QUOTE(varine @ 2014 06 12, 21:45)
Derlingi metai buvo
. Maniskiui tai visi kvepalai vienodi. Pradzioje dar kisdavau ranka uostyti, bet supratau, kad jam viskas kvepia, tik Cartier Must PP susilauke kritikos 
na emiau viska iš eilės, jei kaina tenkindavo, manau daugelis nariu čia atpažins saviškius
dabar bandau skirstyt į :
senukai ,vintažai, reti
kurios intensyviai naudojame
kurie stovi taip sakant шоб було бы
savaitgalio lobis:
English Leather po skutimosi, odekolonas koroče
AVON Lavender pilnas butelius, baltas, pilnas, gaminti iki kiek teko surasti info 1970m

o pagal kokius kriterijus mielosios parfumanjakes renkat savo kolekcijas?
Ačiū, kad pasirodėt, julkanos
Galiu tik įsivaizduoti, kaip kolekcija atrodys dar po metų 
Jurkinas - tikra vintažo karalienė
QUOTE(katalike @ 2014 06 12, 22:02)
Ačiū, kad pasirodėt, julkanos
Galiu tik įsivaizduoti, kaip kolekcija atrodys dar po metų 

tai vat noretusiu jau vertes iš tos kolekcijos, jau morališkai pasiruošus kelt dalį į išparduotuvę
QUOTE(julkanos @ 2014 06 12, 21:11)
tai vat noretusiu jau vertes iš tos kolekcijos, jau morališkai pasiruošus kelt dalį į išparduotuvę
Kas liecia kolekcijos verte, tai manyje kazkas apsiverte. Manau, kad vertinga ne ta kolekcija, kurioje randame brangius ar retus kvepalus, bet ta, kuri aromatais dziugina jos savininke. Nesvarbu, ar Escada ten, ar Dior, ar Arden, ar Hermes...
Visad ieskojau kazko ipatingo, bet dabar štilis kazkoks uzejo. Per ta ieskojima neturejau laiko pakankamai susipazinti su savo kvepalais
QUOTE(julkanos @ 2014 06 12, 20:07)
man patinka, kartais padiskutuojam, o vaiku reakcija stebėt tai viens malonumas, nes pas mane viskas stovi prieinamoj, tamsioj, sausoj vietoj, vaikai skirsto į piragaičius, agurkelius, citrinkas, kaip miške ir dabar jau į gelių kvapą reaguoja " как на комоде в прихожей"
stebiu kaip jau jie patys pasirenka jiems patinkančius, vyresnis megsta gaivesnius, o mažius kaip aš saldesių megėjas
Tobula šeimyna
Ačiū, Julkanos, kad pasirod4t. Malonu buvo paganyt akis.
O kur gėrių ieškot, kaip kad va, tuos paskutinius radot?
QUOTE(Rutule @ 2014 06 13, 13:59)
Tobula šeimyna
Skudurynai наше всё
Visai netycia jus cia atradau
Kazkaip galojau kad jei uzsisakiau sekti tema, tai automatiskai gausiu visu temu pranesimus
Sedziu ir laukiu kol kas nors kolekcija savo parodys . Ot ziople
Per savo ziopluma praziopsojau ir V-i-k-a ir rzrzr kolekcijas, kurias pamatyti nu laaaaabai noreciau 
Zodziu ....
Visom kolekcijom, kuriuos sugebejau pamatyti, dideliausi komplimentai
Zodziu ....
Visom kolekcijom, kuriuos sugebejau pamatyti, dideliausi komplimentai
QUOTE(julkanos @ 2014 06 12, 18:43)
na ka, priimkit manę į kompanija, švenčiu metinės, lygiai prieš metus turėjau vienus vienintelius kvepalus Fendi Palazzo, kurie patapo nepakenčiami, nutariau apsiprekint pigiau
, ir užejau į kvepalų išradavyklą
lygiai po metų:
lygiai po metų:
Kokia faina kolekcija!!!
- Nu nes viskas palei mano skonį
QUOTE(andorinha @ 2014 06 12, 21:22)
Kas liecia kolekcijos verte, tai manyje kazkas apsiverte. Manau, kad vertinga ne ta kolekcija, kurioje randame brangius ar retus kvepalus, bet ta, kuri aromatais dziugina jos savininke. Nesvarbu, ar Escada ten, ar Dior, ar Arden, ar Hermes...
Visad ieskojau kazko ipatingo, bet dabar štilis kazkoks uzejo. Per ta ieskojima neturejau laiko pakankamai susipazinti su savo kvepalais
Jauciu, tai dar viena mano parfumanijos stadija.
O jei rimtai tai sutikčiau, taip. Man, pvz., svarbu to kvepalo reikšmė man pačiai [kvapas / istorija/ kad ir nostalgija, pan.]. O stadijų irgi įvairių praėjau
QUOTE(Monmorensi @ 2014 06 18, 19:44)
žiūriu, pramazinau julkanos kolekciją
gausiai
jeigu miniukų nuotraukoj eiti nuo pačio dešiniausio Tocade 2 žingsnius į kairę, tada 2 į viršų, kas ten toks?
po dešine prie Kenzo žvėriaus.
jeigu miniukų nuotraukoj eiti nuo pačio dešiniausio Tocade 2 žingsnius į kairę, tada 2 į viršų, kas ten toks?
(untitled) Maison Martin Margiela (šviežiai nupjauta šlapi žolė mano nosiai, visai skanu