Įkraunama...
Įkraunama...

-IVF namelis-

QUOTE(myliuku @ 2014 04 25, 09:05)
Hopeful  console.gif
Nezinau uz ka mums tokie potyriai,bet tikrai zinau,kad po ju ateina sviesusis laikotarpis...pati esu iskentejus 2 negimdinius,atsiminus dar ir dbr asaros kaupiasi...Laikykis issiverk ir tikek sekme kitakart  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Papildyta:
O visoms PUPO sveikinimai  4u.gif  4u.gif  Megaukites,saugokites ir tikekit  4u.gif

Myliuku kaip jautiesi, kada vizitas pas gydytoją ax.gif Pas ją ir lankysies, ar ji neprižiūri nestuke.gif nestuke.gif
QUOTE(žibutė26 @ 2014 04 25, 09:42)

Man paskirta vartoti po vieną per dieną, bet skaičiau, kad merginom skiria ir po du 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 04 25, 11:31)
Myliuku kaip jautiesi, kada vizitas pas gydytoją  ax.gif Pas ją ir lankysies, ar ji neprižiūri  nestuke.gif  nestuke.gif

Man paskirta vartoti po vieną per dieną, bet skaičiau, kad merginom skiria ir po du  4u.gif

pasitikslinau 4u.gif kaip paskyre reiskia taip ir gersim smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(241laukimas @ 2014 04 24, 20:20)
as naudojau po isodinimo ir jau mums 10savaitele bet vis dar naudojam,pirmadieni pasakys gydytojas ar jau nutraukti crinone naudojima

O tau nebūna taip, kad Crinone pasišalina rudo skysčio (kaip vanduo beveik) pavidalu?
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 04 25, 12:31)
Myliuku kaip jautiesi, kada vizitas pas gydytoją  ax.gif Pas ją ir lankysies, ar ji neprižiūri  nestuke.gif  nestuke.gif

Sveikute 4u.gif kaip tik snd buvau pas gydytoja ax.gif Mano zirniukams 8 sav. eina ir jau plaka sirdeles wub.gif wub.gif wub.gif
Sekantis ir paskutinis pas sia gydytoja vizitas tik geguzes pabaigoj i( ji priziuri iki 12sav.) ir tuomet jau teks pasieskot kitos gydytojos,kuri priziures viso nestumo metu ir jau itrauks i iskaita nestuke.gif
Siaip viskas gerai,tik labai pykina, sleikstulys kamuoja,na bet iskentesiu biggrin.gif
Atsakyti
Turiu atliekamo clexane 40mg,gal kuriai reiktu? I az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 25, 18:22)
Sveikute  4u.gif  kaip tik snd buvau pas gydytoja ax.gif  Mano zirniukams 8 sav. eina ir jau plaka sirdeles wub.gif  wub.gif  wub.gif
Sekantis ir paskutinis pas sia gydytoja vizitas tik geguzes pabaigoj i( ji priziuri iki 12sav.) ir tuomet jau teks pasieskot kitos gydytojos,kuri priziures viso nestumo metu ir  jau itrauks i iskaita  nestuke.gif 
Siaip viskas gerai,tik labai pykina, sleikstulys kamuoja,na bet iskentesiu  biggrin.gif

Oi kokios džiugios dvigubos plakančios naujienos wub.gif
Saugok save ir žirniukus, o blogumai visi praeis, kai tiek nueita ir praeita visi pykinimai-smulkmena console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreamsiukė: 26 balandžio 2014 - 07:51
Merginos, o kaip skaičiuojasi nėštumo savaitės, jei perkelta blastocista (5 dienų). Nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos + dar savaitėlė?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2014 04 26, 07:52)
Merginos, o kaip skaičiuojasi nėštumo savaitės, jei perkelta blastocista (5 dienų). Nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos + dar savaitėlė?

Man skaiciavo nuo pirmos men dienos, tik pas mane deta buvo 5 dienu atsildyta blastocita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2014 04 26, 11:06)
Man skaiciavo nuo pirmos men dienos, tik pas mane deta buvo 5 dienu atsildyta blastocita ax.gif

Ar naudojai Crinone? Jei taip, iki kelintos savaitės?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2014 04 26, 11:26)

man 10 savaitele bet dar naudoju,nes 9savaitej buvo pasirodes rusvas crinonas,jei nebutupasirodes rusvas tai yra su kraujuku tai jau butu nueme crinona.dabar baiginesiu 10crinone geliu ir israse 30vnt crinone tableciu bet paaiskes po tyrimu ar dar reikes tu tabletyciu
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2014 04 26, 08:26)

Naudojau iki 12 sav mirksiukas.gif
Atsakyti
Myliuku, Plunksnyte irl, o kaip dažnai jus apžiūrinėdavo gydytoja pirmus 3 mėnesius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 26 balandžio 2014 - 14:04