Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

Kaip jums gerai o as negaliu dar sodinti, bijau salnu, nes augs tuneliuke po pernykste skyleta plevele.
Mano taippat jau su ziedpumpuriais beveik visos paprikos ir ciliai, tai ka skabyt juos? O kada naujus sukraus.
Poblano mano iri su ziedpumpuriais, bet aukstis tik apie 30 cm, reiskia prastesnis substratas ir nevaro i ugi ne taip kaip pomikai-pusmetriniai.
Atsakyti
Saulės vonios user posted image
Aš kaip Venta9 bijau šalnų, visus kol kas auginu vazonuose.
Atsakyti
Mergaitės, o paprikos varpeliai labai aukštos?
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2014 04 29, 07:58)
Mergaitės, o paprikos varpeliai labai aukštos?

virš 1,5 m
tik kad tai pipirai, ne paprikos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 29 balandžio 2014 - 08:20
Na, manieji ciliukai taip pat jau zydi - Tam Jalapeno ir Hungarian black (sis jau auginasi du pipiriukus), daug ziedu primezge Orange Habanero (kazkas cia rase, kad pastarieji ilgos vegetacijos g.gif, o maniskiai jau tuoj zydes blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 05 02, 11:00)
Na, manieji ciliukai taip pat jau zydi - Tam Jalapeno ir Hungarian black (sis jau auginasi du pipiriukus), daug ziedu primezge Orange Habanero (kazkas cia rase, kad pastarieji ilgos vegetacijos g.gif, o maniskiai jau tuoj zydes blush2.gif ).

žydėjimas jų tokiu pačiu laiku ateina, kaip ir visų, bet jie ilgai auga ir dera, kiek šilumos bus, tiek augs. vėliau pasėjus išauga mažas krūmelis iki atšalimo ir mažai vaisių turi, o ilgą vasarą jiems padarius užauga didelis šakotas krūmas ir vaisių tiek, kad nežinai kur dėt, jie juk be proto aštrūs, normalus žmogus vienų negali valgyt.
Atsakyti
Man symet su paprikom kazkas ne taip. Pasakykit, ko truksta jom, jei lapeliai nera sodriai zalios spalvos, svieseja, geltonuoja? Ne visos taip, bet dalis yra tokiu, zeme vienoda visom. issodinau i siltnami pacias graziausias, bet ir tos nuo praeitu metu stipriai skiriasi. Palikau veliausiai isdygusias ant palanges, nu tokios jos man nusmurgusios, sakiau veliau i tuneliuka kisiu, bet matau, kad nebus ka sodinti g.gif Mazutes visiskai,kai kurios kelis tikrus lapelius tik turi, neauga visiskai, o apatiniai lapeliai jau gelsveja. Ar man dar bandyti jas reanimuoti, ar nebevargti ir nusipirkti turguj, maciau pries kelias dienas pardavineja, nu laaabai grazus daigai, i savo net ziureti negaliu po tokiu vaizdu
Atsakyti
kažkas kitas nepatiko - gal temperatūros ir drėgmės santykis, ir šviesos ilgai trūko. aš geriau patręšiu daigus, negaliu žiūrėt, jei augt nenori. bet tai jau anksčiau padariau. pačius blogiausius gal prieš mėnesį delfanu purškiau. o šiaip persodinant visus palieju ne vandeniu, o kuo nors su humusu. šiemet humistarą naudojau, tai labai patiko daigams, visi žali. nepasitikiu vien daigų žeme, juk neatsikąsi, nesužinosi, ko joje yra, o ko trūksta. jei nenori augti, tai gal ir trūksta.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 05 02, 11:56)
kažkas kitas nepatiko - gal temperatūros ir drėgmės santykis, ir šviesos ilgai trūko. aš geriau patręšiu daigus, negaliu žiūrėt, jei augt nenori. bet tai jau anksčiau padariau. pačius blogiausius gal prieš mėnesį delfanu purškiau. o šiaip persodinant visus palieju ne vandeniu, o kuo nors su humusu. šiemet humistarą naudojau, tai labai patiko daigams, visi žali. nepasitikiu vien daigų žeme, juk neatsikąsi, nesužinosi, ko joje yra, o ko trūksta. jei nenori augti, tai gal ir trūksta.

su humiverdu liejau as, turbut neuzteko, bandysiu dar kuom nors patresti, jei per savaite nematysiu pokycio, nebevargsiu su jais, tik gaila man augaleliu, kabinosi i gyvenima, o as imsiu ir israusiu, kaip kokia zudike verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 02, 12:18)
su humiverdu liejau as, turbut neuzteko, bandysiu dar kuom nors patresti, jei per savaite nematysiu pokycio, nebevargsiu su jais, tik gaila man augaleliu, kabinosi i gyvenima, o as imsiu ir israusiu, kaip kokia zudike  verysad.gif

Delfaną bandykit, per kokią savaitę pasimatys pokyčiai, paprastį trąšį gali nebepakakt.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 05 02, 12:35)
Delfaną bandykit, per kokią savaitę pasimatys pokyčiai, paprastį trąšį gali nebepakakt.

Reikia vaziuoti tada pirkti, lyg skaiciau kazkada, mergaites rase, kad senukuose yra, ar klystu blush2.gif
Isivedziau delfan, nerandu, gal nuoroda galetumet ikelti, kaip atrodo vizualiai?
Papildyta:
Atsiprasau , radau, sitas?
oi, ne ta nuoroda ikeliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 02 gegužės 2014 - 13:02
http://www.emolus.lt..._stimuliatorius
Papildyta:
žalioj stotelėj pirkau, tik vizualiai lyg žalesnis buteliukas, bet toks
Papildyta:
net mane jau užkniso tie forumo sutrikimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 02 gegužės 2014 - 12:55