Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

Derlingi metai buvo thumbup.gif. Maniskiui tai visi kvepalai vienodi. Pradzioje dar kisdavau ranka uostyti, bet supratau, kad jam viskas kvepia, tik Cartier Must PP susilauke kritikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 06 12, 21:45)
Derlingi metai buvo  thumbup.gif. Maniskiui tai visi kvepalai vienodi. Pradzioje dar kisdavau ranka uostyti, bet supratau, kad jam viskas kvepia, tik Cartier Must PP susilauke kritikos  biggrin.gif

na emiau viska iš eilės, jei kaina tenkindavo, manau daugelis nariu čia atpažins saviškius biggrin.gif

dabar bandau skirstyt į :
senukai ,vintažai, reti
kurios intensyviai naudojame
kurie stovi taip sakant шоб було бы biggrin.gif parduot iškeist gaila, naudotis neimanoma, kaip pvz lalique perles, žiauriai skauda galva nuo jų verysad.gif nors kvapas tikrai neblogas

savaitgalio lobis:
English Leather po skutimosi, odekolonas koroče biggrin.gif 1966m su dežutė ir dokumentu, tiksliau lapeliu kur surašytois net kainos tu metu ir
AVON Lavender pilnas butelius, baltas, pilnas, gaminti iki kiek teko surasti info 1970m g.gif na ir Rochas wub.gif trys dienas paskutinės tik jais ir kvepinuosiu wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

o pagal kokius kriterijus mielosios parfumanjakes renkat savo kolekcijas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 12 birželio 2014 - 21:12
Ačiū, kad pasirodėt, julkanos 4u.gif Galiu tik įsivaizduoti, kaip kolekcija atrodys dar po metų smile.gif

Jurkinas - tikra vintažo karalienė user posted image
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 06 12, 22:02)
Ačiū, kad pasirodėt, julkanos 4u.gif Galiu tik įsivaizduoti, kaip kolekcija atrodys dar po metų smile.gif

Jurkinas - tikra vintažo karalienė user posted image

tai vat noretusiu jau vertes iš tos kolekcijos, jau morališkai pasiruošus kelt dalį į išparduotuvę
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2014 06 12, 21:11)
tai vat noretusiu jau vertes iš tos kolekcijos, jau morališkai pasiruošus kelt dalį į išparduotuvę

Kas liecia kolekcijos verte, tai manyje kazkas apsiverte. Manau, kad vertinga ne ta kolekcija, kurioje randame brangius ar retus kvepalus, bet ta, kuri aromatais dziugina jos savininke. Nesvarbu, ar Escada ten, ar Dior, ar Arden, ar Hermes...
Visad ieskojau kazko ipatingo, bet dabar štilis kazkoks uzejo. Per ta ieskojima neturejau laiko pakankamai susipazinti su savo kvepalais biggrin.gif Jauciu, tai dar viena mano parfumanijos stadija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 12 birželio 2014 - 21:27

Tai bent sprintas thumbup.gif Ačiū, kad pasirodėte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2014 06 12, 20:07)
man patinka, kartais padiskutuojam, o vaiku reakcija stebėt tai viens malonumas, nes pas mane viskas stovi prieinamoj, tamsioj, sausoj vietoj, vaikai skirsto į piragaičius, agurkelius, citrinkas, kaip miške ir dabar jau į gelių kvapą reaguoja " как на комоде в прихожей" lotuliukas.gif stebiu kaip jau jie patys pasirenka jiems patinkančius, vyresnis megsta gaivesnius, o mažius kaip aš saldesių megėjas

Tobula šeimyna thumbup.gif
Ačiū, Julkanos, kad pasirod4t. Malonu buvo paganyt akis.

O kur gėrių ieškot, kaip kad va, tuos paskutinius radot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 13 birželio 2014 - 12:59
QUOTE(Rutule @ 2014 06 13, 13:59)
Tobula šeimyna  thumbup.gif
Ačiū, Julkanos, kad pasirod4t. Malonu buvo paganyt akis.

O kur gėrių ieškot, kaip kad va, tuos paskutinius radot?

Skudurynai наше всё biggrin.gif
Atsakyti
Visai netycia jus cia atradau biggrin.gif Kazkaip galojau kad jei uzsisakiau sekti tema, tai automatiskai gausiu visu temu pranesimus doh.gif Sedziu ir laukiu kol kas nors kolekcija savo parodys . Ot ziople biggrin.gif Per savo ziopluma praziopsojau ir V-i-k-a ir rzrzr kolekcijas, kurias pamatyti nu laaaaabai noreciau cray.gif
Zodziu ....

Visom kolekcijom, kuriuos sugebejau pamatyti, dideliausi komplimentai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2014 06 12, 18:43)
na ka, priimkit manę į kompanija, švenčiu metinės, lygiai prieš metus turėjau vienus vienintelius kvepalus Fendi Palazzo, kurie patapo nepakenčiami, nutariau apsiprekint pigiau lotuliukas.gif  , ir užejau į kvepalų išradavyklą  doh.gif
lygiai po metų:

Kokia faina kolekcija!!! thumbup.gif
- Nu nes viskas palei mano skonį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(andorinha @ 2014 06 12, 21:22)
Kas liecia kolekcijos verte, tai manyje kazkas apsiverte. Manau, kad vertinga ne ta kolekcija, kurioje randame brangius ar retus kvepalus, bet ta, kuri aromatais dziugina jos savininke. Nesvarbu, ar Escada ten, ar Dior, ar Arden, ar Hermes...
Visad ieskojau kazko ipatingo, bet dabar štilis kazkoks uzejo. Per ta ieskojima neturejau laiko pakankamai susipazinti su savo kvepalais  biggrin.gif Jauciu, tai dar viena mano parfumanijos stadija.

drinks_cheers.gif Kolekcija - asmenukė biggrin.gif

O jei rimtai tai sutikčiau, taip. Man, pvz., svarbu to kvepalo reikšmė man pačiai [kvapas / istorija/ kad ir nostalgija, pan.]. O stadijų irgi įvairių praėjau biggrin.gif

Atsakyti
žiūriu, pramazinau julkanos kolekciją bigsmile.gif gausiai thumbup.gif

jeigu miniukų nuotraukoj eiti nuo pačio dešiniausio Tocade 2 žingsnius į kairę, tada 2 į viršų, kas ten toks? lens.gif po dešine prie Kenzo žvėriaus.

Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 06 18, 19:44)
žiūriu, pramazinau julkanos kolekciją bigsmile.gif gausiai  thumbup.gif

jeigu miniukų nuotraukoj eiti nuo pačio dešiniausio Tocade 2 žingsnius į kairę, tada 2 į viršų, kas ten toks? lens.gif po dešine prie Kenzo žvėriaus.

(untitled) Maison Martin Margiela (šviežiai nupjauta šlapi žolė mano nosiai, visai skanu biggrin.gif nors šeimyna jo nesuprato)
Atsakyti