Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,bendra tema

QUOTE(Princesė. @ 2014 04 12, 12:30)
lilget, koks stampuko nr? 4u.gif

čia ne konad, o šios firmos, Pelenej paėmiau viena plokštelę esu labai patenkinta, pamečiau vizitinę neatkasu Lt adreso, pirksiu tikrai dar http://www.moyou.co....5cm-on-2cm.html
Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimu apie IBD PERFECTLY PAISLEY?

zinau, kad spalvyte panasi i HG Bella's vampire, o kaip pats lakas, kaip lakuojasi, ar nekaprizinga?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 04 12, 11:50)
čia ne konad, o šios firmos, Pelenej paėmiau viena plokštelę esu labai patenkinta, pamečiau vizitinę neatkasu Lt adreso, pirksiu tikrai dar http://www.moyou.co....5cm-on-2cm.html

aa, tai sakai patenkinta? thumbup.gif man irgi siule siule, drauge paeme dvi, o as taip ir neisirinkau is tokios gausos biggrin.gif reikes pasiziurineti ir irgi kokia pasiimti pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2014 04 12, 13:46)
aa, tai sakai patenkinta? thumbup.gif man irgi siule siule, drauge paeme dvi, o as taip ir neisirinkau is tokios gausos biggrin.gif reikes pasiziurineti ir irgi kokia pasiimti pabandyt ax.gif

as xl emiau tai ir toliau tokias imsiu, nerealios man , nors tik viena teturiu wub.gif
Atsakyti
Lietuvoje http://vipnaguciai.l...keres-kolekcija
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 04 12, 11:00)
Jaun man PN lakai kokia tragedija ziu pasteliniu sviesiu pavasariui spavlu? rausvu, roziniu, nude...? 4u.gif

As irgi nesu didele gerbeja PN laku,turiu gal 4 tai realiai is ju tik viena smagiai lakuojasi.

QUOTE(lilget @ 2014 04 12, 12:07)
Įmetu vakaryktį darbelį kuris man patinka pačiai  blush2.gif

Kaip ir viskas butu ciki,bet man juodi visai iskrenta is konteksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 04 12, 15:41)
As irgi nesu didele gerbeja PN laku,turiu gal 4 tai realiai is ju tik viena smagiai lakuojasi.

O aš turiu nemažai PN lakų, ir man jie super smile.gif neskyla, netrupa, lengvai dengias ir yra tokių spalvų, kokių analogų nelabai surasi smile.gif
Atsakyti
Man PN su blizguciu tai labai patinka, 7.9 ir 7.10 daug klienciu renkasi. Noriu tos populiariosios 19.2. smile.gif Bet sviesios be blizgucio PN tai sunkiau dengiasi.
IBD Indie Oasis ir as isigijau, man sepetelio noretusi minkstesnio, gal del to ir dengias prastai...
Atsakyti
2 sluoksniai CND Hollywood, 2 sluoksniai Bluesky 80559 ir 1 sluoksnis IBD All that Glittersuser posted image
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2014 04 12, 17:29)
O aš turiu nemažai PN lakų, ir man jie super smile.gif neskyla, netrupa, lengvai dengias ir yra tokių spalvų, kokių analogų nelabai surasi smile.gif

O va man skyla g.gif Tikiuosi, kad dings problema su PN pagrindu ir topu. Šiandien draugei pirmą kartą lakavau, jai šiaip labai sunkiai laikosi, matysim ax.gif Šepetėliai jų ir man ne prie širdies, bet įpranti ir nieko ax.gif Šviesios spalvos linkusios nubėgti, bet nesu radusi gražesnio ir puikiai dviem sluoksniai pasidengiančio analogo 6.8 ax.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif
Reikia patarimo. Renkuosi gelinio lakavimo rinkini is triju firmu: harmony gelish, gellux ir ibd. Lakuosiu tik sau, bet vis tiek nesinori slamsto pirktis. Gal galit patarti kas geriau?
Kiek supratau, galima priemones tarpusavyje maisyti? Pvz., topas ir bondas vienos firmos,o lakas kitos?
Atsakyti
Greiciausiai,kad HG bus geriausias sprendimas,nieko cia nepritaupysi smile.gif liko tik spalavas pirmas issirinkti, tas mane labiausiai ir stabdo biggrin.gif nerandu ko noriu.
Atsakyti