Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

Habanitos versijos labai skiriasi tarpusavyje?
Atsakyti
Graži, prabangi kolekcija mirksiukas.gif Labai gražiai atrodo SL varpeliai ir Lorenzo Villoresi, kurio, tiesą sakant, dar nei vienų kvepalų nesu uosčiusi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 10 sausio 2015 - 23:02
Aciu, mergytes
QUOTE(jottauute @ 2015 01 10, 23:46)
[...] Lorenzo Villoresi  rolleyes.gif  Nieko nezinau ,netestavus ..O kokiu idomiu yra ju ..

Dar labai idomu koks antras kvapas M.F.Kurkdjian ?

Ir idomu Serge Lutens tie du buteliai stikliniais kamsteliais  wub.gif Kokie ? Neizlibinu  ax.gif

Villoresi - vienas mylimiausiu brandu. Kvapai labai saviti, skirtingi, visi su razinka. Kaip ir juodi Kilianai, Mona, myli mano oda, genialiai skleidziasi, zeidzia, mutuoja, atsiliepia i nuotaika. Beda ta, kad daugeliui mano pazistamu neseda. Kai pradedam lyginti - nieko bendro su groziu, kvepianciu nuo mano kuno.
FK - "voniuchka", kuria labai myliu, seniai norejau pirkti ir siemet gavau SM smile.gif - Absolue Pour la Soir. Kitas tikrai Oud Silk Mood.
SL - Labai mylimi Une Voix Noire ir Rose de Nuit.
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 10, 23:48)
Habanitos versijos labai skiriasi tarpusavyje?

Taip. Skiriasi. Ypatingai skiriasi naujai padarytas - EDP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 10 sausio 2015 - 23:07
QUOTE(by ki @ 2015 01 10, 23:04)
Taip. Skiriasi. Ypatingai skiriasi naujai padarytas - EDP.

pati susipainiojau doh.gif naujadarą tai žinojau, tikrai skiriasi.
o tas antram plane dešinėj senesnės versijos butelaitis - edt ten ar edp?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 10 sausio 2015 - 23:07
By.Ki , aciu!!!! wub.gif
Jau norejau prasyti kad pasirodytum biggrin.gif

Viskas tikrai nesveiko grozio , o ir meile tavo piramidem lotuliukas.gif Kaip cia taip Villoresi issilaike ? doh.gif

Simtas metu savo vyrui Kenzo Air ieskau, o taviskis tiesiog turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 00:06)
pati susipainiojau  doh.gif naujadarą tai žinojau, tikrai skiriasi.
o tas antram plane dešinėj senesnės versijos butelaitis - edt ten ar edp?

Maziukas su antpieciais ir didesnis be antpieciu - EDT, EDP pradejo gaminti pries kelis metus ( nuotraukoje - cigara-miniatiura 15ml.). Abu EDT laikosi mirtinai, kaip EDP, ar nwt PP. Be antpieciu bisku veliau isleista, ji vos skaidresne, ne tokia tirsta, dumine, karti, jojw daug lengvesne rugstele, labiau dienine ir pavasariska. Labai patiko rusiskoje fragrantikoje parasytas palyginimas - "auksine", kaip brandi moteris, juoda - lyg jauna mergaite. Bet kvapas apie ta pati.
Manpats graziausias - PP ( plokscias kvadratinis 30ml.buteliukas). Ten ypac skiriasi baze. Toks aksomas, jokio kartumo. Dumai zaidzia su ambra. Ne Rusmiskai, matematiskai parasysiu. Man net nakties juodu dangumi ji kvepia.
Papildyta:
QUOTE(Tantamm @ 2015 01 11, 00:16)
Viskas tikrai nesveiko grozio , o ir meile tavo piramidem  lotuliukas.gif  Kaip cia taip Villoresi issilaike ?   doh.gif

Simtas metu savo vyrui Kenzo Air ieskau, o taviskis tiesiog turi  biggrin.gif

Sveiko-sveiko smile.gif
Air liko 1-2ml. Irgi karstlygiskai ieskau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 10 sausio 2015 - 23:23
QUOTE(by ki @ 2015 01 10, 23:22)
Maziukas su antpieciais ir didesnis be antpieciu - EDT, EDP pradejo gaminti  pries kelis metus.

man jau miegot matyt laikas, visai susimakalavus. esu turėjus tiek senąjį EDT, tiek naują EDP kažkada, bet kažkaip susišvietė dabar, kad ir senoj versijoj buvo EDP doh.gif ot galva.

labai graži kolekcija 4u.gif
Papildyta:
o kas iš Boadicea the Victorious? šito brand'o visai nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 00:30)
o kas iš Boadicea the Victorious? šito brand'o visai nežinau  blush2.gif

Divine - vieni nuostabiausiu kada nors turetu aldehidu. Pradza, kaip doze laimes. Lengvi, nieko bendro su klasikiniais aldehidiniais. Bet labai ilgas sleifas.
Alluring - fantastisko grozio kaskart skirtingas kvapas, tai api roze, tai apie mediena, tai apie balzamus ir sakus. Vaisiai tik papildo ir praturtina muskusine-medine-ieskau zodziu ir nerandu. Nes isskirti kazka labai sudetinga. Kvepia visuma - dieviskai graziai. Ant salio laikosi kelias savaites. Atradymu atradimai man tie du kvapai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 10 sausio 2015 - 23:45
by ki, ačiū už grožį 4u.gif Kas ten toks nepažįstamas stovi iš Eau D'Italie dešinės? Atskiras pagyrimas Lutens'o varpeliams, kokie fotogeniški smile.gif O ar patogu kvėpintis?
Atsakyti
o aš pagiedosiu nuo savo varpinės: kaip keista, kad nei pas vieną Tauerių nėra...
Atsakyti
Ooo! Tik kelias dienas nepziurejau ir stai-kiek grozio atsirado!! Na viskas, einu ir as i creme bandyti l.viloresi ir a.goutal bigsmile.gif
Aciu, kad dalinates!
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 01 11, 09:07)
o aš pagiedosiu nuo savo varpinės: kaip keista, kad nei pas vieną Tauerių nėra...

Pas mane yra smile.gif
Atsakyti