Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

labai neauga šiemet čiliukai salta tikriausiai jiems mieste, jei saules nėra tai visai vėsu.
Keleta išvežiau i šiltnami, tai iškarto pasimatė, kad paaugo. Nežinau ar šiemet iš jų kas užaugs dar.
Atsakyti
sveikos, sutojo kažkaip mano paprikos sad.gif nebeišmanau, kaip pagelbėt joms, atrodo ir sveikos ir viskas ok, bet stypo stypo ir apie 25cm - STOP. sad.gif sad.gif ką daryt? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 05 08, 06:31)
sveikos, sutojo kažkaip mano paprikos sad.gif nebeišmanau, kaip pagelbėt joms, atrodo ir sveikos ir viskas ok, bet stypo stypo ir apie 25cm - STOP. sad.gif sad.gif ką daryt? sad.gif

gal pasiekė maksimalų išsivystymo lygį pagal indelius. jei dar kelias savaites neketinat išsodint į pastovią vietą, tai reikėtų į didesnius išsodinti ir žemės geros pridėt, arba jau į nuolatinę vietą sodint.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 05 08, 06:36)
gal pasiekė maksimalų išsivystymo lygį pagal indelius. jei dar kelias savaites neketinat išsodint į pastovią vietą, tai reikėtų į didesnius išsodinti ir žemės geros pridėt, arba jau į nuolatinę vietą sodint.

auga dideliuose vazonuose, o 4 paliktos gyvent virtuvėje ant palangės bus (vazonai gėlėms moliniai nemaži, visą palangę 4 užima... g.gif kitos irgi nemažuose. Vakar MB sakau gal reik tręšt kuo, tai sako nieks netrešia daigų? g.gif g.gif g.gif pirmą kartą aš jas auginu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 05 08, 07:05)
auga dideliuose vazonuose, o 4 paliktos gyvent virtuvėje ant palangės bus (vazonai gėlėms moliniai nemaži, visą palangę 4 užima... g.gif kitos irgi nemažuose. Vakar MB sakau gal reik tręšt kuo, tai sako nieks netrešia daigų?  g.gif  g.gif  g.gif pirmą kartą aš jas auginu  blush2.gif

ar žiedus krauna? jei dar niekuo netręšėt, tai palaistykit kažkuo natūralesniu. aš po persodinimo šiemet viską humistaru palieju, tai nestoja augimas, gražiai visi daigai bujoja. ir humiverdas tinka.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 05 08, 07:23)
ar žiedus krauna?

ne verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Vakar lygiai dvylika daigu issodinau i tuneliuka g.gif Dar apie 20 liko indeliuose. Bet ir jau mirtinai prasosi i pastovia vieta doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
Paprikų šiltnamyje atsirado skraidančių vabzdžių. Tokie panašūs į muses, bet ilga uodega ir šviesiai rudos spalvos. Gal kuri esat susidūrusi ir žinot kas do padarai? Kolkas nesuprantu, ar kenkėjai bet nemalonu, jų gana daug g.gif
Atsakyti
Gal kas jelapenu daigeliu turi parduot?? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amila*: 10 gegužės 2014 - 23:00
QUOTE(Morepink @ 2014 05 10, 14:15)
Sveikos.
Paprikų šiltnamyje atsirado skraidančių vabzdžių. Tokie panašūs į muses, bet ilga uodega ir šviesiai rudos spalvos. Gal kuri esat susidūrusi ir žinot kas do padarai? Kolkas nesuprantu, ar kenkėjai bet nemalonu, jų gana daug g.gif

Ir pas mane siltnamyje atsirado kol dar nebuvo augalu tik salotos ir ridikeliai, bet uodegu neuzmaciau (gal), jo sviesiai rudi. kaip muses ir isvyt nesiseke, neskrido lauk, bet dabar jau sumazejo. Gal pridejo kur kiausiu ir kaip jie vadinasi. Pirmakart gyvenime maciau tokius.
Atsakyti
Paprikos issodintos i tuneliukus-ramuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 12, 10:28)
Paprikos issodintos i tuneliukus-ramuma  smile.gif

aš irgi daug išsodinau, triguba agro lankus apdengiau. Jau nebegalėjau žiūrėt, kaip indeliuose vargsta. Bet dalį visgi persodinau į didesnius vazonus ir dar palikau šiltnamyje - dėl visa ko..
Atsakyti