QUOTE(sokejuke86 @ 2014 05 29, 11:26)
Sveikos merginos

Labai Jūsų visų gražūs darbeliai būna. Aš tai tik sau lakuoju tai čia vis pasiskaitau, bet iki šiol nelindau. Bet dabar norėčiau poros klausimėlių paklausti gal padėti galėsite. Priemones geliniam lakavimui susipirkau iš Salon pro, tai turėtų kokybiškos būti. Vakar pastebėjau, kad Harmony gelish topo, pirkto prieš pora mėnesių šepetėlis sukietėjo. Nesupratau nei kodėl nei ką daryti, nes nebuvau nei prasukto palikusi nieko, tvarkingai spintelėje stovėjo, gal patarsit ką daryti? Antra problemėlė ne visos harmony gelish iš salon pro pirktų lakų spalvytės patiko, t.y. ne visos vienodai gerai lakuojasi. Labai patiko just in case tomorrow never comes, bet labai nusivyliau Artic freeze, nes storai lakuojasi ir garbanojasi, reikia nubraukti kitu šepetėliu, kad ploniau lakuotųsi ir nesigarbanotų. Dabar noriu dar kelių spalvyčių, bet bijau nepataikyti. Jūs visos daug ką esate bandžiusios, gal nebūtinai ir harmony gelish gerą nude spalvytę galit parekomenduoti? Gal esate bandžiusios HG champagne arba little miss sparkle, ar patiko? Kokių pavasariškų spalvyčių dar galit parekomenduoti, kurios gerai žiūrisi ir nesigarbanoja, maloniai lakuojasi? Turiu HG tiki tiki laranga, labai faina, ryški, bet noriu dar kažko. Ačiū, jei ką parekomenduoti galėsite.
Aš ir lakuojuosi tik sau ir mamai, tai čia mano pastebėjimai. Man topo šepetėlis sukietėjo lakuojant, FB radau, kad merginos juos "atgaivina" tokiu principu kaip nuiminėjant gelinį laką nuo nagų: vatytę suvilgyti valikliu, apsukti folija, palaikyti ir tada po truputį mediniu(!!!) pagaliuku bandyti išvalyti viską. Na 100% kaip naujas netapo, bet lakuoti įmanoma.
Apie HG lakiuokus jau irgi pridiskutuota, kad kokybė jų žymiai suprastėjus

Aš dabar dažniau perku IBD lakus, nors merginos keikia naujus jų šepetėlius, bet man svarbiau, kad nesigarbanotų (nors pasitaiko ir sukaikuriom IBD spalvom). Aš iš IBD nude turiu indie oasis, kolkas reikia 4-5sl, tikiuosi ateity sutirštės ir reikės mažiau. Jeigu norit pastelinių, šviesių spalvų tai HG light elegant gerai lakuojasi, ji švelni rožinė su blizgiuku. Bet jei prisijungtumėt į FB ilgalaikio lakavimo grupę tai ten yra spalvų katalogai su komentarais kaip lakuojasi, nešiojasi ir nusiiminėja