Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,bendra tema

Sveikos panelės smile.gif Priauginimo temoj šnekėjom apie fotikus, su kuom fotografuojam, kad gražiai gautųs smile.gif Nusipirkau veidrodinį fotiką, vakar pažaidžiau, keliu rezultatus smile.gif Tiesa, dar nesuprantu kaip ten ką nustatyti reikiamai, tai manau galima ir geresnį rezultatą išgaut blush2.gif

Violetinė spalva PN 19,2, 3 sl. Myliu šitą spalvą wub.gif rūžava, kaip jau rašiau, Crystal nails nr. 16, 1 sl, emi dažai+folija.

1 nuotrauka. Čia be blico, po dirbtiniu apšvietimu. Spalvos, mano manymu, gavosi tokios, kokios ir realiai, neparūžavino ir nenublankino smile.gif

user posted image

2 nuotrauka. Fotografavau jau vakarop, tai biškį tamsiau, be blico. Vidury dienos manau geriau būtų gavęsi. Bet vistiek, spalvos tokios, kokios yra smile.gif tik odos atspalvis šaltesnis smile.gif taip kad džiaugiuosi nauju pirkiniu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 11 balandžio 2014 - 08:37
Aciu kam patinka 4u.gif
Birminia uoj turiu as visokiu ir ranku ir nagu ir zinoma kurt grozi bene ant modeliniu ziauriai miela wub.gif
del lipduku nepasakysiu nes lb seniai ju nenaudojau buvau pamirsus,o sia savaite dviejas rankas papuosiau katinais tai pranesiu kaip laikys ir jei gerai papasakosiu kaip klijuoju 4u.gif
Atsakyti
As paskutini karta kai klijavau vandeninius lipdukus tai kliente atejo po 3 sav,o lipdukai ne krust smile.gif
Atsakyti
Aš kažkada klijavau sau, ant išdžiovintos spalvos, nenuėmus lipnumo dėjau lipduką. Atrodo tikrai gerai nusausinau, padžiovinau, bet vistiek atšokinėjo. Bet kai sau tai pasaugojau, nelupinėjau, atlaikė dvi savaites. Kažkas rašė, kad reikėtų nuvalyti lipnumą nuo spalvos, bet nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2014 04 11, 09:35)
Violetinė spalva PN 19,2, 3 sl. Myliu šitą spalvą  wub.gif rūžava, kaip jau rašiau, Crystal nails nr. 16, 1 sl, emi dažai+folija.

mascarra, super fotkės, o kiek, jei ne paslaptis, mokėjai už fotiką?
Ir dar klausimas - kaip darai su CN lakais - ar užlakuoji su kitos firmos topu? Aš kai klausiau mergaičių, tai sakė, kad jis be topo nešiojamas, nes neturi lipnumo...
Papildyta:
QUOTE(aliunte @ 2014 04 10, 23:25)
bigsmile.gif  doh.gif  O galvojau apie šią spalvą... Labai gražūs man Jūsų darbai  blush2.gif

Tai kad labai panaši yra IBD Juliet, 3 sluoksnių - per akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 04 10, 23:33)
Įkelsiu pora savų kol nepamiršau spalvų, nes su atmintimi kažkas negerai man  doh.gif

Kokia katė wub.gif

QUOTE(mascarra @ 2014 04 11, 10:35)
1 nuotrauka. Čia be blico, po dirbtiniu apšvietimu. Spalvos, mano manymu, gavosi tokios, kokios ir realiai, neparūžavino ir nenublankino smile.gif

Gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2014 04 09, 15:27)
Na panos pažaidžiau su emi ir folija. Na žinot patiko biggrin.gif Tik kad ne viskas atsispaudė, bet nieko, su praktika viskas atsispaus smile.gif Tik nekreipkit dėmesio į nagą, labai platus atrodo, čia dėl lėvo foto kampo biggrin.gif

Spalvos naudotos:
- rūžava Crystal Nails one step, nr. 16 (1sl.);
- bordo PN 19,2 (2sl.) .

Ta spalvytė iš crystal nails labai patiko, iš vieno sluoksnio pasidengė  thumbup.gif

P.S. ir į odeles nekrepkit dėmesio, alergija, tai dabar visos nušerptojusios ir sukietėjusios  unsure.gif

QUOTE(aliunte @ 2014 04 09, 16:07)
Kaip tik vakar dėjau blizgiukus, o šiandien vieną jau pamečiau  doh.gif  ech, turbūt topo pagailėjau... 3sl All Dahlia-Ed Up ir 4sl ibd whipped cream
Nežinau kodėl nuotraukoj taip atrodo, bet galai nešviečia ištikrųjų.

QUOTE(lilget @ 2014 04 10, 21:33)
Įkelsiu pora savų kol nepamiršau spalvų, nes su atmintimi kažkas negerai man  doh.gif

1sl Progel Paris rose, galiukai Progel City light ir blizgutis + lipdukas

EzFlow Baby doll 4/5sl ir blizgutis

Labai nerealus darbukai!! Saunuoles. Kruopstumas per akis liejasi. Man dar toli iki to sad.gif
Atsakyti
As ir pasirodysiu su savo kreivalionem sad.gif niekaip neismokstu dailiai nulakuoti prie odeliu, jei tirstesnis lakas, man misios.
Indigo Miss Universe 2sl
user posted image
Bluesky A83 atrodo 2sl
user posted image
HG Im brighter than you 3sl
PN 9.12 2sl
Orly White Tips 2sl
user posted image
PN 6.8 2sl
IBD Smokey Plum 3sl
user posted image
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2014 04 11, 11:40)
mascarra, super fotkės, o kiek, jei ne paslaptis, mokėjai už fotiką?
Ir dar klausimas - kaip darai su CN lakais - ar užlakuoji su kitos firmos topu? Aš kai klausiau mergaičių, tai sakė, kad jis be topo nešiojamas, nes neturi lipnumo...
Papildyta:

Aparatas nepigus, virš 2 mokėjau, bet vertas thumbup.gif
Aš lakavau visaip - vieną nagą ant hg vitagelio, kitą be nieko. Žiūrėsiu kaip laikys smile.gif o topą dėjau, nes gi folija ant viršaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 11 balandžio 2014 - 13:34
merginos o is kur patartumet pirkt "Harmony gelish" priemones i ?? kad butu originalios ir kaina gera unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semile: 11 balandžio 2014 - 17:04
Sunta nezinau kaip ten su tom odelem, bet galiu pasakyt kad tavo dailei tai fantazija beribe,man jos pritruksta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2014 04 11, 08:35)
Violetinė spalva PN 19,2, 3 sl. Myliu šitą spalvą  wub.gif

Labai dailus darbelis 4u.gif
Aš turėjau progą iš savęs pasijuokti: žiūrėjau žiūrėjau, labai gražu, spalvytė nereali, užsimaniau mirk gyvenk.. O kad lygiai tokią pačią turiu tai nebeatsimenu doh.gif Nežinau, koks šitos ligos pavadinimas..
Atsakyti