Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje?

Oiii, aš irgi viena kai važiuoju pabumbu ant vairuotojų doh.gif kartais tikrai pagalvoju, kas jiems suteikė leidimą vairuoti doh.gif
Labiausiai erzina tie, kurie tik įsijungia posūkį ir iškart rikiuojasi net nepažiūrėję, ar yra tam galimybė doh.gif dar labai kliūva tie, kurie velkasi 30km/h antroj juostoj, kai galėtų tai daryti pirmoj. Šiaip manau, kad turėtų kažkaip papildomai tikrinti pensijinio amžiaus žmonių vairavimo įgūdžius nuo tam tikros ribos, nes atšilus orams išlenda diedukų ir tetylyčių, kurie šaltąjį sezoną "marinavo" automobilį kieme, o dabar prireikė jiems į sodą. Labai daug avarinių situacijų jie sudaro.
Dar vienas erzinantis dalykas, kai žmonės nusiperka dideles auto ir parkuodamiesi absoliučiai nejaučia gabaritų, statosi per kelias vietas arba išvis "numeta" auto vidury aikštelės doh.gif

Vairuodama niekada nekalbu telefonu, nes žinau, kad tai bet kuriuo atveju atsiliepia vairavimo kokybei.
Atsakyti
QUOTE(_EniR_ @ 2015 09 23, 14:56)
Oiii, aš irgi viena kai važiuoju pabumbu ant vairuotojų  doh.gif kartais tikrai pagalvoju, kas jiems suteikė leidimą vairuoti  doh.gif
Labiausiai erzina tie, kurie tik įsijungia posūkį ir iškart rikiuojasi net nepažiūrėję, ar yra tam galimybė  doh.gif dar labai kliūva tie, kurie velkasi 30km/h antroj juostoj, kai galėtų tai daryti pirmoj. Šiaip manau, kad turėtų kažkaip papildomai tikrinti pensijinio amžiaus žmonių vairavimo įgūdžius nuo tam tikros ribos, nes atšilus orams išlenda diedukų ir tetylyčių, kurie šaltąjį sezoną "marinavo" automobilį kieme, o dabar prireikė jiems į sodą. Labai daug avarinių situacijų jie sudaro.
Dar vienas erzinantis dalykas, kai žmonės nusiperka dideles auto ir parkuodamiesi absoliučiai nejaučia gabaritų, statosi per kelias vietas arba išvis "numeta" auto vidury aikštelės  doh.gif

Vairuodama niekada nekalbu telefonu, nes žinau, kad tai bet kuriuo atveju atsiliepia vairavimo kokybei.

Tie, kurie "numeta" tai dažnesnis variantas (netaikau visiems), kad ne dėl nemokėjimo prisiparkuoti, o dėl išpindėjimo parkuojasi per 3 vietas arba išvis neįgaliojo vietoje stovi smile.gif
Atsakyti
Sunervino aną savaitę viena madonna sukėlusi avarinę situaciją.
Šiaip nekoneveikiu vairuotojų, bet tada buvau jau laaabai pikta.
Nei karto dar tokia pikta nebuvau. Pirmą kartą gyvenime.
Vos vos susilaikiau neišlipus iš automobilio pasakyti porą žodžių.
Buvo penktadienis, spūstys, pagailo kitų vairuotojų.
V ž, kas rytą važiuoju į darbą iki Saulėtekio, ir tądien grįžtu iš darbo,
kaip visad, ta žinoma Nemenčinės plento sankryža.
Jokių šviesoforų, tik greičio ribojimą,
draudimą lenkti ir šalutines gatveles žymintis ženklai.

Ir, va čia tas, raudonas automobilis pažymėtas su punktyrine linija

user posted image

Teko, gerai kad žaibiška reakcija, dėti staigiai ant stabdžių ir sukti į šoną.
Automobilio mano net padangų kvapas jautėsi nuo čiuožimo.
Visa laimė, kad pasukau vairą į šoną.
Mano pagrindinis, jos- šalutinis, visad primažinu greitį tokiu atveju.
O ji- stovėjo, stovėjo, ir paskui staigiai bestovint sugalvojo nert,
Na va tokie neprognozuojantys tai mane tikrai nervina,
kai iš anksto neapskaičiuoja nei savo pajėgumo, nei vairavimo įgūdžių.
Taip, dzin, draudimas atlygintų, bet kiek baderio, kiek bereikalingos laiko gaišaties.

Atsakyti
Visgi, nesinervink- taip vairuoja dauguma moterų doh.gif Ne be reikalo juk apie vairuojančias moteris sako kad "mirtis už kampo", žinok iš tikrųjų taip yra, visada labai saugausi jų iš šalutinio, nes dažniausiai taip ir būna- stovi stovi o kai privažiuoji prie pat- deda ant gazo ir ant stabdžių, nes paprastai nebebūna kur įsirikiuoti... čia po gerai pakrauto autiko ratais jei ką... smile.gif Vienas kolega neperseniausiai skundėsi visas net drebėdamas, sako, nepyk, bet nekenčiu moterų!!! Tai va taip, nesinervink, norma čia 4u.gif

kai iš anksto neapskaičiuoja nei savo pajėgumo, nei vairavimo įgūdžių. -tu čia teisingai pastebėjai, bėda yra kita- tokioms asaboms paprastai yra nusispjauti ant tų įgūdžių ir kitų eismo dalyvių smile.gif Vyrų irgi yra tokių, bet mažuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2015 11 10, 20:54)
Visgi, nesinervink- taip vairuoja dauguma moterų doh.gif  Ne be reikalo juk apie vairuojančias moteris sako kad "mirtis už kampo", žinok iš tikrųjų taip yra, visada labai saugausi jų iš šalutinio, nes dažniausiai taip ir būna- stovi stovi o kai privažiuoji prie pat- deda ant gazo ir ant stabdžių, nes paprastai nebebūna kur įsirikiuoti... čia po gerai pakrauto autiko ratais jei ką... smile.gif Vienas kolega neperseniausiai skundėsi visas net drebėdamas, sako, nepyk, bet nekenčiu moterų!!!  Tai va taip, nesinervink, norma čia  4u.gif

kai iš anksto neapskaičiuoja nei savo pajėgumo, nei vairavimo įgūdžių.  -tu čia teisingai pastebėjai, bėda yra kita- tokioms asaboms paprastai yra nusispjauti ant tų įgūdžių ir kitų eismo dalyvių smile.gif Vyrų irgi yra tokių, bet mažuma smile.gif
Matau kad mes bendramintės šiuo klausimu. Matau, kad dauguma.
Net savo puskei sakiau;
- Žinai, nežinau, bet man su vyrais saugiau kelyje nei su moterimis.
Bet rimtai. Kaip yra taip ir sakau. Ir su tavimi sutinku. Tikrai.
Teisingai_vyrų tokių mažuma (besiblaškančių).
Gal ir nelabai mes čia su tavimi solidarios ir tolerantiškos, bet tikriauisiai mūsų patirtis panaši, o ypač tavo. Ypatingai tavo.
Atsakyti
Aga, taip sakant- būkim biedni, bet teisingi drinks_cheers.gif Yra kaip yra, deja, labai dažnai būna gėda už moteriškąją giminę... verysad.gif Tokia jau realybė... Turiu porą draugių su kuriom labai baisu važiuoti... vairuoja atsipūtusios, ir joms dzin kad net savo juostoje normaliai neišsilaiko... yra tekę važiuoti tai visą laiką ir prasėdėjau taip "ant įtampos" į dureles įsikabinusi... kas įdomiausia- praktiškai beveik be eismo įvykių, o dar su vaikais važinėja. Bet šitą fenomeną galima paaiškinti tuo, kad tiesiog nėra lakstančios, ir tų įvykių nėra dėl kitų eismo dalyvių didesnio atidumo. Tokių labai daug yra, ir joms neatrodo kad vairuoja prastai ir kad galbūt reikėtų pasimokyti, ar bent jau ket pasiskaityti... o kad kitiems sukelia avarines situacijas- net nesupranta... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2015 11 10, 21:45)
...  Turiu porą draugių su kuriom labai baisu važiuoti... vairuoja atsipūtusios, ir joms dzin kad net savo juostoje normaliai neišsilaiko... yra tekę važiuoti tai visą laiką ir prasėdėjau taip "ant įtampos" į dureles įsikabinusi... kas įdomiausia- praktiškai beveik be eismo įvykių <....> Bet šitą fenomeną <....>
Su tokiu fenomenu tenka ir man kartais pasivėžint. Tas pats puskės vyras. Na viskas gerai, normaliai, nuovoka gatvėje lyg ir normali, na bet negaliu pakęsti kai gatvėje laviruoja be posūkių. Apie greitį jau patylių. Tai tai pat sėdžiu vos ne į durelių rankeną įsikabinus, arba vis keleivio pusėj automatiškai greičio-stabdžio pedalus maigau. Nu kurmi kurmi...
Vieną sykį mano mamą vežė. Kur normalūs žmonės padoriu greičiu nuvažiuoja per 30-45 min, jis ją nuvežė per 15-20 min.
Porą metų praėjo, bet mano mama lyg šiol apie tai pamena.

Atsakyti
iš serijos apie moteris kelyje linksmai smile.gif
https://www.facebook...60992467350427/
Atsakyti
Šitas geras drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 11 10, 19:44)
O ji- stovėjo, stovėjo, ir paskui staigiai bestovint sugalvojo nert,

Man taip mokinukas (tiksliau mokinukė) vos po ratais nepalindo, stovėjo stovėjo, o kai privažiavau tik šast prieš nosį ir užsuko į kairę doh.gif Laimė, kad tokį manevrą nujaučiau, tad važiavau sąlyginai lėtai, bet stabdyt vis tik teko. Bet šioje situacijoje labiausiai pykstu ant instruktoriaus, nes toje vietoje tokių atvejų būna dažnokai, tpfu tpfu kol kas be pasekmių, bet kas žino.

QUOTE(džu @ 2015 11 10, 21:45)
iš serijos apie moteris kelyje linksmai smile.gif
https://www.facebook...60992467350427/

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2015 11 10, 20:54)
Visgi, nesinervink- taip vairuoja dauguma moterų  doh.gif

90proc. idiotų, sutiktų mano kelyje, buvo vyrai. Būtent jie užkiša, užlenda, rikiuojasi nežiūrėdami ir naglavodami. Moterys prie mano akių yra gal vieną kitą neapgalvotą situaciją sukėlusios.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 11 11, 14:53)
90proc. idiotų, sutiktų mano kelyje, buvo vyrai. Būtent jie užkiša, užlenda, rikiuojasi nežiūrėdami ir naglavodami. Moterys prie mano akių yra gal vieną kitą neapgalvotą situaciją sukėlusios.

Man atvirksciai. Like 5% - vyrai, kalbantys mobiliais, ir 5% diedukai, baltom akim prisiklijave prie vairo krutine.
Atsakyti