyriukai-dirbam,dirbam,be gincu smile.gif O pries tai su vyriuku snekejau tai toks malacius,pasiule ivairiu sprendimu del priesgaisriniu,viska aprode. As pas jy gal kokis 3 kartus buvau klausinet..

Trys durys i nesildomas patalpas-kirtis piniginei..

beje,kai minejei virtuves baldu,metro kaina,turejei minty 1000 litu baldu be stalvirsio ar kaip?
Atsakyti
jema,o kikie atstumai pas jus nuo salos iki baldu? I kaire,I desine ir uz salos link baldu. ir kokio ilgio sala?
Atsakyti