Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(katalike @ 2014 05 11, 16:01)

v-i-k-a, aš manau, kad kaip tik labai puikiai supratau mintį. Bet kokiu atveju, kur tos narės su savo kolekcijom? Arba jų čia seniai nėra, arba skaito patyliukais. Tai gal reikia joms asmeniškai rašyti ir prašyti, kad pasirodytų, o ne sakyt "kad man neįdomu šiaip kvepalai", nes Ingakalniui ir kitoms, kurios čia neseniai pasirodė, turbūt nėra labai faina tą skaityt. Toks pasakymas ne motyvuoja pasirodyti tas nares, kurių kolekcijas norėtumėt pamatyti, o demotyvuoja nares, kurios rodėsi, rodosi ir gal planuoja rodytis ateity, nes jų kolekcijos "netikros" ir "be sielos".

Kas dėl žodžio "kolekcija", tai man jis turi daug platesnę reikšmę, o ne tą siaurą, lietuvišką. Ir šiaip, jeigu žmogus kolekcionuoja drambliukus, ir turi visokių drambliukų, o ne tik medinius, iš tam tikro laikotarpio ir pan., tai neįsivaizduoju, kad kažkas jam pasakytų "čia ne kolekcija, čia tik šiaip drambliukai, rinkti be jokios minties".

Esu truputi pamaloninta, negalvojau kad mano zodzia ar mintis turi tokios ytakos. biggrin.gif
Bet jai mano zodziai gali kazka demotyvuoti, be problemu, man visai nebutina juos garsiai isreiksti. Galiu ir patileti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 05 11, 15:01)
131, neskaičiuojant atsarginių buteliukų. Galiu į až parašyt savo fragranticos profilio nuorodą, jei įdomu wink.gif
Papildyta:
v-i-k-a, aš manau, kad kaip tik labai puikiai supratau mintį. Bet kokiu atveju, kur tos narės su savo kolekcijom? Arba jų čia seniai nėra, arba skaito patyliukais. Tai gal reikia joms asmeniškai rašyti ir prašyti, kad pasirodytų, o ne sakyt "kad man neįdomu šiaip kvepalai", nes Ingakalniui ir kitoms, kurios čia neseniai pasirodė, turbūt nėra labai faina tą skaityt. Toks pasakymas ne motyvuoja pasirodyti tas nares, kurių kolekcijas norėtumėt pamatyti, o demotyvuoja nares, kurios rodėsi, rodosi ir gal planuoja rodytis ateity, nes jų kolekcijos "netikros" ir "be sielos".

Kas dėl žodžio "kolekcija", tai man jis turi daug platesnę reikšmę, o ne tą siaurą, lietuvišką. Ir šiaip, jeigu žmogus kolekcionuoja drambliukus, ir turi visokių drambliukų, o ne tik medinius, iš tam tikro laikotarpio ir pan., tai neįsivaizduoju, kad kažkas jam pasakytų "čia ne kolekcija, čia tik šiaip drambliukai, rinkti be jokios minties".

drinks_cheers.gif su viskuo nors aš čia ne į temą naujoke biggrin.gif

Bet ir kažkaip nebesinori rodyti savo kolekcijos ir nedrąsu nors minčių buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 05 11, 16:13)
Esu truputi pamaloninta, negalvojau kad mano zodzia ar mintis turi tokios ytakos. biggrin.gif
Bet jai mano zodziai gali kazka demotyvuoti, be problemu, man visai nebutina juos garsiai isreiksti. Galiu ir patileti. tongue.gif

Čia maža "bendruomenė", todėl kiekvienos žodžiai turi šiokios tokios įtakos mirksiukas.gif Kiek pamenu, Ingakalnis ir nustojo čia lankytis dėl panašių kalbų ir subtilių (bei nesubtilių) "najiezdų".
Atsakyti
vaje, nenualpkim tik nuo kalbu ir "najiezdu", o jei tikrai labai jautru ir skaudu, paziurekim i menulio fazes - gal pageres po keliu dienu.. jei jau negalim perskaityti kazkieno kito minciu virtualiam forume ir priimti ju kaip kitos/kitokios nuomones - ir su ja sugyventi, tai realus gyvenimas tikrai turetu buti labai baisi vieta. peace.
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2014 05 11, 16:28)
vaje, nenualpkim tik nuo kalbu ir "najiezdu", o jei tikrai labai jautru ir skaudu, paziurekim i menulio fazes - gal pageres po keliu dienu.. jei jau negalim perskaityti kazkieno kito minciu virtualiam forume ir priimti ju kaip kitos/kitokios nuomones - ir su ja sugyventi, tai realus gyvenimas tikrai turetu buti labai baisi vieta. peace.

Prie ko čia "nenualpkim"? Nemačiau dar alpstančių wink.gif Taip kad savo sarkazmą galit pasilaikyti sau, nes matosi, kad pati negalit kažkieno kito minčių priimti, kaip kitokios nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 05 11, 16:01)
131, neskaičiuojant atsarginių buteliukų. Galiu į až parašyt savo fragranticos profilio nuorodą, jei įdomu wink.gif
Papildyta:

Aš, matyt, turiu labai storą odą, nes manęs visai nežeidžia, neglumina, neišgąsdina v-i-k-a nuomonė. Ir apskritai kitų žmonių nuomonė. Tai yra jų nuomonė ir aš ją gerbiu. Net jei po mano pasirodytos kolekcijos būtų pasakę kas: kas čia per š... ir pan, aš būčiau visiškai nesusiparinus. Na, vienam š, kitam ne š. Ir ką? Peace 4u.gif
Atsakyti
Rutule, šaunu, kad jums taip. O va Levanda81 rašo, kad jau nebenori rodytis.

Ai, nors ką aš čia šneku. Taktiškumas seniai nebe vertybė, svarbu aštrų liežuvį turėt tongue.gif
Atsakyti
aš katalikę šiuo atveju palaikau. man irgi užkliuvo tie pasisakymai apie kažkokias mistines kolekcijas, kurių savininkės čia nebesilanko arba lankosi tik tam, kad čia ar kitam forumiuke pareikštų, koks lievas SM forumas ir kad "neverta žarstyti perlų kiaulėms" biggrin.gif

manau, seniai laikas pervadinti šitą temą į "mano kvepalai" ir bent jau aš tai labai laukių bet kokių foto. ar ten 5 ar 555 buteliukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 05 11, 14:13)
Taigi niekas nedraudžia rodytis ir su "tikrom" kolekcijom, kaip jūs sakot.<...>
<....> kad tai per daug kvepalų, tai pinigų per daug turi, tai dar kažkas. Gal reikia sukurti atskirą temą "tikroms kolekcijoms", įdės dvi kolekcijas per metus , bet nebus reikalo niekam sakyti "o aš tai laukiu to, o ne šito", nes tokie pasisakymai tikrai neskatina rodytis. O man, pavyzdžiui, įdomios visokios kolekcijos ir mielai visas pažiūriu.

drinks_cheers.gif biggrin.gif
- Dėl pinigų tai pagalvojau: "pavidolei" lotuliukas.gif
QUOTE(katalike @ 2014 05 11, 15:01)
<...>

drinks_cheers.gif - Jau menu buvo diskutuota šia tema, čia matyt vis spontaniškai 'iššoksta' biggrin.gif
Man tai yra įdomios Visos Kolekcijos , nes žmogaus širdis ten gi atsispindi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 11 gegužės 2014 - 16:38
QUOTE(katalike @ 2014 05 11, 17:07)
Rutule, šaunu, kad jums taip. O va Levanda81 rašo, kad jau nebenori rodytis.

Ai, nors ką aš čia šneku. Taktiškumas seniai nebe vertybė, svarbu aštrų liežuvį turėt tongue.gif

Taktiškumas yra vertybė mirksiukas.gif Tik daugumai jo labai trūksta.

Ir man įdomios yra visos kolekcijos. Ir nereikia čia parintis dėl to pavadinimo.

Beja, Ferrari kolekciją mačiau.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 05 11, 16:18)
Taktiškumas yra vertybė  mirksiukas.gif <...>
Ir man įdomios yra visos kolekcijos. Ir nereikia čia parintis dėl to pavadinimo.
<...>

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 05 11, 17:26)
Katalike, nesiruosiu diskutuoti sia tema, as pasakiau savo mintis ir pasakiau kad jai nenorit tas mintis girdeti, Ok. man nesunku patileti. biggrin.gif BET, tamstai neatrodo kad visa si burbula apie kolekciju parodima isputei pati (nieko kad as tujinu?), as nieko siaubingo neparasiau, neizeidziau,  ir tikrai manau kad tamstos reakcija kiek perdeta. smile.gif

Ir apskritai, paneles, o jum neatrodo kad elgetes kaip pirmokes su ruzavais bantais. Aj cia ne taip paziurejo, tai nerasysiu, aj cia pikta teta neivertino tai nedesiu, o jai nesubego visos ir neparase 33 kartus : Oj, kaip grazu, oj kokia saunuole, oj kaip faina, oj nuostabu - tai neduosiu. Vaiku darzelis ir nekitaip. g.gif

Parašiau, nes jau ne pirmą kartą skaitau tokius pasisakymus wink.gif Apie įžeidimus nieko nesakiau. Nemanau, kad tai yra siaubinga ar kažką, tiesiog norėtųsi draugiškesnės atmosferos. Gal ir perdėta ta mano reakcija, nežinau wink.gif

Čia nėra klausimas girti ar peikti. Niekas neliepia aikčioti. Nežinau, kodėl dideliuose, tarptautiniuose forumuose kolekcijų temose niekas nerašo savo pageidavimų, kas kam įdomu ar neįdomu. Geriau toks vaikų darželis, negu suaugusiųjų darželis.
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 17:30)
man tai neatrodo lotuliukas.gif užtat kartais atrodo, kad su savo gyvačių vaidmenim kai kurios mamaitės ryškiai perspaudžia biggrin.gif 4u.gif

+1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 11 gegužės 2014 - 16:44