Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(*Wailletta* @ 2014 04 13, 09:38)
sveikutes

sodinime esu naujoke visiskai zalia. seklas pirkau pagal paveikslelius smile.gif na ir nusipirkau pipiru vazoniniu dekoratyvines veisles.. sakykit prasau, ar jie tik del vaizdo, ar juos galima bus naudoti ir maisto gamyboje? stai kokie jau jie grazus mazyciai, foto salia kokia ten veisle mazi raudoni pipiriukai smile.gif

o pavadinimas? nuo jo reikia pradėti. atsiverčiat google, suvedat pavadinimą ir viską apie jį sužinot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Modeen: 13 balandžio 2014 - 10:02
QUOTE(Modeen @ 2014 04 13, 10:02)
o pavadinimas? nuo jo reikia pradėti. atsiverčiat google, suvedat pavadinimą ir viską apie jį sužinot.

Na kad pavadinime tik tai ir buvo parasy" paprikos, aitriosios skirtos auginti vazonuose raudonos".
Na bandysiu maximoj dar paieskot ju, gal kazkoks dar buvo uzrasas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 04 13, 12:45)
Na  kad pavadinime tik tai ir buvo parasy" paprikos, aitriosios skirtos auginti vazonuose raudonos".
Na bandysiu maximoj dar paieskot ju, gal kazkoks dar buvo uzrasas... g.gif

Auginkit ir valgykit, jei pavadinimo nezinot, kai uzaugs paragausit ir matysit astrios ar nelabai.
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 04 13, 09:38)
sveikutes

sodinime esu naujoke visiskai zalia. seklas pirkau pagal paveikslelius smile.gif na ir nusipirkau pipiru vazoniniu dekoratyvines veisles.. sakykit prasau, ar jie tik del vaizdo, ar juos galima bus naudoti ir maisto gamyboje? stai kokie jau jie grazus mazyciai, foto salia kokia ten veisle mazi raudoni pipiriukai smile.gif
user posted image

turejau ir as pernai tokiu mazyliu,pavadinimo nepamenu,bet man jos labai patiko. gausiai derejo,dar ir dabar turiu dziovintu. pakankamai astrios,uztenka poros paprikyciu i puoda sriubos. beto labai graziai vazonely virtuvej atrodo smile.gif
Atsakyti
Dovanoju Vilniuje (pasiimti patiems Nemenčinės pl. 10.):

2 vnt. Čili - Red Cherry
1 vnt pomidoras - Yellow pear

user posted image
Atsakyti
Wailetta, kadangi neradote lietuviškai, dar augalai turi lotynišką pavadinimą. Įveskit capsicum annuum ir surasit savo auginamas paprikas.
Atsakyti
laba diena wink.gif merginos turiu klausimeli....ar dar galeciau siomis dienomis seti pipiriukus paprikiukus?ar dar speciau sulaukti derliaus?ar jau velu?....pirkdamas seklas prisipirkau ir tu,ir pamirsau,vakar ziurineju kokiu cia seklu turesiu darzui,ir pamaciau,kad situ yra...
Atsakyti
QUOTE(///...akyra.../// @ 2014 04 15, 09:16)
laba diena wink.gif merginos turiu klausimeli....ar dar galeciau siomis dienomis seti pipiriukus paprikiukus?ar dar speciau sulaukti derliaus?ar jau velu?....pirkdamas seklas prisipirkau ir tu,ir pamirsau,vakar ziurineju kokiu cia seklu turesiu darzui,ir pamaciau,kad situ yra...

neverta, smarkiai pavėlavot... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 04 15, 09:20)
neverta, smarkiai pavėlavot...  schmoll.gif

aciu uz atsakyma,teks nevargt ir daigiukus pirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(///...akyra.../// @ 2014 04 15, 10:17)
aciu uz atsakyma,teks nevargt ir daigiukus pirkt  doh.gif

kitais metais čilius, paprikas sėkit vasario mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 04 15, 10:31)
kitais metais čilius, paprikas sėkit vasario mėnesį.

aciu uz patarimus,esu visiska naujoke,kitais metais zinosiu..siemet manau rasiu pirkt daigu,tik gaila kad seklu galiojimas kitais metais bus pasibaigias...o daigus kada sodint i sitnami?ar darza?
Atsakyti
QUOTE(///...akyra.../// @ 2014 04 15, 09:51)
aciu uz patarimus,esu visiska naujoke,kitais metais zinosiu..siemet manau rasiu pirkt daigu,tik gaila kad seklu galiojimas kitais metais bus pasibaigias...o daigus kada sodint i sitnami?ar darza?

ar galit juos naktim dengti, jei šalnas praneš? aš ne, tai į šiltnamį ir tunelį gegužės vidury sodinu, jiems turi ne mažiau 13-15 laipsnių net naktį būti, o +10 tai jau riba.
Atsakyti