Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(v-i-k-a @ 2014 04 13, 11:36)
As jau beveik nieko neturiu. dry.gif Taip kad ner ka rodyti.

Pasirodyk, kaip nieko neturi mirksiukas.gif Norisi pamatyti, kaip atrodo nieko neturinčios kvepalynas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 13 balandžio 2014 - 13:10
QUOTE(eglegle @ 2014 04 13, 13:06)
jei visai jau lomkės ką žiūrėt, galiu įdėt savo senus juodus minius, gal čia yra naujesnių narių, kurios nematė?

arba senesniu, kurioms skleroze mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2014 04 13, 14:08)
Pasirodyk, kaip nieko neturi  mirksiukas.gif  Norisi pamatyti, kaip atrodo nieko neturinčios kvepalynas  ax.gif

Rimtai nieko blatno. Tuo kuo kvepinuosi kiekviena diena, tai galima rasti ir Kristeje ir Douglase. Na keli Hermesai (vel gi jauciu yra tokiu naujokiu kurios zimiai daugiau turi) na ir senienos kuriu nerodisiu bo bijau kad nenuziuretu. Ir viskas. Niu gal ne 12 buteliuku bet 25 tai manau nebus. g.gif

einu paskaiciuosiu del idomumo. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2014 04 13, 13:55)
artimiausiu metu gal pirksiu kokį aldehidą. kuo baisesnį  biggrin.gif

Pirk pirk, aldehidai man patina. biggrin.gif O kai nupirksi, prasom i kita upelio kranta su jais ateiti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 04 13, 13:23)
Rimtai nieko blatno. Tuo kuo kvepinuosi kiekviena diena, tai galima rasti ir Kristeje ir Douglase. Na keli Hermesai (vel gi jauciu yra tokiu naujokiu kurios zimiai daugiau turi) na ir senienos kuriu nerodisiu bo bijau kad nenuziuretu. Ir viskas. Niu gal ne 12 buteliuku bet 25 tai manau nebus. g.gif

O manai, kag Douglas'o ar Kristės repertuarą gėdinga rodyti? Esmė yra ne iš kur pirkta, bet kaip tas pats žmogus savo kvepalyne gali suderinti kartais, kaip man atrodo, nesusiderinančius kvapus... kaip tas, kas man netinka, guli šalio to, kuris man labai patinka - ir abu jie dievinami kitos nosytės biggrin.gif
Vat kartais ir ne kiekis svarbu. Bent man kvepalyne tikrai ne kiekis svarbiausia: net jei ir turėčiau vietos, tikrai nenorėčiau nei šimto, nei dviejų šimtų butelaičių...
Senienų vaizdelį pamenu - gražus buvo/yra. Bet jis, kaip suprantu, labai retai judinamas.
Atsakyti
Na, ne rytmečio kavai, bet popiečio arbatai su pyragaičiais (nom nom) pasirodau.
Nieko nedėliojau specialiai. Tiesiog dėjau ir fotografavau. Virš nuotraukų - kai kuriuos mano manymu nežinomesnius paaiškinu.
Visa kolekcija yra mylima ir jau nemylimukų nebeturiu. Pasipildyt norėčiau atsargom (tos, kurios paskutinėje nuotraukoje) ir pasipildyt tik Kenzo Drambliu, Histoires de Parfums Tubereuse 3 Animale ir POTL Luctor Et Emergo kibirais bei Muglerio Angel variacijom. Tik tiek biggrin.gif

Taigis, visas kvepalyno vaizdas:
user posted image
user posted image

Dalimis (iš kairės - Serge Lutens Vanilė, Rituals Eau de Hammam Fresh Fig-rudas kamštelis, YSL Elle EDT arba pagal Fragrantica - Shocking, o šalia Romos - Yves Rocher Monoi eau des Vahines, , visi kiti kaip ir aiškūs)
user posted image

Rudos lazdelės - Yves Rocher Vanille Noire miniukai, Nasomatto Pardon mažas likutis, LB Venezia EDT, iš dešinės - Atelier Cologne Trefle Pur, Hermesiukai - Nilo sodai ir galantiška Vanilė.
user posted image

Trys pirmi iš kairės - kaimyninė produkcija biggrin.gif su alyvom ir pakalnutėm. Juodas dėklas - firminis Muglerio su Angel EDP. Ant šono gulintis miniukas - Tesco Lime, Mandarin and Vetiver.
user posted image

Šalia Kingdom - lašiukas Houbigant Raffnee, Lolita Lempickos šie - Le Premier Parfum Eau de Toilette (Morsure d'Amour), šalia jos - Donna Karan Gold EDP. Prie Cartier Drakono EDP - Prescriptives Calyx.
user posted image

Iš kairės - Avon City Rush, Guerlain Eau de Cologne Imperiale. Toliau žinomi biggrin.gif Šalia Guerlain Shalimar EDT - Dana Incognito ir Jil Sanders Pastels Tender Green (jazminai, žalia arbata - toks vėsus ir nesaldus), Prada - Infusion d'Iris EDP (kamštelis nuo Prados vetiverio).
user posted image

O šiuos labai noriu pakeist pilnais buteliukais:
user posted image
Atsakyti
Neee, negedinga. biggrin.gif Tikrai ne, as niekad nesigedinu nei kokiu kvepalu. Nors ir uz 3 kapeikas, bet jai man jie patinka as jais labai dziaugiuos. Tarpkitko turiu Marks & Spencer irisus, pigus bet jie man labai patinka. Net du ju dezikus jau sunaudojau. biggrin.gif Taip kad ne tame esme. Tesiog , na butent man idomu pamatyti kazkokius kvepalus kuriu pas mus ner, kuriu as neuosciau, nezinau net apie ka jie. O kai turi tokius kur is Douglaso, kuriuos turi kas antra, na ka as zinau....

Sutinku kad ne kiekis svarbu ir mandrumas, bet jai jau pamatai kvepalina kito zmogaus tai vistiek tikiesi kazka idomaus jame rasti. Na cia mano nuomone. biggrin.gif

O kas liecia mano kvepalino, Bozhe, as tokia предсказуемая. lotuliukas.gif Ka ten idomaus pas mane rasi, penktukas, vetyveris, naslaites ir Hermes. Psio. biggrin.gif

Senienos dar ir pasipylde truputi. Bet tiesa sakant viena PP Magie Noire dydeli (su keliais ml.) buteliuka padovanojau labai gerai tetai. smile.gif

Kol plepejau, zmogus paeme ir padare. Saunuole!!

Rutule koks Hermes 15-tukas guli? O Guerlain (jai ten Guerlain, paskutine foto pats dydziausias butelis) tas grazus butelis, kas ten?

Va kas man idomu tai tas kad iskart pamatai kokie skirtingi skoniai pas zmones. Is sio kvepalino, gal tik pora mano skonio, kitais negaleciau kvepintis. unsure.gif

Rutule ACIU! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 13 balandžio 2014 - 14:44
oooo Rutule thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

is visu kampu surinkai savo butelkas wub.gif wub.gif kazkaip galvojau, kad maziau turesi.. o cia koks lobynas bigsmile.gif
Atsakyti
Nu blin! Cia tai bent! Veni, vidi, vici (kai kitos bla-bla-bla) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rutule, gražūs vaizdai thumbup.gif

Žiūriu, daug buteliukų gerokai nunaudotų. Ar pati tiek išnaudojot, ar nupurškinėjat, ar tiesiog įsigijot likučius?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 04 13, 15:43)
Kol plepejau, zmogus paeme ir padare. Saunuole!!
Rutule koks Hermes 15-tukas guli? O Guerlain  (jai ten Guerlain, paskutine foto pats dydziausias butelis) tas grazus butelis, kas ten?

Va kas man idomu tai tas kad iskart pamatai kokie skirtingi skoniai pas zmones. Is sio kvepalino, gal tik pora mano skonio, kitais negaleciau kvepintis. unsure.gif
Rutule ACIU! 4u.gif

Jo, padariau. Sunkiai man buvo, nes kai jie spintoj stovi, tai neatrodo tiek daug, o kai reikia nufotkint - jau labai daug biggrin.gif
Guerlain - Eau de Cologne Imperiale, Hermes gulintis - Nilo sodai.

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 13, 15:44)
oooo Rutule  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

is visu kampu surinkai savo butelkas  wub.gif  wub.gif  kazkaip galvojau, kad maziau turesi.. o cia koks lobynas  bigsmile.gif

Ne, iš kampų netraukiau - jis visi gražiai stovi koridoriaus spintoj.
Atsakyti
va, čia tai žodžio žmogus thumbup.gif pasakė, padarė thumbup.gif

tikras lobynas thumbup.gif ir viskas surašyta, net klaust nereik bigsmile.gif labai liux pasirodymas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 13 balandžio 2014 - 14:55
Ačiū, panos 4u.gif
QUOTE(katalike @ 2014 04 13, 15:50)
Rutule, gražūs vaizdai thumbup.gif

Žiūriu, daug buteliukų gerokai nunaudotų. Ar pati tiek išnaudojot, ar nupurškinėjat, ar tiesiog įsigijot likučius?

Nemažai yra pirktų likučių, bet daugumą nuvartojus esu pati biggrin.gif Labai nemėgstu nupurškinėt, bet gerom tetom, jei paprašo, pūstelnu.
Kur paskutinėj nuotraukoj (kurių norėčiau kibirų) visi, iškyrus Guerlain Cologne, Dolce Vita, Drakonas ir Prada, yra pirkti maži likučiai pabandymui, prisijaukinimui.
Va, Shalimar'o jau neatsimenu kelintą kartą pirkau likutį. Bandžiau visus - EDP, EDC, EDT - niekas netiko iki šio, paskutinio karto. Dabar jau taip užvežė, kad oi oi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 13 balandžio 2014 - 14:59