Įkraunama...
Įkraunama...

-IVF namelis-

QUOTE(Atisa @ 2014 04 27, 18:30)
Sveikos, merginos  4u.gif

Burbuliacija, iki rudens tai dar tikrai būsiu su tavim  drinks_cheers.gif  o rudenį tai jau būtinai nersiu pas nėštukes ir tave kartu pasiimsiu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

QUOTE(myliuku @ 2014 04 27, 18:34)
Burbuliacija, vienos ateina, kitos iseina, bet visos( bent jau dauguma tai tikrai) cia sugrizta, nes neimanoma pamirsti bendrazygiu  4u.gif
O tau brangioji, sansai pastoti naturaliai neseniai padidejo iki debesu  4u.gif  taigi darbuokites su malonumu  tongue.gif  thumbup.gif 
Aisku visada saugiau, kai zinai, kad yra toks dalykas kaip IVF, kaip paskutinis sansas, siaudas skestantiems!!!!

Mano puponautai paverte mane miego ir maisto verge  biggrin.gif  visa diena galiu tik miegot ir valgyt, daugiau nieko nebereikia...

QUOTE(Yggdrasil @ 2014 04 27, 18:56)
Paskaitom paskaitom tavo naujienas  mirksiukas.gif  Laukiam nestukiu temutej , labai linkiu greit ten atsirast  4u.gif

Atisa, dziaugiuosi kad jau konsulacija nusisviecia, jau viskas realiau atrodys, manau bus gerai pasikonsultuoti su jais. Galbut dar kokiu tyrimu reikes pasidaryti, turesi ka veikt iki rudens mirksiukas.gif

Myliuku, na jei turi galimybe tai ir miegok kiek lenda biggrin.gif Dvigubas dziaugsmas, reikia ir dvigubo poilsio 4u.gif Svarbu kad labai bloga nebutu, viena drauge mano nescia su dvyniais, tai jau trecias menuo is lovos nepasikelia ir nuo pykinimo visokius vaistus geria. Na bet visom skirtigai, aisku.

Iggdrasil, aciu uz palinkejimus 4u.gif Butu faina kad visos panasiu metu ir toj nestukiu temutej atsidurtume rolleyes.gif

As tai va prisipirkau pregnacare conception for him and her ir Fertile CM, nuo kito ciklo pradesiu stiprintis ir darbuotis biggrin.gif
Visom po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 04 26, 17:13)
O kurioj saly esi jei nepaslaptis  ax.gif  4u.gif

Belgijoje mirksiukas.gif

QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 04 27, 14:32)
Sianakt sapnavau kad kazkokia mergina buvo nescia ir norejo pasidaryti aborta o MB pribega pie jos ir sako ne nedaryk as gyvensiu su tavim,o as jam sakau tai ka as tau nebereikalinga juk mes irgi turesim kudiki doh.gif  doh.gif

Galvoju ar verta HCG darytis 10 DPI  g.gif  paskui tu iseiginiu daug  g.gif

pas mane nėštukiniai ar vaikiški sapnai turbūt kas antrą naktį būna, nrmalu, kai mintys tik apie tai sukas. lengva pasakyti (kitiems), kad negalvok apie tai, nesinervuok ir pan. žinau, kad nėra tas gerai, bet kai norai dideli tai normalu, kad pastoviai mintyse.

nežinau nei ką patart, nes pati dar tame reikale nauja, bet žinau save, kad neišlaukčiau doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukass1220: 28 balandžio 2014 - 06:48
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 04 28, 07:46)
Labas rytas  4u.gif  4u.gif

Labukas 4u.gif
As tavo vietoje 4ieni tikrai pasidaryciau hcg,nes paskui 4d laisvos, nuprotesi belaukdama biggrin.gif be to 10 dpi turetu jau tikrai matytis 4u.gif dar kokia 9 dpi ir testuka idomumo delei pasidaryk 4u.gif mane butent vaiduokliukai paskatino anksciau hcg atlikt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 28, 09:38)
Labukas  4u.gif
As tavo vietoje 4ieni tikrai pasidaryciau hcg,nes paskui 4d laisvos, nuprotesi belaukdama  biggrin.gif  be to 10 dpi turetu jau tikrai matytis  4u.gif  dar kokia 9 dpi ir testuka idomumo delei pasidaryk  4u.gif  mane butent vaiduokliukai paskatino anksciau hcg atlikt  4u.gif

kad ketvirtadienis 1d.iseigine tureciau darytis 30d.o atsakymai butu 2d,nes darbo diena bus,o tyrimai-atsakymai tik ant kitos dienos bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 04 28, 09:52)
kad ketvirtadienis 1d.iseigine tureciau darytis 30d.o atsakymai butu 2d,nes darbo diena bus,o tyrimai-atsakymai tik ant kitos dienos bus g.gif

Bandyk jau testuka darytis koki treciadieni nes as pries HCG tyrima jau pries tai kelias dieneles pasidariau ne su rytiniu slapimu ir rode vaiduokliuka o ant rytojaus pabandziau ryte tai jis jau buvo ryskesnis.nors as jau pries testa pajutau kaip nakty maudzia krutine.linkiu jums labai labai geru rezultatu ir svarbiausia uzsiimti kuo nors kad maziau galvoti apie tai,nors zinau kad nelengva atirukti nuo tu minciu.mums dabar jau i pabaiga eina 10savaitele bet as del kiek vieno diegliuko stresuoju nes tai pirmas nestumas ir nezinomybe,bet tikiu kad si karta pavyks ,nes pirma karta tik maziuka isnesiojau iki 4 savaiteles ir nebesivyste o dabar mano mazius auga kas diena,.pas gydytojus i ryga vazinejau po isodinimo kad dvi savaites. 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 04 28, 10:52)

Rutuliuk, o kur tu žadi darytis HCG? Atsakymas gi tą pačią dieną būna ax.gif
laikau už tave kumštukus ir labai laukiu rezultato wub.gif TIK TEIGIAMO drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 04 28, 12:56)
Rutuliuk, o kur tu žadi darytis HCG? Atsakymas gi tą pačią dieną būna  ax.gif
laikau už tave kumštukus ir labai laukiu rezultato  wub.gif  TIK TEIGIAMO  drinks_cheers.gif

Jeigu norih ta pacia diena tai tureciau lekti i Klaipeda o pas mus ta pacia diena nebna atsakymu schmoll.gif jau apskambinau ir Taurage kas butu arciausiai
Atsakyti
QUOTE(241laukimas @ 2014 04 28, 12:08)
nors as jau pries testa pajutau kaip nakty maudzia krutine.

O iki tol nemaude krutines?
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 04 28, 14:20)
O iki tol nemaude krutines?

O paspaudus krūtinė buvo skausminga ar tik maudimas (pilnumas) jautėsi?
Atsakyti
Sveikos merginos grizom mes is daktaru su blogom naujienom antras musu bandymas nepavyko is 6 saldytu embrionu nei vienas neatsilo angel_sadangel.gif sad.gif sad.gif
Busiu kolkas tyli skaitytoja.
Visos startuojanciom ir laukianciom linkiu sekmes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Millano @ 2014 04 28, 17:33)
Sveikos merginos grizom mes is daktaru su blogom naujienom antras musu bandymas nepavyko is 6 saldytu embrionu nei vienas neatsilo angel_sadangel.gif  sad.gif  sad.gif
Busiu kolkas tyli skaitytoja.
Visos startuojanciom ir laukianciom linkiu sekmes wub.gif

Jetau kaip gaila ir kaip uzjauciu sad.gif O saldytos buvo blastutes ar 3 d embrionai?
As kaip bijau sito, gydytojas minejo, kad yra 90 proc, jog atsils is dvieju man nors vienas. Bet kas, jeigu pakliusiu i tuos 10 proc. sad.gif
Papildyta:
rutuliuk, laikykis ir dar palauk 4u.gif
del tos krutines ir visu pozymiu... Daug ju sukelia vaistai... man ir maude, ir jautri ji buvo, ir pykino nuo kvapu, ir ka... nieko. Kai tikrai laukiausi, tu pozymiu galima sakyti rimtu nebuvo iki hcg dienos, isskyrus nezymu pilvo maudima ax.gif
Atsakyti