Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(Biancca @ 2014 04 17, 19:25)
Pavėluotai giriu Rutulės kolekciją 4u.gif

rzrzr, taip smagu buvo pasistudijuoti Jūsų kolekciją, ačiū 4u.gif Gana artima mano skoniui. Papasakokit, kaip Jums ta Dzongkha? Nenuvylė? smile.gif Kas iš Hermes'ų stovi šalia sodų? Ir kas ten paskutinėj nuotraukoj toks nematytas stovi prieš Acqua di Gio?

taip, žinau, kad mūsų nosys vieno kraujo biggrin.gif Dzongkha mane varo į ekstazę. iš pradžių skeptiškai į ją pažiūrėjau, o dabar jau be jos negaliu.. mano dzen, meditacijos, Himalajų kvapas, spaudžiu kiekvieną lašelį.
šalia sodų Narcisse Bleu, paskutinė įsigyta Hermes meilė. oj, meluoju, kaip tik mažutukas Terre atėjo, tai šitas bus paskutinė FB meilė.
o prieš AdG tai toks našlaitėlis, True Religion True Religion EDP, atėjo nekviestas ir išeit nenori.. Light Blue pusbrolis iš kaimo.
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2014 04 17, 20:30)
Light Blue pusbrolis iš kaimo.

lotuliukas.gif

Graži kolekcija. Matau, Jour greit suėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 04 17, 19:34)
lotuliukas.gif

Graži kolekcija. Matau, Jour greit suėjo biggrin.gif

žaibu.. jei ne Narcisse Bleu, jau būčiau kartojus.
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2014 04 17, 20:30)
taip, žinau, kad mūsų nosys vieno kraujo  biggrin.gif Dzongkha mane varo į ekstazę. iš pradžių skeptiškai į ją pažiūrėjau, o dabar jau be jos negaliu.. mano dzen, meditacijos, Himalajų kvapas, spaudžiu kiekvieną lašelį.

TAIP, Dzongkha visiškai nuostabūs. Ir aš juos jaukinausi kurį laiką, visą atomiką sunaudojau besijaukindama, kol supratau, kad įsimylėjau biggrin.gif Ai, o kas ten už Madmuazelės tas ilgšius?
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2014 04 17, 19:40)
TAIP, Dzongkha visiškai nuostabūs. Ir aš juos jaukinausi kurį laiką, visą atomiką sunaudojau besijaukindama, kol supratau, kad įsimylėjau biggrin.gif Ai, o kas ten už Madmuazelės tas ilgšius?

Guerlain Vol de Nuit (verkiant reikia PP).
Atsakyti
rzrzr, malonu pamatyti tamstos kvepalina smile.gif . Eh, kelis buteliukus mielai priglausciau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 04 17, 19:45)
rzrzr, malonu pamatyti tamstos kvepalina smile.gif . Eh, kelis buteliukus mielai priglausciau. g.gif

parfumdepresija baigėsi, škias? bigsmile.gif drinks_cheers.gif oj, jei tik iš paskutinės foto, tai maloniai prašom!
Atsakyti
rzrzr, nuostabu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2014 04 17, 21:01)
parfumdepresija baigėsi, škias?  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif  oj, jei tik iš paskutinės foto, tai maloniai prašom!

Su depresija as susitariau, radom kompromisa. biggrin.gif

Ne deja ne is paskutines. unsure.gif Noriu tu kuriu zinau kad tamsta neatsisakys... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2014 04 17, 19:37)

Nuostabi kolekcija smile.gif .
Atsakyti
rzrzr - aciu kad pasirodet bigsmile.gif Kaip Jums Bvlgari black? gal galima pora zodziu? rolleyes.gif Mano mylymieji DG sicily ir By, ko gero daugiau niekas is sio brendo nebeatsidurs pas mane unsure.gif
Atsakyti
O kas ten pačiam prieky, tarp Lancome ir Rochas Absolue ? g.gif
Atsakyti