Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,bendra tema

QUOTE(aliunte @ 2014 05 29, 12:09)
Aš ir lakuojuosi tik sau ir mamai, tai čia mano pastebėjimai. Man topo šepetėlis sukietėjo lakuojant, FB radau, kad merginos juos "atgaivina" tokiu principu kaip nuiminėjant gelinį laką nuo nagų: vatytę suvilgyti valikliu, apsukti folija, palaikyti ir tada po truputį mediniu(!!!) pagaliuku bandyti išvalyti viską. Na 100% kaip naujas netapo, bet lakuoti įmanoma.
Apie HG lakiuokus jau irgi pridiskutuota, kad kokybė jų žymiai suprastėjus  verysad.gif  Aš dabar dažniau perku IBD lakus, nors merginos keikia naujus jų šepetėlius, bet man svarbiau, kad nesigarbanotų (nors pasitaiko ir sukaikuriom IBD spalvom). Aš iš IBD nude turiu indie oasis, kolkas reikia 4-5sl, tikiuosi ateity sutirštės ir reikės mažiau. Jeigu norit pastelinių, šviesių spalvų tai HG light elegant gerai lakuojasi, ji švelni rožinė su blizgiuku. Bet jei prisijungtumėt į FB ilgalaikio lakavimo grupę tai ten yra spalvų katalogai su komentarais kaip lakuojasi, nešiojasi ir nusiiminėja  thumbup.gif

labai labai ačiū 4u.gif pabandysiu rast grupę ir prisijungti ir šįvakar pabandysiu sutvarkyti šepetėlį, gal grupės nuorodą galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 29 gegužės 2014 - 12:00
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 05 29, 11:59)
labai labai ačiū 4u.gif pabandysiu rast grupę ir prisijungti ir šįvakar pabandysiu sutvarkyti šepetėlį

Jei kas nepakvies, grupes rasti nepavyks, nes jos statusas jau pakeistas i slapta.
Atsakyti
ech, na tada prašau mane pakviesti, jei kuri nuspręsite pakviesti parašykit, až parašysiu vardą pavardę, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2014 05 26, 15:40)
Sveikos, uzsisakiau IBD sundance, sweet melody ir papaya princes...ir supanikavau dabar- pasirode beveik vienodos...gal kas turi ir gali pasakyti ar tiesa? nes kompiuterio ekrane daznai spalvos skiriasi nuo realaus vaizdo...aciu atsakiusioms!

Pagal mane, tai jos skiriasi, nėra visiškai giminingi atspalviai smile.gif

QUOTE(aliunte @ 2014 05 26, 16:35)
Su ta IBD SUNDANCE. aš irgi ją nusipirkau, ir kiek supratau, tai čia labiau bjaurus šepetėlis, nei pati spalva. Nes maniškė nesitraukė ir nesigarbiniavo (na vienas kampelis, kur gerai "užkroviau"). Baisulinis skystalas, pusė dienos laikiau prasuktą, šiek tiek sutirštėjo, bet vistiek be 4sl nei per kur...

Tai kad ji kaip vanduo, ko jai garbanotis? Daugiau kreminės garbanojasi. Rocco normalesnės tekstūros ir geriau, nors šepetėlis toks pats. smile.gif Nors aš ir sugebėjau Sundance pagarbanot, kai šepetėliau užpyliau to skystalo, o ne tepiau, kad pasidengtų greičiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galit ir mane pakviesti i ta grupe ax.gif
Atsakyti
Ir as labai noreciau gauti pakvietima i grupe ax.gif
Atsakyti
Merginukes,kas nauduoja akrilinius dazus is http://www.crystalna... kaip jie,ar pakankamai geri dailei ant nago?
Atsakyti
Mergaitės, parašykit į AŽ FBvardus ir pavardes, pabandysiu pakviesti.
Atsakyti

noriu ir as savo keletas darbeliu ikelti, esu tik megeja smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
camellija, viskas tvarkinga, gražu. O ten rožinė gal IBD serendipity?
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2014 05 28, 16:10)
gal kas bandėt ? ar neverta net žiuret?

labas rytas,mane taip pat sudomino šis pasiūlymas,noriu pradėti sau pabandyti gelinį lakavimą,bet įdomu kokios čia firmos lakai,kad pabandžius nepraeitų noras.Gal daugiau išmanančios patars
Atsakyti
camellija - dailu wub.gif
Koks ten lakiukas pirmoj foto tos rausvos, labai gražiai žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti