QUOTE(biesas66 @ 2014 06 10, 19:16)
tokia statyba galima tik tokiu atvieju jei buvo seni pamatai. kitaip tai tik su kaimynu sutikimu. Aisku kad sklypo verte krenta.
Papildyta:
Turbut su tokiu maziuku snekejot
jis man matavo,baides tu liniju.. .. Itariu rupuze apie mane snekejo... Reikejo sakyti,vyriukai-dirbam,dirbam,be gincu
O pries tai su vyriuku snekejau tai toks malacius,pasiule ivairiu sprendimu del priesgaisriniu,viska aprode. As pas jy gal kokis 3 kartus buvau klausinet..
Trys durys i nesildomas patalpas-kirtis piniginei..
beje,kai minejei virtuves baldu,metro kaina,turejei minty 1000 litu baldu be stalvirsio ar kaip?
Papildyta:
Turbut su tokiu maziuku snekejot

Trys durys i nesildomas patalpas-kirtis piniginei..
beje,kai minejei virtuves baldu,metro kaina,turejei minty 1000 litu baldu be stalvirsio ar kaip?
Snekejom su tokiu augusiu vyruku. Kiek buvom NIC tai visad tik ji matydavau. Na jis aprodo, pakomentuoja, bet nera kaip tie siuolaikiniai vyrukai kurie bega ivykiams uz akiu ir siulo visokiausius variantus, kad butu ne tik kokybiska bet ir grazu. Tas mazdaug siulau tokias ir tokias. O as tada klausiu, o jas galima padaryt vizualiai kaip vidines duris? Ir pasigirsta pauze

Nu jo kirtis... kiek suprantu apie 1500 vnt gaunasi jei tokio tipo kaip isivaizduoju ant butiniu laukiniu duru pagrindo.
Na 1000 turejau omenyje metro kaina vien lieto stalvirsio. Na bent jau taip susidariau ispudi. Nes mums paskaiciavo kad apie 13000 stalvirsis kainuotu. O baldu kaina nemaza, bet kad buciau isgirdusi skaiciukus aiktelejusi tai neee. Viskas proto ribose turint omenyje kad yra Cargo ir kad visur tik Blum. i 10000 isipaisom (+stalvirsis vienoks ar kitoks).
QUOTE(biesas66 @ 2014 06 10, 22:10)
jema,o kikie atstumai pas jus nuo salos iki baldu? I kaire,I desine ir uz salos link baldu. ir kokio ilgio sala?
Sala 1600 ilgio ir 1100 plocio. Ilgesne mums netelpa tada liktu siauras praejimas ir atsisakiau tos minties. Valgysim prie stalo, tai ji tik greitam prisedimui ir papildoma vieta daiktams. Atstumai: vienoje puseje tik 80cm, kitoje prie saldytuvo 1,15m