QUOTE(katalike @ 2014 05 11, 16:01)
v-i-k-a, aš manau, kad kaip tik labai puikiai supratau mintį. Bet kokiu atveju, kur tos narės su savo kolekcijom? Arba jų čia seniai nėra, arba skaito patyliukais. Tai gal reikia joms asmeniškai rašyti ir prašyti, kad pasirodytų, o ne sakyt "kad man neįdomu šiaip kvepalai", nes Ingakalniui ir kitoms, kurios čia neseniai pasirodė, turbūt nėra labai faina tą skaityt. Toks pasakymas ne motyvuoja pasirodyti tas nares, kurių kolekcijas norėtumėt pamatyti, o demotyvuoja nares, kurios rodėsi, rodosi ir gal planuoja rodytis ateity, nes jų kolekcijos "netikros" ir "be sielos".
Kas dėl žodžio "kolekcija", tai man jis turi daug platesnę reikšmę, o ne tą siaurą, lietuvišką. Ir šiaip, jeigu žmogus kolekcionuoja drambliukus, ir turi visokių drambliukų, o ne tik medinius, iš tam tikro laikotarpio ir pan., tai neįsivaizduoju, kad kažkas jam pasakytų "čia ne kolekcija, čia tik šiaip drambliukai, rinkti be jokios minties".
Esu truputi pamaloninta, negalvojau kad mano zodzia ar mintis turi tokios ytakos.

Bet jai mano zodziai gali kazka demotyvuoti, be problemu, man visai nebutina juos garsiai isreiksti. Galiu ir patileti.