Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,bendra tema

Mergaitės, norėlau paklaust - Pelenej prie PN stendo konsultantė sakė, kad kai kurios LED lempos džiovina ne visus gelinius lakus. Tiesa čia ar ne? kaip tik užsisakiau LED lempą, tai dabar baisu, kad nedžiovins kai kurių lakų unsure.gif
Atsakyti

o su kuo butent nuvalote lipnuma. Teptuku peerbraukiate ar su lipnumo skysciu? Jei su skysciu tada pavirsiu pasiausiate, nuvalote dulkes pries paisant
emi ir topa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarine90: 09 balandžio 2014 - 21:29
QUOTE(pavasarine90 @ 2014 04 09, 22:21)
o su kuo butent nuvalote lipnuma. Teptuku peerbraukiate ar su lipnumo skysciu? Jei su skysciu tada pavirsiu pasiausiate, nuvalote dulkes pries paisant
emi ir topa?

Su skysčiu. Jei teptuku tai vistiek liks lipnus paviršius. Aš kai ant spalvos tai nešiaušiu, ant topo pašiauščiau.
Atsakyti
Dėkui, Aliunte 4u.gif
Na ir aš pasidalinsiu savo paprastu darbeliu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavasarine90 @ 2014 04 10, 07:25)
Dėkui, Aliunte  4u.gif
Na ir aš pasidalinsiu savo paprastu darbeliu smile.gif

Įdomi idėja, bet nelabai man prilipo 4u.gif Tvarkingai thumbup.gif Aš irgi įsigijau mėtinę spalvą BLUESKY, tik neišdrystu dar išbandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2014 04 10, 09:21)
Įdomi idėja, bet nelabai man prilipo  4u.gif Tvarkingai  thumbup.gif  Aš irgi įsigijau mėtinę spalvą BLUESKY, tik neišdrystu dar išbandyti  blush2.gif

Na va kaip kam, man gal gražu būtų su kitomis spalvomis, nes pati šia spalva kol kas taip pat nedrįstu lakuotis smile.gif bet merginai tipsą kai parodžiau, tai jai laaaabai patiko smile.gif skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarine90: 10 balandžio 2014 - 09:35
QUOTE(pavasarine90 @ 2014 04 10, 10:34)
Na va kaip kam, man gal gražu būtų su kitomis spalvomis, nes pati šia spalva kol kas taip pat nedrįstu lakuotis smile.gif bet merginai tipsą kai parodžiau, tai jai laaaabai patiko smile.gif skonio reikalas smile.gif

Tikrai taip, dėl skonio nesiginčijama drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano šiandieniniai smile.gif
2sluoksniai Bluesky A12,1 sluoksnis IBD All that glittersuser posted image
Čia va iš arčiau ir su blicu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 10 balandžio 2014 - 19:14
Įkelsiu pora savų kol nepamiršau spalvų, nes su atmintimi kažkas negerai man doh.gif

1sl Progel Paris rose, galiukai Progel City light ir blizgutis + lipdukas

user posted image

EzFlow Baby doll 4/5sl ir blizgutis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 04 10, 22:33)
Įkelsiu pora savų kol nepamiršau spalvų, nes su atmintimi kažkas negerai man  doh.gif

Nice smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 04 10, 22:33)

bigsmile.gif doh.gif O galvojau apie šią spalvą... Labai gražūs man Jūsų darbai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 04 10, 21:33)
Įkelsiu pora savų kol nepamiršau spalvų, nes su atmintimi kažkas negerai man  doh.gif

1sl Progel Paris rose, galiukai Progel City light ir blizgutis + lipdukas

user posted image

Tobuli nagai ir labai gražios rankos antroje foto 4u.gif kaip gera kurti grožį su tokiais nagučiais smile.gif
Kaip jums laikosi lipdukai vandeniniai?pamačiau katukus ir prisiminiau ,kad juos turiu bet nesilaiko man jie ir draugei klijavau tai sakė po dviejų dienų jai atsiklijavo,nors tepiau dviem sluoksniais topo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birmania: 11 balandžio 2014 - 07:32