Graži, prabangi kolekcija
Labai gražiai atrodo SL varpeliai ir Lorenzo Villoresi, kurio, tiesą sakant, dar nei vienų kvepalų nesu uosčiusi

Aciu, mergytes
Villoresi - vienas mylimiausiu brandu. Kvapai labai saviti, skirtingi, visi su razinka. Kaip ir juodi Kilianai, Mona, myli mano oda, genialiai skleidziasi, zeidzia, mutuoja, atsiliepia i nuotaika. Beda ta, kad daugeliui mano pazistamu neseda. Kai pradedam lyginti - nieko bendro su groziu, kvepianciu nuo mano kuno.
FK - "voniuchka", kuria labai myliu, seniai norejau pirkti ir siemet gavau SM
- Absolue Pour la Soir. Kitas tikrai Oud Silk Mood.
SL - Labai mylimi Une Voix Noire ir Rose de Nuit.
Taip. Skiriasi. Ypatingai skiriasi naujai padarytas - EDP.
QUOTE(jottauute @ 2015 01 10, 23:46)
[...] Lorenzo Villoresi
Nieko nezinau ,netestavus ..O kokiu idomiu yra ju ..
Dar labai idomu koks antras kvapas M.F.Kurkdjian ?
Ir idomu Serge Lutens tie du buteliai stikliniais kamsteliais
Kokie ? Neizlibinu 

Dar labai idomu koks antras kvapas M.F.Kurkdjian ?
Ir idomu Serge Lutens tie du buteliai stikliniais kamsteliais

Villoresi - vienas mylimiausiu brandu. Kvapai labai saviti, skirtingi, visi su razinka. Kaip ir juodi Kilianai, Mona, myli mano oda, genialiai skleidziasi, zeidzia, mutuoja, atsiliepia i nuotaika. Beda ta, kad daugeliui mano pazistamu neseda. Kai pradedam lyginti - nieko bendro su groziu, kvepianciu nuo mano kuno.
FK - "voniuchka", kuria labai myliu, seniai norejau pirkti ir siemet gavau SM

SL - Labai mylimi Une Voix Noire ir Rose de Nuit.
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 10, 23:48)
Habanitos versijos labai skiriasi tarpusavyje?
QUOTE(by ki @ 2015 01 10, 23:04)
pati susipainiojau

o tas antram plane dešinėj senesnės versijos butelaitis - edt ten ar edp?
By.Ki , aciu!!!!
Jau norejau prasyti kad pasirodytum
Viskas tikrai nesveiko grozio , o ir meile tavo piramidem
Kaip cia taip Villoresi issilaike ?
Simtas metu savo vyrui Kenzo Air ieskau, o taviskis tiesiog turi

Jau norejau prasyti kad pasirodytum

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 00:06)
pati susipainiojau
naujadarą tai žinojau, tikrai skiriasi.

Maziukas su antpieciais ir didesnis be antpieciu - EDT, EDP pradejo gaminti pries kelis metus ( nuotraukoje - cigara-miniatiura 15ml.). Abu EDT laikosi mirtinai, kaip EDP, ar nwt PP. Be antpieciu bisku veliau isleista, ji vos skaidresne, ne tokia tirsta, dumine, karti, jojw daug lengvesne rugstele, labiau dienine ir pavasariska. Labai patiko rusiskoje fragrantikoje parasytas palyginimas - "auksine", kaip brandi moteris, juoda - lyg jauna mergaite. Bet kvapas apie ta pati.
Manpats graziausias - PP ( plokscias kvadratinis 30ml.buteliukas). Ten ypac skiriasi baze. Toks aksomas, jokio kartumo. Dumai zaidzia su ambra. Ne Rusmiskai, matematiskai parasysiu. Man net nakties juodu dangumi ji kvepia.
Papildyta:
QUOTE(Tantamm @ 2015 01 11, 00:16)
Kaip cia taip Villoresi issilaike ?

Sveiko-sveiko

Air liko 1-2ml. Irgi karstlygiskai ieskau.
QUOTE(by ki @ 2015 01 10, 23:22)
Maziukas su antpieciais ir didesnis be antpieciu - EDT, EDP pradejo gaminti pries kelis metus.
man jau miegot matyt laikas, visai susimakalavus. esu turėjus tiek senąjį EDT, tiek naują EDP kažkada, bet kažkaip susišvietė dabar, kad ir senoj versijoj buvo EDP

labai graži kolekcija

Papildyta:
o kas iš Boadicea the Victorious? šito brand'o visai nežinau

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 00:30)
Divine - vieni nuostabiausiu kada nors turetu aldehidu. Pradza, kaip doze laimes. Lengvi, nieko bendro su klasikiniais aldehidiniais. Bet labai ilgas sleifas.
Alluring - fantastisko grozio kaskart skirtingas kvapas, tai api roze, tai apie mediena, tai apie balzamus ir sakus. Vaisiai tik papildo ir praturtina muskusine-medine-ieskau zodziu ir nerandu. Nes isskirti kazka labai sudetinga. Kvepia visuma - dieviskai graziai. Ant salio laikosi kelias savaites. Atradymu atradimai man tie du kvapai.
by ki, ačiū už grožį
Kas ten toks nepažįstamas stovi iš Eau D'Italie dešinės? Atskiras pagyrimas Lutens'o varpeliams, kokie fotogeniški
O ar patogu kvėpintis?

o aš pagiedosiu nuo savo varpinės: kaip keista, kad nei pas vieną Tauerių nėra...
QUOTE(LEEja @ 2015 01 11, 09:07)
o aš pagiedosiu nuo savo varpinės: kaip keista, kad nei pas vieną Tauerių nėra...
Pas mane yra