Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

katalike - į sceną!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 05 10, 18:12)
burbulas raudonas su originaliu kasmtuku, cia juk Nina  4u.gif  raudonas obuoliukas

doh.gif biggrin.gif
QUOTE(Galilea @ 2014 05 10, 22:30)
O as ne karta esu pagalvojus kaip katalikes kolekcija atrodo, vis pasirodo naujuos pirkiniuos tai labai laukiu pasirodant sitam skyreli  4u.gif
Ingakalnis - grazi ir saikinga kolekcija  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ingakalnis , idomu paziuret i exmaniako turtus 4u.gif ,sena aistra vis dar rusena, ar ir ji jau uzgeso? kada paskutini kart pirkot kvepalus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 05 10, 23:30)
O as ne karta esu pagalvojus kaip katalikes kolekcija atrodo, vis pasirodo naujuos pirkiniuos tai labai laukiu pasirodant sitam skyreli 4u.gif

QUOTE(tralialia @ 2014 05 11, 07:55)
drinks_cheers.gif Ir as labai laukiu...

QUOTE(Olliukas @ 2014 05 11, 08:53)
drinks_cheers.gif labai labai smalsu smile.gif

Malonu, kad jums įdomi mano kolekcija bigsmile.gif Man ir pačiai būtų idomu ją pamatyti išstatytą, ne stalčiuose, dėžutėse. Bet manau, kad jau neįgyvendinsiu šito unsure.gif

Užtai laukiu pasirodant tų, kurių kolekcijos dar nepasiekė kritinio dydžio ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 11 gegužės 2014 - 13:31
Man ziauriai idomu butu pamatyti ne seip kvepalus kokius kas turi, o kokia nors kolekcija. Kur rinkta su kazkokiu tikslu, tegu ji buna maza bet isskirtine. Gal kas parodis.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 05 11, 14:43)
Man ziauriai idomu butu pamatyti ne seip kvepalus kokius kas turi, o kokia nors kolekcija. Kur rinkta su kazkokiu tikslu, tegu ji buna maza bet isskirtine. Gal kas parodis.... ax.gif

drinks_cheers.gif eglegle, gal tavo juodulių kolekcija prasiplėtė? labai graži buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 14:52)
drinks_cheers.gif eglegle, gal tavo juodulių kolekcija prasiplėtė? labai graži buvo  thumbup.gif

Aha, tiksliai, zadejo gi parodyti. g.gif
Atsakyti
Taigi niekas nedraudžia rodytis ir su "tikrom" kolekcijom, kaip jūs sakot. Ar čia buvo "namiokas", kad niekam neįdomūs tie jūsų kvepalai, jei jų nesieja kažkoks konkretus kriterijus (išskyrus tai, kad patinka)? smile.gif

Nesistebiu, kad dingo as_ne_tavo, nes kaskart jai įdėjus nuotraukas, kas nors vis subtiliai "įgeldavo", kad tai per daug kvepalų, tai pinigų per daug turi, tai dar kažkas. Gal reikia sukurti atskirą temą "tikroms kolekcijoms", įdės dvi kolekcijas per metus , bet nebus reikalo niekam sakyti "o aš tai laukiu to, o ne šito", nes tokie pasisakymai tikrai neskatina rodytis. O man, pavyzdžiui, įdomios visokios kolekcijos ir mielai visas pažiūriu.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 05 11, 14:30)
Malonu, kad jums įdomi mano kolekcija bigsmile.gif Man ir pačiai būtų idomu ją pamatyti išstatytą, ne stalčiuose, dėžutėse. Bet manau, kad jau neįgyvendinsiu šito unsure.gif

Užtai laukiu pasirodant tų, kurių kolekcijos dar nepasiekė kritinio dydžio ploja.gif

Na taip, kai kvepalu jau nemazai, tai reikia skirti tam laiko, veiklos uztektu biggrin.gif O gal parasysite nors skaiciu, kiek turite? blush2.gif
Atsakyti
Katalike, jai tai akmuo i mano darza, tai tamsta nelabai teisingai mane suprato. smile.gif

As jau kadaise rasiau savo nuomone apie kvepalu kolekcijas. Tai viso labo mano nuomone i kuria leidziu nekreipti demesio. biggrin.gif

Taip, man truputi neidomu jau pasidare ziureti i merginu kvepalina, suprantu kad visi mylimi, suprantu kad aisku yra kazkoks tikslas kodel butent sie o ne kiti kvepalai nupirkti, ir aisku kad vieni labiau mylimi, kiti maziau, vieni vasarai kiti ziemai... As tai kolekcija nevadinu. Cia tesiog mano kvepalai. Ir valio, saunu, visi mes turim tuos "savo kvepalus" ir as irgi tokius turiu. As nesakau kad ju nereik rodyti, aisku reik, kai ideda pati spoksoju, na bet jai nespeju tikrai nenusiminu. blush2.gif

As noreciau pamatyti truputi kitokias kolekcija. Tikrai zinau kad tarp musu yra tokie kurie renka butent kolekcijas. Kai yra цельно направленный смысл (sorry man kaip visada labai labai truksta zodziu isreiksti minti, del to mazai rasau postu, tik baruosi, nes ten viskas labai paprasta biggrin.gif ) tikslas, ne seip patinka ir noriu kvepeti, o tuose kvepaluose turi buti kazkas bendro. Tarkim Egles tik juodi miniukai, arba mano Juoda magija, arba tik vintage. Kas senbuvis tas pamena mano padruske Ferrari kuri turi dydziule Guerlain kolekcija, kogero jau tokia pat dydele kaip Kackac kolekcija. Arba Zvaigzdziuke kuri surinko tiek miniuku kad net baisu ta kieki istarti. biggrin.gif Va tokias kolekcijas noreciau pamatyti. Ir visiskai nesvarbus kiekis, idomu pati ideja. Idomu kaip zmogui ta ideja atejo i galva, kodel taip o ne kitaip, ar bus/yra ryba ir t.t.

I tokias kolekcijas zmogus ideda dalele savo sielos, todel man jos labai idomios.
Atsakyti
QUOTE(tralialia @ 2014 05 11, 15:33)
Na taip, kai kvepalu jau nemazai, tai reikia skirti tam laiko, veiklos uztektu biggrin.gif O gal parasysite nors skaiciu, kiek turite? blush2.gif

131, neskaičiuojant atsarginių buteliukų. Galiu į až parašyt savo fragranticos profilio nuorodą, jei įdomu wink.gif
Papildyta:
v-i-k-a, aš manau, kad kaip tik labai puikiai supratau mintį. Bet kokiu atveju, kur tos narės su savo kolekcijom? Arba jų čia seniai nėra, arba skaito patyliukais. Tai gal reikia joms asmeniškai rašyti ir prašyti, kad pasirodytų, o ne sakyt "kad man neįdomu šiaip kvepalai", nes Ingakalniui ir kitoms, kurios čia neseniai pasirodė, turbūt nėra labai faina tą skaityt. Toks pasakymas ne motyvuoja pasirodyti tas nares, kurių kolekcijas norėtumėt pamatyti, o demotyvuoja nares, kurios rodėsi, rodosi ir gal planuoja rodytis ateity, nes jų kolekcijos "netikros" ir "be sielos".

Kas dėl žodžio "kolekcija", tai man jis turi daug platesnę reikšmę, o ne tą siaurą, lietuvišką. Ir šiaip, jeigu žmogus kolekcionuoja drambliukus, ir turi visokių drambliukų, o ne tik medinius, iš tam tikro laikotarpio ir pan., tai neįsivaizduoju, kad kažkas jam pasakytų "čia ne kolekcija, čia tik šiaip drambliukai, rinkti be jokios minties".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 11 gegužės 2014 - 15:04
QUOTE(katalike @ 2014 05 11, 15:48)
131, neskaičiuojant atsarginių buteliukų. Galiu į až parašyt savo fragranticos profilio nuorodą, jei įdomu wink.gif

Tikrai labai idomu butu blush2.gif
Atsakyti