Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

Ačiū visoms už foto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 01 11, 09:27)
Kas ten toks nepažįstamas stovi iš Eau D'Italie dešinės? Lutens [...] kokie fotogeniški smile.gif O ar patogu kvėpintis?

Nepazistamas - senesne versija Teo Cabanel Oha
Lutensais kvepintis atskiras malonumas. Visas ritualas, turbut specialiai taip padare. Tas stiklinio stoplerio prisilietimas uz ausu, prie rieso - magija. Labai reiksminga. Kazkas be kvapo veikia.
QUOTE(LEEja @ 2015 01 11, 10:07)
kaip keista, kad nei pas vieną Tauerių nėra...

Jaukinau, saziningai bandziau, buvau pirkus atomikus... nepamylom mes vienas kito. Kvapai ar nurugsteja, ar klampiai nusaldeja, ar darosi nesmagiai kartus. Ne is tolo nera to , kas taip zavi cia visas. Ant mano odos jis, jeigu galima taip issireiksti, nusisintetina. Dar yra viena kategoriskai man netinkanti savybe - jis isiskverbia i kuna, i mesa iki kaulo ciulpo, jo neimanoma pasalinti, atsikratyti. O as megstu kvapus dozuoti, t.y. kvepeti tada, kai as to noriu, o ne tada, kai kvapas reguliuoja. Del tos pacios priezasties neturiu Fordo ir JHG.
Bet gi labai individualu smile.gif . Tiesiog odos tipas ir chemija tokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 11 sausio 2015 - 11:58
QUOTE(by ki @ 2015 01 11, 00:04)
Aciu, mergytes
Villoresi - vienas mylimiausiu brandu. Kvapai labai saviti, skirtingi, visi  su razinka. Kaip ir juodi Kilianai, Mona, myli mano oda, genialiai skleidziasi, zeidzia, mutuoja, atsiliepia i nuotaika. Beda ta, kad daugeliui mano pazistamu neseda. Kai pradedam lyginti - nieko bendro su groziu,  kvepianciu nuo mano kuno.
FK - "voniuchka", kuria labai myliu, seniai norejau pirkti ir siemet gavau SM smile.gif - Absolue Pour la Soir. Kitas tikrai Oud Silk Mood.
SL - Labai mylimi Une Voix Noire ir Rose de Nuit.

Taip. Skiriasi. Ypatingai skiriasi naujai padarytas - EDP.

Oi,lekt reikia i Creme siom dienom,nieko nebus .. schmoll.gif biggrin.gif Kaip sudomino jusu FK Absolue Pour la Soir bigsmile.gif Kazkodel manau ,man patiks .. rolleyes.gif
Ir bandysiu susipazint su Villoresi ..kaip idomu wub.gif
Kilian dar tik bandau .. Negaleciau isskirt vienu labai ,labai patikusiu ..yra tik sudomine ziauriai keletas ..
Atsakyti
Nuostabus vaizdai.thumbup.gif Aciu costes ir by_ki.

By_ki apie tai, kaip isskirtinai graziai ant jusu skleidziasi LV, kremineje jau legendos sklinda smile.gif, konsultante man pasakojo "apie viena kliente, kuriai nera lygiu siu kvepalu atsiskleidimo groziu", kai paminejau, kad gal tai jums, tai sake, kad taip. As LV bandziau tik ant bloteriuku - labai saviti kvapai, bet manau reik bandyti tik odos, gal ivyks ir man koks stebuklas. smile.gif
Atsakyti
dar andorinhos noriu paklaust - kaip suprantu vienoj foto aukštai kame Shalimar Oiseau de Paradis? ar ten tik buteliukas išskirtinis ar ir kvapas skiriasi? nete visokių atsiliepimų gali rast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 15:12)
dar andorinhos noriu paklaust - kaip suprantu vienoj foto aukštai kame Shalimar Oiseau de Paradis? ar ten tik buteliukas išskirtinis ar ir kvapas skiriasi? nete visokių atsiliepimų gali rast  biggrin.gif

Neturiu klasikinio Shalimar, nera kaip tiesiogiai palyginti blush2.gif Man Shalimar rojaus paukstes buteliuke - gana ramus, svelnesnis nei pvz. Gold Yellow limited edition.
Gal dar kas pasisakytu.

By ki, nuostabus vaizdai, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 11 sausio 2015 - 18:39
4u.gif biski susimaisiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 11 sausio 2015 - 20:13
QUOTE(jottauute @ 2015 01 11, 13:10)

Kilian dar tik bandau .. Negaleciau isskirt vienu labai ,labai patikusiu ..yra tik sudomine ziauriai keletas ..

Mano absoliutus numiletiniai - juodas Sweet Redemption, auksinis - Amber Oud. , is juoduliu netinka tik pora kvpu, vienas ju -Taste of Heaven, labai man kietas absentas. Nuo jo, manau, jums reiktu pradet smile.gif

QUOTE(varine @ 2015 01 11, 15:04)
kaip isskirtinai graziai ant jusu skleidziasi LV, kremineje jau legendos sklinda smile.gif,
As LV bandziau tik ant bloteriuku - labai saviti kvapai, bet manau reik bandyti tik odos, gal ivyks ir man koks stebuklas. smile.gif

Jie tik ant odos alsuoti pradeda. Toks nisos stebuklas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 11 sausio 2015 - 23:18
Visu panu LABAI grazios kolekcijos heart.gif Ner ka ir bepridurt- ACIU 4u.gif notworthy.gif
Atsakyti

By ki, nuostabu !:wub: Gaila, kad pradžios nespėjau pamatyti verysad.gif Kurie 2 Goutal į kairę nuo Ninfeo mio?
Atsakyti
Ačiū už pasirodymus photo.gif

Trūksta žodžių, kiek kūrinių wub.gif Nuostabu. Labai malonu skaityti, kaip kvapas ir jo šeimininkas randa/atitinka vienas kitą.
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2015 01 12, 10:07)
Kurie 2 Goutal į kairę nuo Ninfeo mio?

Grand Amour ir Songes 4u.gif
Atsakyti