Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

Merci, merci. bigsmile.gif Mum su Juodaja Magija labai malonu. biggrin.gif

Kada pradejau kolekcionuoti, hmmm, geras klausimas, tiksliai nepasakysiu, kokius 5 metus tai tikrai. Man kolekcionavimas reiskia truputi daugiau nei pirkimas konkreciu kvepalu. Man svarbu zinoti viska apie juos. Aisku ka imanoma rasti internete. Kogero nuo to ir prasidejo, ieskojau, skaiciau, dar skaiciau, dar ir dar. Labai daug laiko praliaidau skaitydama ir ieskodama. Visur kur imanoma, skirtingom kalbom. Rusu forume net buvom sukure nediduke grupe Magijos myletoju, visos kartu skaitem ir dalinomes, nagrinejom nuotraukas, bandem suprasti kaip atpazinti originala, pagaminimo data, vienu zodziu buvo atliktas labai dydelis darbas. Bet malonus. biggrin.gif

Atsakyti

v-i-k-a, čia tai bent meilė doh.gif O kaip būtų įdomu paskaityti plačiau išdėstytas Jūsų mintis apie Magie Noire ax.gif
Atsakyti
v-i-k-a, NUOSTABU victory.gif
Atsakyti
labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabi kolekcija. Gal uzduosiu kvaila klausima - o kaip kvapas ivairiu metu isleidimo buteliukuose ar skiriasi?
Atsakyti
O brangioji v-i-k-a, aš degu meile Juodajai Magijai 99.99999999999... ir t.t. % (jūsų aplenkti nedrįstu), tad širdis plyšta iš skausmo, kad akys nematė nuo ko visi aikčioja verysad.gif . Pasigailėkit unsure.gif ....
Atsakyti
Aciu visom. 4u.gif

Benicio nuotraukas i AZ nusiunciau. mirksiukas.gif

Varine jei paliginti senaja ir dabartine versija tai labi skyresi. Jei paliginti senas versijas tik skirtingu metu, na nepasakysiu kad ipatingai yra skirtumas. Bendrai pasakyciau kad kvapas tas pats, tik gal kazkokie niuansai yra, gal siek tiek skirtingai skleidziasi, bet tai vos pajuntama.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 05 21, 10:20)
Tvarkiau stalciuka, nusprendziau nufotkinti, nieko menisko, nuotraukos irgi neitin kokybiskos. Tesiog po ranka buvo telefonas. smile.gif

Taip norisi pamatyti kolekciją, nuo kurios visi aikčioja, bet pas mane tik - Sorry- ir viskas...gal galima pakartoti? 19 psl , ačiū 4u.gif
Atsakyti
Besiknisdama failuose radau štai tokią fotkę. Daryta 2014.02. Net nepamenu kodėl aš ją dariau...
Nelabai ką čia galima įžiūrėti, bet tai dalis mano kvepalyno. Yra dar viena lentyna, bet ten viskas dėžutėse, tai visai nieko nesimato.
user posted image
Kvepianti betvarkė...
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2014 06 05, 12:23)
Kvepianti betvarkė...

bigsmile.gif kokia miela betvarke wub.gif
Atsakyti
manieji

user posted image

user posted image

user posted image

nesu megeja kvepalu, tad neturiu daug.
Atsakyti
QUOTE(nattnatt @ 2014 06 05, 12:32)
manieji...

Labai malonu, kad rodotes, bet si tema patraukli butent originaliomis nuotraukomis. Nesvarbu, kiek kvepalu turite - tris, desimt, ar simta 4u.gif
Atsakyti