QUOTE(džu @ 2015 09 09, 15:16)
mane kas erzina, tai kai vairuotojai sugalvoja vidury gana intensyvaus dviejų juostų kelio apsisukinėt, visiškai neapskaičiavę nei trajektorijos, nei gabaritų, tuomet sudaro avarinę situaciją, ir sustojusių mašinų krūva laukia, kol ponia/ponas iš dvidešimto karto stumdydamasis pirmyn-atgal galiausiai apsisuks.
Aga, sitie tai kosmaras... o idomiausia, kad stumdosi ten kur laisvai galima is pirmo karto nieko nesutrukdzius apsisukti

tai jei nemoki- tai sakyciau ir neisidirbinek vidury gatves...
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2015 09 09, 18:24)
Ir ką? O ką kamštyje daryt? Aš tai dar ir nagus spėju nusilakuot

ir pusę kitų telefoninių reikalų sutvarkyt.
Dar nesu maciusi nei viemo lengvikes vairuotojo, kuris plepedamas telefonu ar uzsiiminedamas dar velniai zino kuo (ypac moterys), sugebetu dar ir normaliai vaziuoti... nei vieno... Vakar vienas toks telefonistas sukele man avarine situacija, uzsidege zalia sviesa, pradejo vaziuoti ir staiga dejo ant stabdziu kad ileistu sukancius i desine per raudona

Pipec, as ant stabdziu stacia ir ant signalo... paskui islipau, ziuriu- bachuras telefonu plepa, i kelia- nulis demesio, autopilotas... sakau- nevaziuok niekur, palauk, einu pasiziureti ar niekas nesusizeide pas mane... viena mergina tik buvo biski pirsta nusibrozdinus(daviau spiritine servetele dezinfekcijai), laimei tik tiek, tai paleidau ji...sakau- ziurek i veidrodzius kita karta pries dedamas ant stabdziu sitaip... sako- ana man pakiso, sakau- nepakiso, pirmiau sustojai ir paraleidai, uztat ir uzlindo... plepejo telefonu ir visiskai nesuvoke ka daro... ir taip visi telefonistai, kai tik aparatas prie ausies- vairuotojas visiskai be prognoziu... Ir aplamai- greiciau tas zalias piestas rodykles isnaikintu visiskai, blogis nesvietiskas...