Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

QUOTE(zuzla @ 2015 09 10, 21:16)
ne, tiesiog atsirėmė, bet smūgį pajaučiau, o jis ne mastau.gif išlipau, pažiūrėjau, lyg ir nieko, tai išsiskirstėm. vyras sako, reikėjo mest į jį raktelius ir sakyt, viskas, prisivažinėjai, keičiamės biggrin.gif

tai mane kartą taip pabučiavo parkingo aikštelėj, bet nieko net nesimatė
Atsakyti
Teko kažkada važinėtis Nissan Pathfinderiu, nežinau nežinau...tokiam tanke sėdėdama net ir nudaužto briedžio nepajusčiau turbūt biggrin.gif (p.s. - neturinčioms humoro jausmo - hiperbolizuoju)
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2015 09 09, 15:16)
mane kas erzina, tai kai vairuotojai sugalvoja vidury gana intensyvaus dviejų juostų kelio apsisukinėt, visiškai neapskaičiavę nei trajektorijos, nei gabaritų, tuomet sudaro avarinę situaciją, ir sustojusių mašinų krūva laukia, kol ponia/ponas iš dvidešimto karto stumdydamasis pirmyn-atgal galiausiai apsisuks.

Aga, sitie tai kosmaras... o idomiausia, kad stumdosi ten kur laisvai galima is pirmo karto nieko nesutrukdzius apsisukti doh.gif tai jei nemoki- tai sakyciau ir neisidirbinek vidury gatves... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2015 09 09, 18:24)
Ir ką? O ką kamštyje daryt? Aš tai dar ir nagus spėju nusilakuot  bigsmile.gif ir pusę kitų telefoninių reikalų sutvarkyt.

Dar nesu maciusi nei viemo lengvikes vairuotojo, kuris plepedamas telefonu ar uzsiiminedamas dar velniai zino kuo (ypac moterys), sugebetu dar ir normaliai vaziuoti... nei vieno... Vakar vienas toks telefonistas sukele man avarine situacija, uzsidege zalia sviesa, pradejo vaziuoti ir staiga dejo ant stabdziu kad ileistu sukancius i desine per raudona doh.gif Pipec, as ant stabdziu stacia ir ant signalo... paskui islipau, ziuriu- bachuras telefonu plepa, i kelia- nulis demesio, autopilotas... sakau- nevaziuok niekur, palauk, einu pasiziureti ar niekas nesusizeide pas mane... viena mergina tik buvo biski pirsta nusibrozdinus(daviau spiritine servetele dezinfekcijai), laimei tik tiek, tai paleidau ji...sakau- ziurek i veidrodzius kita karta pries dedamas ant stabdziu sitaip... sako- ana man pakiso, sakau- nepakiso, pirmiau sustojai ir paraleidai, uztat ir uzlindo... plepejo telefonu ir visiskai nesuvoke ka daro... ir taip visi telefonistai, kai tik aparatas prie ausies- vairuotojas visiskai be prognoziu... Ir aplamai- greiciau tas zalias piestas rodykles isnaikintu visiskai, blogis nesvietiskas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 09 09, 10:24)
Ir ką? O ką kamštyje daryt? Aš tai dar ir nagus spėju nusilakuot  bigsmile.gif ir pusę kitų telefoninių reikalų sutvarkyt.

Stebėti pro galinį veidrodį, ar tokia užsiemus dama/džentelmenas netrenks į galą.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2015 09 11, 21:00)
Stebėti pro galinį veidrodį, ar tokia užsiemus dama/džentelmenas netrenks į galą.

+10 balu lotuliukas.gif
Atsakyti
Maciau kalbejot apie viesaja transporta. As tai esu is tu vairuotoju, kuri praleidzia, ir is stoteliu, ir kelyje. Ne viena karta autobusu ir troleibusu vairuotojai yra padekoja avariniu signalu ax.gif biggrin.gif . Siaip tai as ju saugausi, jei neuzimta antra juosta visada persirikiuoju, o jei matau, kad nepavyks arba man is vis nepatogu persirikiuoti, nes reiks greit sukti, tai zvilgcioju kas vyksta stoteleje, keleiviai lipa ar islipa, todel kazkaip ir pavyksta isvengti tu nustumimu ar staigaus stabdymo praleidimui ax.gif
Atsakyti
Monazole- pagarba uz supratinguma kelyje, tokiu zmoniu pas mus, deja- vienetai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Kalbant apie viešajį. Užvakar autobusas, tuščiam kelyje, agresyviai persirikiavo į mano juostą. Faktiškai stumdamas ir tik pusiau persirikiavus parodė posūkį. Jis didelis, tai jam galima? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 09 15, 09:00)
Kalbant apie viešajį. Užvakar autobusas, tuščiam kelyje, agresyviai persirikiavo į mano juostą. Faktiškai stumdamas ir tik pusiau persirikiavus parodė posūkį. Jis didelis, tai jam galima? doh.gif

Na bet su lengvūškėm tokių yra daug daugiau.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2015 09 15, 11:48)
Na bet su lengvūškėm tokių yra daug daugiau.

Pamąstom logiškai kiek žalos man padarys lengvuškė ( ar išgyvensiu ) ir kiek viešasis transportas? mirksiukas.gif
Ir tai, kad autobusas ( troleibusas ) yra didelis, nesuteikia jam teisės sukelinėti avarinės situacijos ir stumti mane nuo kelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 09 15, 09:00)

Registratoriu turi? Kad toks susimastytu ka daro ir kad i veidrodzius vis tik reikia ziureti- policija geriausias vaistas rolleyes.gif Atsitiktiniu zmoniu, deja, pasitaiko bet kokiam darbe, vt irgi ne isimtis...
Atsakyti
Deja, kol kas tik renku informaciją ir dar nelabai susigaudau kokį geriau nusipirkti ax.gif
Atsakyti