Įkraunama...
Įkraunama...

-IVF namelis-

QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 04 26, 15:10)
nezinau kaip skaiciuojas 20d.17val. buvo isodinimas tai saindien gal iseitu 6 paros,3 dienu embrioniukai

Man atrodo NT dar ankstoka , jei butu blastutes tai gal g.gif Dar gal lukterk pora dienu, arba aisku gali zaisti, kasdiena gadint NT ir ziuret kurioj dienoj kazkas isryskes ax.gif 4u.gif

Na va, beveik visos mano bendrazyges tuos uzniestes ir pabegs is cia unsure.gif
Zinoma, labai dziaugiuosi uz visas, tik liudna bus cia be jusu. na bet teks sekti istorijas kituose skyreliuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 26 balandžio 2014 - 18:21
Sveikos,

galvoju prisistatysiu, o ne tik tyliai skaitysiu, kad negalvotumėt jog šnipinėju ką nors... smile.gif
niekada negalvojau (tiksliau stūmiau mintis į šalį), kad teks kada jungtis į šią temutę, blogiausiu atveju galvojau IUI, bet ir to neprireiks, dėja, gyvenimo keliai nežinomi.

taigi jau morališkai ruošiuos IVF. dar niekas nepradėta, lukiu žinių iš ligoninės su visa schema kas ir kaip vyks.
o reikalas tame, kad leliaus nesulaukiame jau daug metų (taip maždaug nuo 2008 skaičiuoju) niekada nesisaugojom bet gyvenimo aplinkybės lėmė taip,kad ne pastoviai buvom kartu,tai per daug dar nepergyvenau, daugiau dar vienos problemos, kitos.. laikas skrenda.2012 pasakiau viskas, jau nebenormalu, einam pas gyd. tai realiai nuo 2012 vasaros varstau gydytojų duris.
problemų turim abu. vyro sperma neideali, netgi prie labai blogų,buvo laikas,kai buvo geriau, bet apturėtos dvi jo operacijos situaciją labai pablogino.
pas mane gyveno endometriozė III stadijos, neseniai apturėjau operaciją. pasirodo dar ir kairysis kiaušintakis užlinkęs ar vingiuotas, jau per tą stresą nebesupratau. (Endo buvo ir kairiojoj kiaušidėj).tai kaip supratau iš gydytojo, kad nors ir neužsikišęs kiaušintakis, bet mažai funkcionuojantis? nežinau tik kaip taip būna? jei neužsikišęs,tai kodėl nefunkcionuoja, kad netiesus?

taigi sudėjus visus mano + vyro faktorius, geriausia ką galim daryti yra IVF. dar iš pradžių kalbėjo apie IUI, bet po mano laparaskopijos iš kart sako ngaištam laiko ir darom IVF. aš buvau taip apgalvojus irgi, nes vyro spermiukai labai nejudrūs, tai tas iui gali būti labai mažas šansas kad pagelbės.
žinoma, žinau, kad ir ivf deja ne 100 proc. sėkmė sad.gif bet atrodo šansų daugiau sad.gif dar tikiuos, kad neprireiks ICSI, nes jei spermiukai bus visai ne kokie,tai dar ir to reiks sad.gif )
žodžiu, trumpa istorija tokia.
laukiu žinių dabar iš gyd. kada viską pradėsim, pasak jo, iki liepos pirmas bandymas turėtų įvykt. labai tikiuos!
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2014 04 26, 19:30)
Sveikos,

galvoju prisistatysiu, o ne tik tyliai skaitysiu, kad negalvotumėt jog šnipinėju ką nors... smile.gif
niekada negalvojau (tiksliau stūmiau mintis į šalį), kad teks kada jungtis į šią temutę, blogiausiu atveju galvojau IUI, bet ir to neprireiks, dėja, gyvenimo keliai nežinomi.

Sveika prisijungus,

Uzjauciu del visu bedu. Bet kaip viena psichologe yra pasakius, reikia dziaugtis kad nors IVF sansai yra, kitos poros neturi tokio sanso ar galimybes darytis sios proceduras. Na moralas aisku, visa laika yra pas ka sunkesne situacija...
Del kiausintakio tai girdejau kad esant endometriozei, nors kiausintakis ir atviras, bet pati endo isskiria kazkokius enzimus ar kitas chemines medziagas, kurios trukdo naturaliam pastojimui, gal but tai daktaras turejo omeny g.gif

Tikekimes kad IVFas bus sekmingas, ir vargai pasibaigs greitai. Kaip bebutu, su kompanija linksmiau eiti siuo nelengvu keliu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2014 04 26, 20:30)
Sveikos,

taigi jau morališkai ruošiuos IVF. dar niekas nepradėta, lukiu žinių iš ligoninės su visa schema kas ir kaip vyks.
o reikalas tame, kad leliaus nesulaukiame jau daug metų (taip maždaug nuo 2008 skaičiuoju) niekada nesisaugojom bet gyvenimo aplinkybės lėmė taip,kad ne pastoviai buvom kartu,tai per daug dar nepergyvenau, daugiau dar vienos problemos, kitos.. laikas skrenda.2012 pasakiau viskas, jau nebenormalu, einam pas gyd. tai realiai nuo 2012 vasaros varstau gydytojų duris.
problemų turim abu. vyro sperma neideali, netgi prie labai blogų,buvo laikas,kai buvo geriau, bet apturėtos dvi jo operacijos situaciją labai pablogino.
pas mane gyveno endometriozė III stadijos, neseniai apturėjau operaciją. pasirodo dar ir kairysis kiaušintakis užlinkęs ar vingiuotas, jau per tą stresą nebesupratau. (Endo buvo ir kairiojoj kiaušidėj).tai kaip supratau iš gydytojo, kad nors ir neužsikišęs kiaušintakis, bet mažai funkcionuojantis? nežinau tik kaip taip būna? jei neužsikišęs,tai kodėl nefunkcionuoja, kad netiesus?

taigi sudėjus visus mano + vyro faktorius, geriausia ką galim daryti yra IVF. dar iš pradžių kalbėjo apie IUI, bet po mano laparaskopijos iš kart sako ngaištam laiko ir darom IVF. aš buvau taip apgalvojus irgi, nes vyro spermiukai labai nejudrūs, tai tas iui gali būti labai mažas šansas kad pagelbės.
žinoma, žinau, kad ir ivf deja ne 100 proc. sėkmė sad.gif bet atrodo šansų daugiau sad.gif  dar tikiuos, kad neprireiks ICSI, nes jei spermiukai bus visai ne kokie,tai dar ir to reiks sad.gif )
žodžiu, trumpa istorija tokia.
laukiu žinių dabar iš gyd. kada viską pradėsim, pasak jo, iki liepos pirmas bandymas turėtų įvykt. labai tikiuos!

kuo didziausios sekmes jums einant situo nelengvu keliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukass1220: 26 balandžio 2014 - 20:36
QUOTE(burbuliacija @ 2014 04 26, 15:01)
Sveika prisijungus,

Uzjauciu del visu bedu. Bet kaip viena psichologe yra pasakius, reikia dziaugtis kad nors IVF sansai yra, kitos poros neturi tokio sanso ar galimybes darytis sios proceduras. Na moralas aisku, visa laika yra pas ka sunkesne situacija...
Del kiausintakio tai girdejau kad esant endometriozei, nors kiausintakis ir atviras, bet pati endo isskiria kazkokius enzimus ar kitas chemines medziagas, kurios trukdo naturaliam pastojimui, gal but tai daktaras turejo omeny  g.gif

Tikekimes kad IVFas bus sekmingas, ir vargai pasibaigs greitai. Kaip bebutu, su kompanija linksmiau eiti siuo nelengvu keliu  mirksiukas.gif  4u.gif

tikrai taip, dar bent tiek, kad kažkokia išeitis yra, nes kitaip neįsivaizduoju kaip reiktų gyventi, neįsivaizduoju savęs be vaikų verysad.gif liūdna žiauriai.-inau, kad kitos didesnių bėdų turi, ne vieną IVF praėję, bet savos visada atrodo didžiausios.
na taip ten su endometrioze susiję, nors ji ir panaikinta jau,bet paliko pasekmes. tuo labiau kai gyd ne mano gimtąja kalba kalbėjo,ne visi terminai buvo aiškūs, o streso buvo per daug išsiaiškinti iki galo doh.gif
Ačiū drinks_cheers.gif labai tikiuos kad pirmas kartas bus sėkmingas. tokie skyreliai turėtų neegzistuoti, kaip gera būtų žinoti, kad visoms pasiseka..

QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 04 26, 15:05)
kuo didziausios sekmes jums einant situo nelengvu keliu 4u.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2014 04 26, 21:07)
tikrai taip, dar bent tiek, kad kažkokia išeitis yra, nes kitaip neįsivaizduoju kaip reiktų gyventi, neįsivaizduoju savęs be vaikų  verysad.gif  liūdna žiauriai.-inau, kad kitos didesnių bėdų turi, ne vieną IVF praėję, bet savos visada atrodo didžiausios.
na taip ten su endometrioze susiję, nors ji ir panaikinta jau,bet paliko pasekmes. tuo labiau kai gyd ne mano gimtąja kalba kalbėjo,ne visi terminai buvo aiškūs, o streso buvo per daug išsiaiškinti iki galo  doh.gif 
Ačiū  drinks_cheers.gif  labai tikiuos kad pirmas kartas bus sėkmingas. tokie skyreliai turėtų neegzistuoti, kaip gera būtų žinoti, kad visoms pasiseka..

O kurioj saly esi jei nepaslaptis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
O sapnai sapneliai doh.gif

Kaip nervina tu požymiu ieskojimas doh.gif siandien lyg ir krutines nebejauciu doh.gif o naktimis ja taip tempdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 04 27, 06:57)
Labas rytas
O sapnai sapneliai  doh.gif

Kaip nervina tu požymiu ieskojimas doh.gif  siandien lyg ir krutines nebejauciu doh.gif  o naktimis ja taip tempdavo g.gif

Rutuliukai,
zinau kaip sunku islaukti, bet reikia...
O ka sapnuoji? Nes as tai buvau istroskus vyro, tai oj mane irgi kankindavo sapneliai, kuriuos prisiminus snd net geda blush2.gif biggrin.gif
O pozymiu neieskok, nes vienoms nuo vaistu buna, kitoms nuo nestumo, kitoms nebuna nieko ir viskas gerai baigias... Tiesiog megaukis, siandien tau 7 dpi, nebedaug liko... Uzsiimk kokia miela veikla, kad neliktu laiko ikyriom mintim 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Senai nerašiau,bet temutę vis paskaitau. Buvau "užsiėmusi" kitoj temoj, nes jau planuoju vzitą dėl mūsų sekančio IVF. Vizitas jau už geros savaitėlės,nors patį IVF planuojam tik rudenį.

Burbuliacija, iki rudens tai dar tikrai būsiu su tavim drinks_cheers.gif o rudenį tai jau būtinai nersiu pas nėštukes ir tave kartu pasiimsiu thumbup.gif drinks_cheers.gif

Rutuliuk, ramiai 4u.gif neieškok jokių požymių. Išlik rami, nestresuok ir laukiam HCG 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 04 26, 19:19)
Na va, beveik visos mano bendrazyges tuos uzniestes ir pabegs is cia  unsure.gif
Zinoma, labai dziaugiuosi uz visas, tik liudna bus cia be jusu. na bet teks sekti istorijas kituose skyreliuose  4u.gif

Burbuliacija, vienos ateina, kitos iseina, bet visos( bent jau dauguma tai tikrai) cia sugrizta, nes neimanoma pamirsti bendrazygiu 4u.gif
O tau brangioji, sansai pastoti naturaliai neseniai padidejo iki debesu 4u.gif taigi darbuokites su malonumu tongue.gif thumbup.gif
Aisku visada saugiau, kai zinai, kad yra toks dalykas kaip IVF, kaip paskutinis sansas, siaudas skestantiems!!!!

Mano puponautai paverte mane miego ir maisto verge biggrin.gif visa diena galiu tik miegot ir valgyt, daugiau nieko nebereikia... biggrin.gif i nestukiu tema dar nedristu eit, dar tik 8 sav. mums, bet jauciu jau tuoj teks issikraustyti, nes kuo toliau, tuo labiau jauciuosi nestukas ir tiek igeidziu, tiek keistu maistu norisi, kad baisu pagalvojus, jog dar tik pati pradzia...Na bet dvigubas dziaugsmas, reikalaujo dvigubo laukimo malonumu biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 04 26, 19:19)
Man atrodo NT dar ankstoka , jei butu blastutes tai gal  g.gif  Dar gal lukterk pora dienu, arba aisku gali zaisti, kasdiena gadint NT ir ziuret kurioj dienoj kazkas isryskes  ax.gif   4u.gif

Na va, beveik visos mano bendrazyges tuos uzniestes ir pabegs is cia  unsure.gif
Zinoma, labai dziaugiuosi uz visas, tik liudna bus cia be jusu. na bet teks sekti istorijas kituose skyreliuose  4u.gif

Paskaitom paskaitom tavo naujienas mirksiukas.gif Laukiam nestukiu temutej , labai linkiu greit ten atsirast 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yggdrasil: 27 balandžio 2014 - 18:57
QUOTE(myliuku @ 2014 04 27, 19:25)
Rutuliukai,
zinau kaip sunku islaukti, bet reikia...
O ka sapnuoji? Nes as tai buvau istroskus vyro, tai oj mane irgi kankindavo sapneliai, kuriuos prisiminus snd net geda  blush2.gif  biggrin.gif
O pozymiu neieskok, nes vienoms nuo vaistu buna, kitoms nuo nestumo, kitoms nebuna nieko ir viskas gerai baigias... Tiesiog megaukis, siandien tau 7 dpi, nebedaug liko... Uzsiimk kokia miela veikla, kad neliktu laiko ikyriom mintim  4u.gif

Kaip gera kad jus esat 4u.gif mergaites jus variklis i prieki ir geras blynas per šikna smile.gif
Sianakt sapnavau kad kazkokia mergina buvo nescia ir norejo pasidaryti aborta o MB pribega pie jos ir sako ne nedaryk as gyvensiu su tavim,o as jam sakau tai ka as tau nebereikalinga juk mes irgi turesim kudiki doh.gif doh.gif

Pozymiai,kaip sako krutine jautri ,nieko panasaus per stimuliacijas tik jautri buvo ir po biski bleso bleso o siandien jau isvis as jos nejauciu g.gif tik kartais pilvuka trumpam sumaudzia,vakar tai toks svaigimas galvos buvo nu ir tempe vis kyla siandien ji 37.3 g.gif
Buvom siandien kaimelyje kepem saslyka tai taip fana viskas uzsimirso

Galvoju ar verta HCG darytis 10 DPI g.gif paskui tu iseiginiu daug g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukass1220: 27 balandžio 2014 - 19:33