Įkraunama...
Įkraunama...

-IVF namelis-

MERGINOS KADA BANDET DARYTI NT ,po isodinimo,kaip viskas trapu,ir ta baime didziule smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 04 26, 15:06)
MERGINOS KADA BANDET DARYTI NT ,po isodinimo,kaip viskas trapu,ir ta baime didziule   smile.gif

Aš pirmąjąį NT po perkėlimo pasidariau 7 DPI su pietiniu šlapimu. Man jau parodė vaiduokliuką. Jis buvo neryškus, tačiau matomas. Sekančią dieną juostelė buvo dar ryškesnė. Pas mane blastutė 5 dienų.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2014 04 26, 15:19)
Aš pirmąjąį NT po perkėlimo pasidariau 7 DPI su pietiniu šlapimu. Man jau parodė vaiduokliuką. Jis buvo neryškus, tačiau matomas. Sekančią dieną juostelė buvo dar ryškesnė. Pas mane blastutė 5 dienų.

su blastute jau iseina kaip ir 11-12 dienu g.gif o pas mane 3 dienu zirniukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 04 26, 15:22)
su blastute jau iseina kaip ir 11-12 dienu g.gif  o pas mane 3 dienu zirniukai smile.gif

Gal kokių požymių neįprastų jauti? Aš prieš darydamasi testą, net vyrui sakiau, kad 99,9%, jog laukiuosi. Šį kartą pojūčiai buvo kitokie, ypač pilvo maudimas. Maudė vos vos juntamai ir tik 2-3 kartus per dieną.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2014 04 26, 15:39)
Gal kokių požymių neįprastų jauti? Aš prieš darydamasi testą, net vyrui sakiau,  kad 99,9%, jog laukiuosi. Šį kartą pojūčiai buvo kitokie, ypač pilvo maudimas. Maudė vos vos juntamai ir tik 2-3 kartus per dieną.

pamaudzia vis pilvuka,nakti tokia sunkoka krutine jauciasi temp.kiekviena diena vis po dali aukstyn kyla siandien jau 37.1 galva vis paskausta o siandien tokia lyg svaigtu g.gif net nezinau tu pojuciu ar cia kai galvoji juos jauti ar istikro jie yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 04 26, 14:42)
pamaudzia vis pilvuka,nakti tokia sunkoka krutine jauciasi temp.kiekviena diena vis po dali aukstyn kyla siandien jau 37.1 galva vis paskausta o siandien tokia lyg svaigtu g.gif  net nezinau tu pojuciu ar cia kai galvoji juos jauti ar istikro jie yra smile.gif

O tai kiek tau Dpi siandien rutuliukas1220 ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 26 balandžio 2014 - 15:06
Gule man echo buvo 8 sav klinikoj kur dare isodinima, kad patvirtint nestuma, o po to tik 12 sav echo priklause, bet kadangi as nuo 6 sav turejau nemazai skausmeliu ir dideliu pykinimu, tai prieziura gavos didesne nei paprastai ax.gif

Rutuliuk as su blastocita testavaus nuo 9dpi, 10 dpi rode jau pakankamai aisku nestuma, bet per tiek metu patirciu sitam skyrelu, tai vienos mate ir 7dpi, o kitos ir 14dpi nieko nemate, nors nestumas buvo, tai labai sunku sprest kada cia pradet sau nervukus gadint biggrin.gif
Atsakyti
[quote=plunksnyte_irl,2014 04 26, 16:00]
Gule man echo buvo 8 sav klinikoj kur dare isodinima, kad patvirtint nestuma, o po to tik 12 sav echo priklause, bet kadangi as nuo 6 sav turejau nemazai skausmeliu ir dideliu pykinimu, tai prieziura gavos didesne nei paprastai ax.gif

O kas pas tave per skausmeliai buvo? Man tai vis mažėja pilvo maudimas, krūtinės iš viso neskauda, tik kartais lyg tempimas, maudimas jaučiasi. Nevemiu, tik toks tarsi šleikštuys jaučiasi, o vakar vakare ypatingai, nes net žiaugčiojau. Bet vakar, šiandien nugaroje ties pusiauju paskausta.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 04 26, 15:57)
O tai kiek tau Dpi siandien rutuliukas1220 ?

nezinau kaip skaiciuojas 20d.17val. buvo isodinimas tai saindien gal iseitu 6 paros,3 dienu embrioniukai
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2014 04 26, 10:52)
Merginos, o kaip skaičiuojasi nėštumo savaitės, jei perkelta blastocista (5 dienų). Nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos + dar savaitėlė?

Sveika,man gydytoja aiskino,kad jei ciklas reguliarus ir normalus- skaiciuojasi nuo paskutiniu mmm pirmos dienos!
Jei ciklas pries IVF buvo dirbtinai sutrumpintas,arba kaip man,prailgintas,tuomet taip skaiciuot netikslinga ir skaiciuoja punkcijos diena + 2sav. 4u.gif tuomet gaunasi jei nuo punkcijos praejo 4 sav. tai nestumas skaitos jau 6 sav 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2014 04 26, 13:09)

O kas pas tave per skausmeliai buvo? Man tai vis mažėja pilvo maudimas, krūtinės iš viso neskauda, tik kartais lyg tempimas, maudimas jaučiasi. Nevemiu, tik toks tarsi šleikštuys jaučiasi, o vakar vakare ypatingai, nes net žiaugčiojau. Bet vakar, šiandien nugaroje ties pusiauju paskausta.

Man labai skaudejo pilvo apacia, kiekviena diena galvodavau kad jau viskas baigta ir kai 6 sav atleido krutine, tada jau posma nublioviau, kad viskas baigta smile.gif bet po keliu dienu pradejau vemt be perstojo, tai gydytoja patikino, kad vienoms buna labai jautri krutine or nedaug pykina, kitom visai nejautri krutine, bet vemi kaip uz tevyne, tai as su skausmais iki 10 sav kankinaus, o su vemimu iki 15 sav, tik tiek kad niekada nebuvo jokio pakraujavimo, tas dziugino smile.gif

Rutuliuk tai siandien 6 dpi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gule, mano pirmas vizitas buvo 2 sav po teigiamo hcg, bet daigiau del kiausidziu,nes man skaudejo ir skyscio truputi buvo ax.gif
Antras vizitas 8 sav. Ir tecias bus 12sav. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 04 26, 16:10)
nezinau kaip skaiciuojas 20d.17val. buvo isodinimas tai saindien gal iseitu 6 paros,3 dienu embrioniukai

Tau snd 6 dpi 4u.gif
As testavausi 8 dpi,rode vaiduokli,tada 9 dpi vel vaiduokli ir forumieciu paskatinta 9dpi ir hcg pasidariau,kuris buvo 83,8 ax.gif
Atsakyti