Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(Pink Pepper @ 2014 08 09, 20:01)

hi.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 08 09, 18:39)
Nustebino, kad kolekcijoj yra Euphoria Blossom ir LVEB. Kažkaip klaidingai įsivaizdavau, kad Laisvė mėgsta tik visokius juodulius ir pan. smile.gif

Normalus nustebimas, nes tas Blossom'as pas mane tik nuo ketvirtadienio smile.gif Vis uostau ir bandau juos suprasti: kažkas tinka, kažkas per saldu... O tas kitas kitaip saldus, bet kol kas man toks saldumas patinka, ypač rudenį ir žiemą.
Tebemėgstu visokius juodulius, bet senesni kažkur po truputį iškeliavo, o naujesnių neprisijaukinau.
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 08 09, 18:44)
Laisvė, grazu. smile.gif

Beja net kelis buteliukus su mielu noru pasiskolinciau. biggrin.gif 
________________________________]

Dėkui nuo kvepalyno 4u.gif Mielai paskolinčiau kokia valandai kitai biggrin.gif

Gražiai susirikiavę Hermes armijos kareivėliai - darniai, lygiai, pagal rangą mirksiukas.gif
Atsakyti
v-i-k-a, kokia graži Hermes'ų rikiuotė. O 15-ukai ypatingai žavūs, apskritai labai patinka man tie maži kiekiai, nemėgstu didelių talpų (išskyrus ypač mylimus kvepalus). Jaunėlio darbas thumbup.gif Kokia gabi ranka.
Atsakyti
op op, tik atsitrauk.. Laisve, grazu, kai kuriuos senus pamirstus norus primine smile.gif
v-i-k-a, aciu uz kolekcijos apibrezima iliustracijomis, dabar jau reikia dar …. ax.gif pavydziu tu Hermesiuku, ir del formos, ir del turinio.
Atsakyti
Ačiū, Laisve 4u.gif Skonis nuo paskutinio pasirodymo pasikeitęs sakyčiau - net jei į nick'ą nebūčiau pažiūrėjus, tai tikrai ne apie Laisvę pagalvojus būčiau biggrin.gif
Intenso by Cafe - tikrai kava? Kokia ji?

QUOTE(v-i-k-a @ 2014 08 09, 19:57)
Sutinku, paveikslas tikrai labai meniskas, mano jaunelio darbas. tongue.gif

Man menas jau Hermes buteliukus pamatyt, o dar krūvoj ir prie tokio paveikslo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 09 rugpjūčio 2014 - 19:51
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 08 09, 19:57)
mano jaunelio darbas. tongue.gif

Super!
Ir kolekcijos labai grazios. Ir Jusu, ir Laisves 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 09 rugpjūčio 2014 - 20:02
Aciu, aciu. bigsmile.gif Mazajam viskas perduota, baisiai patenkintas. biggrin.gif
Atsakyti
V-i-k-a , na jau tikrai kad ir jaunelio darbas ir hermesai aki dziugina wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2014 08 09, 19:43)
Laisve, grazu, kai kuriuos senus pamirstus norus primine smile.gif
[

Dėkui 4u.gif Ką konkrečiai priminė? bigsmile.gif

QUOTE(Rutule @ 2014 08 09, 19:51)
Ačiū, Laisve  4u.gif Skonis nuo paskutinio pasirodymo pasikeitęs sakyčiau -  net jei į nick'ą nebūčiau pažiūrėjus, tai tikrai ne apie Laisvę pagalvojus būčiau biggrin.gif

Manau, kad tikrai daug kas pasikeitę - pažiūriu paskutinę darytą kvepalyno nuotrauką ir stebiuosi kaita. O juk buvo dar tarpinių narių, kurie atėjo, pabuvo, bet... nenugalėjo, todėl pasitraukė biggrin.gif
Taip, Intenso giliai jaučiu kavą... trupinį šokolado, apšlakstytą citrina mirksiukas.gif
Atsakyti
Pamacius Laisves kolekcija nustebino Arden, LVEB irr Euforia. Juolab, kad paskutinese nuotraukytese, kurias buvau macius, dominavo juoduliai. Bet gyvenimas nestovi vietoj, keiciames mes patys ir musu skoniai. Viena saibike mielai priglausciau (nors paragavimui biggrin.gif ).

V-i-k-a zaviuosi jusu istikimybe Hermesams. Prie nuostabaus paveikslo graziai ziurisi "kareivukai".
Atsakyti
Tai..... kad jau viskas pasakyta, pavėlavus įbėgau biggrin.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 08 09, 20:38)
Pamacius Laisves kolekcija nustebino Arden, LVEB irr Euforia.

Ale visi šitie - praktiškai paskutinės savaitės... priklydėliai-dovanos-atidavimai. Kiek jie ilgai bus pas mane - ateitis parodys hihihi.gif
Atsakyti