Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(rzrzr @ 2014 04 14, 10:29)
ramiai dar kartą Rutulės turtą apžiūrėjau, ir vienas akį pagavo. kaip tas Prescriptives Calyx? lyg niekas nerašo, bet vien tik natų konstrukcija atrodo panaši į Cacharel Eden. ar panašu?

Ne, į Eden man nepanašūs. Man jie tokie - net sunku apibūdint - įdomūs. Toks neįtin saldus vaisiškas kvapas. Bet vaisiai man tokie rūgštelni ir lyg karsteli. Toks nerėkiantis, subalansuotas, retai kam įtinkantis pavasario - vasaros kvapas.
Geriausias postas, mano nuomone šis: "A pretty mix of soft and sharp green notes. Smells clean and fresh. It's nice but not remarkable." Jis tikrai ne šių laikų gaiviakų kvapo. Gal charakteriu ir į Eden panašus g.gif Bet tikrai ne kvapu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 14 balandžio 2014 - 10:10
QUOTE(Rutule @ 2014 04 14, 12:10)
Jis tikrai ne šių laikų gaiviakų kvapo.

drinks_cheers.gif man labai senoviškas žalėsis
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2014 04 13, 22:50)
smile.gif perduodu eglelei , is jos buvau gavusi smile.gif 4u.gif

Mat kokie viguoti keliukai smile.gif

QUOTE(Rutule @ 2014 04 14, 06:30)
Ačiū visoms  4u.gif

Nea, tik trečias aukštas biggrin.gif Tik namas - ant kalno.
Taigi va, jei ne jūs, tai ir nežinočiau kokius gėrius praleidau  lotuliukas.gif

MES, karalius biggrin.gif . Būč dėkinga užu "Tu" biggrin.gif

Beje, o jūsų vaizdai per langus man jau seniai užkliuvę. Labai smagu matyt tiek erdvės smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 04 14, 11:26)
Mat kokie viguoti keliukai  smile.gif
MES, karalius  biggrin.gif . Būč dėkinga užu "Tu"  biggrin.gif

Beje, o jūsų vaizdai per langus man jau seniai užkliuvę. Labai smagu matyt tiek erdvės  smile.gif

Ok. Tu, tai tu biggrin.gif
Aga, geras vaizdas iš 12 aukšto turėtų būt...
Atsakyti
O mano pirma mintis buvo, kad Rutule gyvena vienkiemyje. Dar pagalvojau "vot "pasiseke" jaunai daugiavaikei mamytei" biggrin.gif Pirma neisiziurejau i vaizda po langais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 14 balandžio 2014 - 11:44
QUOTE(MilGana @ 2014 04 14, 12:43)
O mano pirma mintis buvo, kad Rutule gyvena vienkiemyje. Dar pagalvojau "vot "pasiseke" jaunai daugiavaikei mamytei"  biggrin.gif Pirma neisiziurejau i vaizda po langais.

Oi ne, vienkiemy man amen būtų blink.gif Nemėgstu būti be žmonių. Bet gyvenu miesto pakrašty.
O per langus matosi gi parkingas su mašinom. Jos ne mano, jei ką biggrin.gif
Atsakyti
dekui, Rutule,uz malonu savaites pradzios ryta,daug mano mylimu kvapu wub.gif
Atsakyti
Man vaizdas pro langa iskart patiko. Norejau net parasyti, bet susilaikiau. Nes vel visi sakys kad burbuliuoju, kvepalai jai ne tie, ideda kolekcija ji apie vaizda pro langa. Tai ir patilejau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 04 14, 13:39)
Man vaizdas pro langa iskart patiko. Norejau net parasyti, bet susilaikiau. Nes vel visi sakys kad burbuliuoju, kvepalai jai ne tie, ideda kolekcija ji apie vaizda pro langa. Tai ir patilejau.  blush2.gif

Eikit, v-i-k-a, jūs man tokia gera teta wink.gif
Atsakyti
Rutule,

O kas ten tarp Shalimar'o ir Poison, ir to balto biggrin.gif ?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 14 balandžio 2014 - 20:31
aš už Rutulę biggrin.gif buvo parašiusi, Dana Incognito
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 04 14, 20:45)
aš už Rutulę  biggrin.gif  buvo parašiusi, Dana Incognito

O, dėkui, kaip aš čia pražiūrėjau? doh.gif smile.gif
Atsakyti