QUOTE(Birmania @ 2014 05 30, 12:56)
Sveikos menininkės
Labai graži man ta rožinė, jei ji tokia kaip antroj foto
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 05 30, 13:22)
Seniai ir aš čia buvau

Kaip smagu, kiek daug naujokių, ir ne su tais pačiais klausimais, o su nuotraukom, šaunuolės
Nors Jūsų darbai labai tvarkingi, bet padėjo man suprast, kad negražu man ilgi nagai

Buvau pati grėblius užsiauginus, nusilakavau raudonai ir negalėjau apsikęst... vos ištempiau dvi savaites, galvojau gal spalva pradėjo nebepatikt. Dabar supratau, kad čia ilgis, o ne spalva pradėjo nebepatikt
QUOTE(Agniusi @ 2014 05 30, 13:46)
Mane labai domina nagų dizaino kursai, noriu nueiti į kokius pradedantiesiems, bet galvoju ar apsimoka? Kur galėtumėt patarti, galvoju tarp Salonpro ir perfects nail siūlomu, gal kuri buvot? Kokie atsiliepimai? O gal kuri Klaipėdoje buvo kitur kur patiko?
Aš mąsčiau apie perfect nails dailę pradedantiesiems, bet dabar svarstau, kad gal daugiau naudos būtų iš nagavitos one stroke kursų? Ką jau ten pradedantiesiems labai parodys?
QUOTE(rytorasa @ 2014 05 30, 18:18)
Vakar pirmą kartą teko klijuoti įplyšusį nagą. Ant nuriebalinto nago tepiau bazę, džiovinau, tepiau HG struktūrinį ir į nedžiovintą bandžiau įdėti gabaliuką arbatos pakiuko šilko. Nu niekaip jis man nelipo, vieną kraštą prispaudžiu, kitas pakyla...

Vargau, vargau, kažkiek prispaudžiau, džiovinau, ant viršaus tepiau kitą sluoksnį struktūrinio, šiek tiek padildžiau nelygumus. Ar tas mano šilkas netinkamas, ar čia visoms taip būna?
Aš kadangi neturiu nei struktūrinio,nei šilko, klijavausi tik su baze ir arbatos maišeliu. Tepu bazę, dedu iš kart maišelį ir į lempą. Tada nuvalau lipnumą, pašveičiu ir vėl bazę. Aišku, tas kraštelis kažkiek pakyla, bet pamirkau dotsą bazėj ir prilimpa.