persikuti, labai labai užburianti kolekcija.
Oho kokie vaizdai - energijos visai dienai
Persikuti... Super kolekcija! Aciu, kad pasirodete!
Gaila, kad neturiu dabar galimybes perziureti visa si grozi per dideli ekrana. Tikiuosi, neistrinsite nuotrauku.
Įspūdinga, persikuti
Labai gražus Nina Ricci L'Air du Temps by Olivia Putman buteliukas.
Persikuti, beprotiskai grazi kolekcija. Ispudinga
tiek kiekiu, tiek turiniu. O dar Jusu vidines intencijos kaupiant, renkantis, perkant
Tikras lobynas. Nosis is proto eina...
Bravo
Bravo
Persikuti, wow... Atgaiva akims tokia kolekcija grožėtis
Vyrui parodžiau, tai sake net per kompa jam pakvipo
QUOTE(persikutis @ 2014 06 27, 20:02)
Iskrausciau puodelius ir stiklines, atsirado vietos kur galeciau patalpinti dali savo miniuku kolekcijos. Taigi rodausi ir as 
vien emocijos, kelinta diena atidarau nuotraukas pažiurėti ir net neturiu ka parašyt
Kvepalynas, nepretenduojantis į kolekcijos statusą. Tiesiog mano nosies kvepalai, kurie visi vartojami

Juodulynas kažkodėl sumažėjo, po truputį išsibarstė. Iškeliavusių buteliukų vietą užėmė kiti. Praktiškai kažkoks kratinys, kuris mane tenkina, nes tikrai nesu kolekcionierė, veikiau aktyvi vartotoja. Buteliukų skaičius nuolatos kinta: tai pasipildo iki 50, tai sumažėja iki 12. Bet tie jau yra nuolatiniai. Tiesa, yra migruojančių, iškeliaujančių ir vėl pareinančių...

Juodulynas kažkodėl sumažėjo, po truputį išsibarstė. Iškeliavusių buteliukų vietą užėmė kiti. Praktiškai kažkoks kratinys, kuris mane tenkina, nes tikrai nesu kolekcionierė, veikiau aktyvi vartotoja. Buteliukų skaičius nuolatos kinta: tai pasipildo iki 50, tai sumažėja iki 12. Bet tie jau yra nuolatiniai. Tiesa, yra migruojančių, iškeliaujančių ir vėl pareinančių...
QUOTE(Laisvė @ 2014 08 09, 11:22)
Oho
- Magie Noir ten kairėj, kas do butelaitis? Tokio nemačius dar. Kas jame (ta pr. EDT, EDP, ar dar kas kitko) ?
Bei kas tie du raudonuoliai per vidury?
QUOTE(rastafarinas @ 2014 08 09, 11:57)
Oho
Diduma netgi labai labai mano skonio
- Magie Noir ten kairėj, kas do butelaitis? Tokio nemačius dar. Kas jame (ta pr. EDT, EDP, ar dar kas kitko) ?
Magie Noir EDT
O raudonas butelaitis - Intenso by Cofe. Nebrangus, bet kažkuo mane žavintis kvapas. Šis buteliukas jau antras mano kvepalyne. Kitas raudonuolis - praėjusią savaitę kaip dovana atkeliavęs Elizabeth Arden Ardenbeauty
Laisve, tikrai grazi nekintamoji dalis
Mane irgi Magie Noir sudomino, bet jau atsakete
Matau Nu saibikes gerbeja esate
QUOTE(Tantamm @ 2014 08 09, 12:09)
Oooo, taaaip