Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

Rutule, sveikinu, vo ką daro ryžtas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
rutules kolekcija kaip gera biblioteka biggrin.gif labai daug ir mano mylimu kvapu turite wub.gif
Atsakyti
Rutule ,wow labai grazus jusu kvepalynas! 4u.gif specialiai net PC isijungiau , kad geriau ir is arciau pamatyciau smile.gif
O man labai patinka kvepalynai, kuriuose kvepaliukai is Douglas ar kitu parduotuviu, tai tada nors pazystu kvapa arba galiu paskui nueiti susipazinti 4u.gif nes kur buna kvepaliukai nisiniai arba labai reti tai tiesiog nezinai net kur reiktu eiti ir su jais susipazinti 4u.gif
Paskutini metu labai noriu susipazinti su Guerlain kvepaliukasi, bet bijau, kad neuzkabintu koks kvapas biggrin.gif nes mano kolekcija kaip ir uzsaldyta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 13 balandžio 2014 - 16:21
Rutule dekuj kad pasidavet provokacijai bigsmile.gif
Tikrai yra i ka pasiziuret thumbup.gif
Rutule - Jus tikra gailestingoji globeja, priglaudziat kitu jau nebemylimus mazycius likucius, suteikiat jiem naujus namucius wub.gif
Tas cashmyro butelys ir kingdom tai nesveikai graziai atrodo bigsmile.gif
Labai daug mano nosiai patinkanciu kvapu. O jau va koks grazuolis dzentelmenas Juozulis stovi, labai noreciau pakastavot ax.gif Rutule, kaip manot jei man patinka Shiseido feminite ir Dk juodasis kasmyras tai patiktu ir Juozukas? g.gif kaip suprantu giminti jie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galilea: 13 balandžio 2014 - 17:16
Rutule Ačiū! 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 04 13, 15:35)

kas tarp Joop ir Organzos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 04 13, 19:43)
kas tarp Joop ir Organzos?  blush2.gif

pabūsiu Rutule blush2.gif
http://www.fragranti...emme-10495.html
Atsakyti
Ačiū visoms iuž balionus ir panašiai biggrin.gif
QUOTE(Galilea @ 2014 04 13, 18:13)
Labai daug mano nosiai patinkanciu kvapu. O jau va koks grazuolis dzentelmenas Juozulis stovi, labai noreciau pakastavot  ax.gif Rutule, kaip manot jei man patinka Shiseido feminite ir Dk juodasis kasmyras tai patiktu ir Juozukas?  g.gif kaip suprantu giminti jie...

Nuo Juodojo kašmyro ir Shiseido feminito laikausi sąmoningai ir netestuoju. Bet, manau, kad Juozukas derėtų prie jų. Bet perspėju - daug kam galvaskausmį sukelia jis. Vienokį ar kitokį lotuliukas.gif Pas mane senasis jo leidimas.

QUOTE(eglegle @ 2014 04 13, 18:47)

drinks_cheers.gif Tas. Ačiū, Eglegle.
Atsakyti
Rutule - o kokia bite ikando, kad pradejo kvepalai su gyvuliukais patikt? Chanel coco, Shalimar, Picasso....
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 04 13, 14:06)
jei visai jau lomkės ką žiūrėt, galiu įdėt savo senus juodus minius, gal čia yra naujesnių narių, kurios nematė?

thumbup.gif įdėk būtinai. aš kad ir mačiau, bet dar su malonumu pasidairyčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 04 13, 20:52)
thumbup.gif įdėk būtinai. aš kad ir mačiau, bet dar su malonumu pasidairyčiau 4u.gif

nėė, dabar žiūrim Rutulės, kai jau visai prastai bus su regėjimais - rėkit biggrin.gif
Ale tikrai, Rutule, pasiaiškink, kaip ten su tais gyvuliukais....
Atsakyti
eglegle i as nemaciau, o juoduliukai man labai patinka bigsmile.gif
idek paskuj kai baigsim kamantinet Rutule laugh.gif
Atsakyti