o gal dar prabangi mašina buvo? tada išvis pasisekė, kad bent kažkokį posūkį parodė, nes paprastai atrodo, kad į prabangių mašinų komplektaciją posūkiai neįeina

Man vakar vakare (irgi tamsoj rūke) reikėjo įsukt į Gedo prospektą - nu lyg ir pakankamai ten apšviesta, bet situacija panaši
aš stoviu įsijungus kairįjį posūkį iš šalutinio, o prospektu iš dešinės atvažiuoja mašina. Kuo labiau artėja - tuo lėčiau slenka, jau privažiavo iki pat - jau visai vos juda, įsijungė kairįjį posūkį, sustojo (mašinų nėra). Aš stoviu irgi, laukiu, nelabai suprantu ką jis ruošiasi daryt ir ko laukia, tai sustojo, pastovėjo, pasižvalgė, tada išsijungė posūkį ir nuvažiavo tiesiai.... Mašina gan prabangi
Tai tiesiog pamaniau gal koks turistas....

turistai yra turistai, tenka ir patiems "pagrybauti" svetimoj šaly

QUOTE(zuzla @ 2014 11 12, 14:22)
o gal dar prabangi mašina buvo? tada išvis pasisekė, kad bent kažkokį posūkį parodė, nes paprastai atrodo, kad į prabangių mašinų komplektaciją posūkiai neįeina 

su posūkiais tose mašinose viskas gerai

QUOTE(valkata @ 2014 11 12, 14:10)
Va man sitas labiau uzkliuvo nei tas suklydimas

Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2014 11 12, 15:22)

As tai ten teisybe pasakius nematau jokio prabangumo-nesveikai ispusti sonai neaisku kam (kad didesne atrodytu?),o realiai nei vietos daug viduj,nei pravazumas stebuklingas (nu nebent saligatviais vaziuoti tinka).Ties kuria vieta tas prabangumas,tai,kad prikimsta elektronikos ir kameru? Ir kainoje?
QUOTE(denaxa @ 2014 11 12, 18:30)
Ties kuria vieta tas prabangumas,tai,kad prikimsta elektronikos ir kameru? Ir kainoje?
bet kokiu atveju suprantama apie kokias mašinas kalbu

nors, vakar servise mano mašiną irgi pavadino prabangia

Prisiminiau dar vieną tipą vairuotojų, dažniausiai pasitaiko tarp moterų, tai kitų transporto priemonių baimė. Tarkim, važiuoji paskui tokį(ią), jeigu iš priekio atvažiuoja autobusas, fūra, šiaip busas, ims stabdyti ir trauktis šaligatvio, ar kelkraščio link

QUOTE(zuzla @ 2014 11 12, 07:22)

Prabangios mašinos kaltos tik tuo, kad įperkamos, daugumoj, proto nepagadintų individų Lietuvoje. Todėl nukenčia automobilių reputacija. O tie, kas klijuoja stereotipus mašinoms, o ne jų vairuotojams, tikriausiai irgi buvo išėję kai protą dalino.
QUOTE(zuzla @ 2014 11 12, 19:42)
bet kokiu atveju suprantama apie kokias mašinas kalbu 
turbūt dėl to, kad kuro prabangiai valgo, čia po to, kai pasakiau, kad benzinas ir 2,4.. metų 12, nei pusta, nei elektronikos prifarširuota, o vat vistiek kažkam prabangi..

Na taip,aisku

Papildyta:
QUOTE(džu @ 2014 11 12, 19:47)
Prisiminiau dar vieną tipą vairuotojų, dažniausiai pasitaiko tarp moterų, tai kitų transporto priemonių baimė. Tarkim, važiuoji paskui tokį(ią), jeigu iš priekio atvažiuoja autobusas, fūra, šiaip busas, ims stabdyti ir trauktis šaligatvio, ar kelkraščio link 

Buvau sutikus tokia kai myniau per liuti i Palanga,lenke fura ir issigandus jos teskiamo vandens stabdyti pradejo toj baloj vietoj to kad greiciau aplenkti...as is paskos...o stabdyti tokioj situacijoj-savizudybe...jau kai galejau tai tik lenkiau ir myniau kuo toliau nuo jos...

QUOTE(Taurė @ 2014 11 12, 18:49)
Prabangios mašinos kaltos tik tuo, kad įperkamos, daugumoj, proto nepagadintų individų Lietuvoje. Todėl nukenčia automobilių reputacija. O tie, kas klijuoja stereotipus mašinoms, o ne jų vairuotojams, tikriausiai irgi buvo išėję kai protą dalino.
oje, tik nereikia nieko įžeidinėti, gerai? jokių stereotipų nekabinu, puikiai žinau, kad vairuotojas mašiną vairuoja, o ne atvirkščiai, juokais pasakiau. atsipalaiduokite.
tai tokioj situacijoj gal dar galėčiau suprast kažkiek, bet kai lygiam plačiam kely vis kala per stabdžius ir metasi į šoną, tai net nesupranti iš karto, kas čia tam žmogui darosi.