QUOTE(pavasarine90 @ 2014 04 11, 19:10)
Merginos, paaiskinkit , prasau, kuo sliriasi hg topas su melynu uzrasu nuo topo su pilku? 

su melynu naujesnio leidimo , su pilku senesnio leidimo, bet abu geri

QUOTE(Tikrė @ 2014 04 11, 18:01)
Labai dailus darbelis
Aš turėjau progą iš savęs pasijuokti: žiūrėjau žiūrėjau, labai gražu, spalvytė nereali, užsimaniau mirk gyvenk.. O kad lygiai tokią pačią turiu tai nebeatsimenu
Nežinau, koks šitos ligos pavadinimas..

Aš turėjau progą iš savęs pasijuokti: žiūrėjau žiūrėjau, labai gražu, spalvytė nereali, užsimaniau mirk gyvenk.. O kad lygiai tokią pačią turiu tai nebeatsimenu

Aš irgi šitą ligą turiu

QUOTE(mascarra @ 2014 04 11, 19:25)
Na jei nebūtų kažkas proto apšvietęs resursus persižiūrėti, tai ir aš lygiai tokia pati laiminga su dviem vienodais sėdėčiau

Merginos noriu patarimo, turiu IBD Camelia Petals:

Nerealiai ji einama pas mane, laikosi visoms gerai, dviejų sluoksnių pilnai užtenka.. Bet jau nusibodo ji man nerealiai.. Kol kelias spalvas turėjau ir ją visos rinkosi, tai galvojau, kad per mažai spalvų turiu, bet dabar jų tikrai krūva, o vis tiek praktiškai tik ja lakuoju

QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 11, 21:27)
Nea

Papildyta:
QUOTE(Tikrė @ 2014 04 12, 07:20)
Nerealiai ji einama pas mane, laikosi visoms gerai, dviejų sluoksnių pilnai užtenka.. Bet jau nusibodo ji man nerealiai.. Kol kelias spalvas turėjau ir ją visos rinkosi, tai galvojau, kad per mažai spalvų turiu, bet dabar jų tikrai krūva, o vis tiek praktiškai tik ja lakuoju
Gal galite pasiūlyti kažką panašaus? Na kad būtų tokia nei ryški nei blanki, su žėručiu ir ne problematiška 

Galiu pasiūlyti HG redzenveous, ji tokia tamsi rožinė, ir į raudonumą tuo pačiu, tik emalinė, be blizgučio. Bet superinė spalva, nesitraukia, nesubėga į odeles, piiiilnai užtenka 2sl, nesigarbanoja

QUOTE(mascarra @ 2014 04 12, 08:16)
Galiu pasiūlyti HG redzenveous, ji tokia tamsi rožinė, ir į raudonumą tuo pačiu, tik emalinė, be blizgučio. Bet superinė spalva, nesitraukia, nesubėga į odeles, piiiilnai užtenka 2sl, nesigarbanoja
tik tiek, kad ji be blizgių 

Ačiū

Jaun man PN lakai kokia tragedija
esu turejusi tris, tai viena spalvyte pasilikau, nes ji man grazi. Tai spalva 6.8... bet kiek vargo
Jau lako tirstumas, neiseina graziai padengti aplik odeles ir sonus, o jei padaugini subega
sepetelio dydis turbut kaip mano dantu sepetuko, toks visas issimakalaves, nelygus, seriai pasisiause
o nusilakavus, po dienos , ten kur lengvai pasilenkia nagas- tai man nagu lakas "iluzta", iskyla, jau toks kietas tas nagu lakas sustinges..
tarkim HG ar ten IBD ar tas pats Progel tai jie tokie "lankstus", lenkiasi nagas, lenkiasi ir lakas, o ne suluzta..
nezinau, ar verta vargti toliau man su juo tik del grazios spalvos....
kaip kitoms merginoms?
ir gal parekomenduotumete kokiu graziu pasteliniu sviesiu pavasariui spavlu? rausvu, roziniu, nude...?

kaip kitoms merginoms?
ir gal parekomenduotumete kokiu graziu pasteliniu sviesiu pavasariui spavlu? rausvu, roziniu, nude...?

Murka ir as apturejau gal virš 10 jei ne daugiau spalvų, vis tas godumas, vaziuoju siaip ko, o ypač jei akcija 30proc tai neatsilaikau ir perku , tai ką pasilikus esu 3 gal spalvytes kol analogų nesuradau, o šiaip man irgi
bet kam patinka lai naudoja, labai jau jautri tema yra ši ypač kas mėgta šiuos gelius
Įmetu vakaryktį darbelį kuris man patinka pačiai
Pagrindui 1sl. Progel Paris rose, tamsioji Progel City light ir balta Orly white tips, štampukai ir svarovskiai

Įmetu vakaryktį darbelį kuris man patinka pačiai

Pagrindui 1sl. Progel Paris rose, tamsioji Progel City light ir balta Orly white tips, štampukai ir svarovskiai

Aš "nudišką" turiu iš EzFlow "Love My Latte", tai kai pasilakuoju, vyras sakė - ką čia su naginėm pasidarei, atrodai kaip benagų ant rankų
O man tai graži spalvytė....

lilget, koks stampuko nr?