Įkraunama...
Įkraunama...

-IVF namelis-

QUOTE(zinc @ 2014 04 24, 18:22)
Sveikos, mergaites. Apsvieskit prasau ar crinonas naudojamas  is karto po punkcijos ar tik po isodinimo? Aciu

Iskart po punkcijos,ar tau nepasake gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 04 24, 17:36)
Iskart po punkcijos,ar tau nepasake gydytoja?

Aciu labai smile.gif pasitikslinau, gal ka primaisiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zinc @ 2014 04 24, 19:01)
Aciu labai smile.gif pasitikslinau, gal ka primaisiau smile.gif

Kokioje jus dabar stadijoje?
Atsakyti
Sveikos, mergaites. Apsvieskit prasau ar crinonas naudojamas  is karto po punkcijos ar tik po isodinimo? Aciu

as naudojau po isodinimo ir jau mums 10savaitele bet vis dar naudojam,pirmadieni pasakys gydytojas ar jau nutraukti crinone naudojima
Atsakyti
QUOTE(241laukimas @ 2014 n24uo24, 20:20)
as naudojau po isodinimo ir jau mums 10savaitele bet vis dar naudojam,pirmadieni pasakys gydytojas ar jau nutraukti crinone naudojima

As per visus 3IVF crinone nuo punkcijos naudojau taip paskyre gydytoja
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Hopeful @ 2014 04 24, 10:43)

Kaip gaila console.gif , laikykis brangiuoji, svarbiausia, kad tu gali pastot jeigu ne si karta tai kita karta viskas bus gerai 4u.gif

As geriu is kart po punkcijos 4u.gif

Rutuliuk sveikinu, net 4 puponautai, kaip smagu wub.gif wub.gif wub.gif

Visas Pupo sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Laukianciom ir pradedanciom sekmes wub.gif wub.gif
O as siandien buvau pas G tai mano kiausides vis dar padidejusio, rekomendavo palaukt dar 1 men. , nes man jau siulo pradeti geguzes pradzioje su snaigutem, bet kazkaip baisu, net recepta progyvonai jau turiu nuo 1 cd tureciau gerti po 3 tab.
Kol kas planuojam i lt kelione ir bandyt tyrimus ten padaryt, gal endo scratcha padaryt, net nezinau bet noriu atsakymu kodel nebuvo net implantacijos.
Manau kita karta tiek nestresuosiu dziaugsios to nestumu, nes si karta bijojau neteisingai atsigult, atsisest, valgyt, gert. Buvo daug streso ir tas tikriausiai irgi turi itaka. Reikia paprasciausiai dziaugtis nestumu.

Turiu klausima gal kas dare kariotipa, koaguliograma Vilniuje, kur galima ta padaryt?
Atsakyti
dar norejau del Inofolic pasiteirauti,parasyta kad paros doze yra 1 paketelis ir kad negalima virsyti o jai pasake gerti 2 kartus per diena,ar cia ziurint kokiam tikslui miltelius geri? smile.gif
Atsakyti
Dideli sveikinimai tapus PUPO.  4u.gif
O man pasibaigį jau ši kelionė  cray.gif Šįkart negimdinis nėštumas.  angel_sadangel.gif Todėl ir nepavyko niekaip to kraujavimo sustabdyti. Vakar jau padarė laporoskopiją. Toli mano mažylis kairiuoju kiaušintakiu iškeliavo ir jame įsikūrė.
Aš turėjau mintį, tiesa šios laporoskopijos metu ja nepasinaudojau bet vis mąstau... Jei mes neturim šansų natūraliai pastoti, ar neapsimokėtų visai tuos kiaušintakius pašalinti, kad kitą kartą mažesnis šansas negimdinio nėštumo būtų.
Ir dar mąstau, ar negalėjo jis ten nukeliauti todėl, kad aš visada ant šono miegu, o ne ant nugaros? Gal elementari gravitacija jį ten nuviliojo?

Sveikos 4u.gif
Visoms dideles sekmes ir laimingo stebuklo 4u.gif
Hopeful,labai labai tave uzjauciu angel_sadangel.gif console.gif console.gif Dabar tave drasko nezmoniskas skausmas,tai tegaliu pasakyti kad stiprybes linkiu ir kad aisku jog su laiku viskas bles.
As pati praejau pro tai verysad.gif nors man buvo gimdoje mazyliai, bet irgi praradau juos ir tas skausmas toks koks buvo tuo metu jau nebe toks draskantis ir zudantis.
Labai gaila ir be gal neteisinga kai jau atrodo pagaliau pavyko ir...is taves atiima tai. Dabar jau zinau kad pernesti neigiama HCG yra lengviau nei...tai per ka eini dabar tu.
Stiprybes ir sveikatos.Labai tikiuosi kad kai atsigausi visakeriopai apdovanos tave stipriu ir tikru stebuklu gyvenimas,nors dabar gal tai ir neguodzia.Laikykis,net sirdele man drasko...
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 04 24, 18:30)
Kokioje jus dabar stadijoje?

Siandien esu pirma diena po punkcijos, laukiu siandien paskrto laiko skambuciui, o kinkos jau dreba blush2.gif

QUOTE(241laukimas @ 2014 04 24, 19:20)

Aciu visom uz atsakymus. Cia musu pirmas IVF ir labai tikiuos vienintelis nestuke.gif
Atsakyti
O man pasibaigį jau ši kelionė   cray.gif Šįkart negimdinis nėštumas.  angel_sadangel.gif Todėl ir nepavyko niekaip to kraujavimo sustabdyti. Vakar jau padarė laporoskopiją. Toli mano mažylis kairiuoju kiaušintakiu iškeliavo ir jame įsikūrė.
Aš turėjau mintį, tiesa šios laporoskopijos metu ja nepasinaudojau bet vis mąstau... Jei mes neturim šansų natūraliai pastoti, ar neapsimokėtų visai tuos kiaušintakius pašalinti, kad kitą kartą mažesnis šansas negimdinio nėštumo būtų.
Ir dar mąstau, ar negalėjo jis ten nukeliauti todėl, kad aš visada ant šono miegu, o ne ant nugaros? Gal elementari gravitacija jį ten nuviliojo?

Man tik keista kodel tiek ilgai jie nemate kad pas tave negimdinis nestumas g.gif
pas mane kai buvo negimdinis as nuejau pas gydytoja su teigiamu NT ji apziurejo ir pasake ateiti po dvieju dienu kazkas sake neaisku ir kai nuejau iskarto pasake kad gimdoje nemato nestumo ir iskarto i ligonine issiunte tik ligoninej labai ilgai net 18 dienu bande su chemija zirniuka varyti lauk bet.....jis STIPRUOLIS nepasidave ir HCG augo tad nusprende LP daryti
SVARBIAUSIA DABAR ATSIGAUK 4u.gif 4u.gif
QUOTE(zinc @ 2014 04 25, 07:00)
Siandien esu pirma diena po punkcijos, laukiu siandien paskrto laiko skambuciui, o kinkos jau dreba  blush2.gif
Aciu visom uz atsakymus. Cia musu pirmas IVF ir labai tikiuos vienintelis  nestuke.gif

kiek ispunktavo? siandien suzinosi kiek apsivaisino wub.gif
kur daretes procedura?
Linkiu kuo didziausios sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukass1220: 25 balandžio 2014 - 06:54
Dideli sveikinimai tapus PUPO.  4u.gif
O man pasibaigį jau ši kelionė  cray.gif Šįkart negimdinis nėštumas.  angel_sadangel.gif Todėl ir nepavyko niekaip to kraujavimo sustabdyti. Vakar jau padarė laporoskopiją. Toli mano mažylis kairiuoju kiaušintakiu iškeliavo ir jame įsikūrė.

Hopeful console.gif
Nezinau uz ka mums tokie potyriai,bet tikrai zinau,kad po ju ateina sviesusis laikotarpis...pati esu iskentejus 2 negimdinius,atsiminus dar ir dbr asaros kaupiasi...Laikykis issiverk ir tikek sekme kitakart 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
O visoms PUPO sveikinimai 4u.gif 4u.gif Megaukites,saugokites ir tikekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2014 04 24, 21:41)
dar norejau del Inofolic pasiteirauti,parasyta kad paros doze yra 1 paketelis ir kad negalima virsyti o jai pasake gerti 2 kartus per diena,ar cia ziurint kokiam tikslui miltelius geri? smile.gif 4u.gif

Atsakyti