Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

Oho kokie vaizdai - energijos visai dienai thumbup.gif
persikuti, labai labai užburianti kolekcija.
Atsakyti
Persikuti... Super kolekcija! Aciu, kad pasirodete! thumbup.gif Gaila, kad neturiu dabar galimybes perziureti visa si grozi per dideli ekrana. Tikiuosi, neistrinsite nuotrauku. ax.gif
Atsakyti
Įspūdinga, persikuti 4u.gif Labai gražus Nina Ricci L'Air du Temps by Olivia Putman buteliukas.
Atsakyti
Persikuti, beprotiskai grazi kolekcija. Ispudinga bigsmile.gif tiek kiekiu, tiek turiniu. O dar Jusu vidines intencijos kaupiant, renkantis, perkant smile.gif Tikras lobynas. Nosis is proto eina... biggrin.gif
Bravo 4u.gif
Atsakyti

Persikuti, aš apšąlus, kaip ir visos. doh.gif Tie miniukai vis tik toks grožis wub.gif
Atsakyti
Persikuti, wow... Atgaiva akims tokia kolekcija grožėtis wub.gif Vyrui parodžiau, tai sake net per kompa jam pakvipo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(persikutis @ 2014 06 27, 20:02)
Iskrausciau puodelius ir stiklines, atsirado vietos kur galeciau patalpinti dali savo miniuku kolekcijos. Taigi rodausi ir as smile.gif

vien emocijos, kelinta diena atidarau nuotraukas pažiurėti ir net neturiu ka parašyt biggrin.gif bravo thumbup.gif
Atsakyti
Kvepalynas, nepretenduojantis į kolekcijos statusą. Tiesiog mano nosies kvepalai, kurie visi vartojami biggrin.gif
user posted image
Juodulynas kažkodėl sumažėjo, po truputį išsibarstė. Iškeliavusių buteliukų vietą užėmė kiti. Praktiškai kažkoks kratinys, kuris mane tenkina, nes tikrai nesu kolekcionierė, veikiau aktyvi vartotoja. Buteliukų skaičius nuolatos kinta: tai pasipildo iki 50, tai sumažėja iki 12. Bet tie jau yra nuolatiniai. Tiesa, yra migruojančių, iškeliaujančių ir vėl pareinančių...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2014 08 09, 11:22)

Oho thumbup.gif Diduma netgi labai labai mano skonio biggrin.gif
- Magie Noir ten kairėj, kas do butelaitis? Tokio nemačius dar. Kas jame (ta pr. EDT, EDP, ar dar kas kitko) ? smile.gif
Bei kas tie du raudonuoliai per vidury?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 08 09, 11:57)
Oho  thumbup.gif  Diduma netgi labai labai mano skonio  biggrin.gif
- Magie Noir ten kairėj, kas do butelaitis? Tokio nemačius dar. Kas jame (ta pr. EDT, EDP, ar dar kas kitko) ? smile.gif
Bei kas tie du raudonuoliai per vidury?

Magie Noir EDT mirksiukas.gif
O raudonas butelaitis - Intenso by Cofe. Nebrangus, bet kažkuo mane žavintis kvapas. Šis buteliukas jau antras mano kvepalyne. Kitas raudonuolis - praėjusią savaitę kaip dovana atkeliavęs Elizabeth Arden Ardenbeauty smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 09 rugpjūčio 2014 - 12:07
Laisve, tikrai grazi nekintamoji dalis wub.gif Mane irgi Magie Noir sudomino, bet jau atsakete smile.gif Matau Nu saibikes gerbeja esate bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2014 08 09, 12:09)
Matau Nu saibikes gerbeja esate  bigsmile.gif

Oooo, taaaip thumbup.gif Turbūt ta "šaibikė" niekada nebuvo palikusi kvepalyno. Tik vis nuolatos papildo jį. Beje, jų mano gyvenime būta ir daugiau biggrin.gif Tai neabejotinas kvepalyno senbuvis.
Atsakyti