Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai*Filmai*Filmai

Isijungiau "Take shelter" ir uzmigom abu su vyru blink.gif Man jis letas, istemptas, nuobodus..

Vakar visai neblogai susiziurejo naujas "Non stop" - lektuvai, bombos, uzgrobimai, gelbejimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 05 02, 15:35)
aš kai žiūrėjau šį filmą, pamaniau, kad jis šiek tiek hiperbolizuotas, ir tai kas rodoma filme gali kada nors įvykti ateityje, tačiau vakar žiūrėjau dokumentinį filmą apie Japonijos gimstamumo mažėjimą. Šioje šalyje tokios draugystės yra norma, populiaru ir savaime suprantamas dalykas, tai, kad ne kvaila, o realybė.  4u.gif

Man kvaila atrodė ne dėl to, kad tai negalėtų vykti realiai. Pavyzdžiui, Robot and Frank (2012) jausminiu požiūriu ir ryšio tarp žmogaus ir "mašinos" atskleidimu man patiko kur kas labiau.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 05 02, 16:40)
Vakar visai neblogai susiziurejo naujas "Non stop" - lektuvai, bombos, uzgrobimai, gelbejimai smile.gif

kur radot geros kokybės?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2014 05 02, 17:31)
kur radot geros kokybės?

Neradau geros.. Toki labai pusetina is piratebay atsisiunciau
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 05 02, 17:36)
Neradau geros.. Toki labai pusetina is piratebay atsisiunciau

a, tai tada laukiu toliau smile.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti kažką panašaus į The Hunt, My lovely bones ar pan.?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 04 28, 17:22)
The color of paradise
Children of heaven
The station agent
Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring

Ačiū, LEEja. 4u.gif Iš pastarųjų tam kartui užkabino tik Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring, visai neblogai susižiūrėjo. Jame tiek gyvenimiškų pamokų... Kol kas man iš pastarųjų matytų geriausias "Book thief" parodytomis tikrosiomis vertybėmis gyvenime: tėviška meile, tikra draugyste, ištikimybe, pasitikėjimu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2014 05 02, 22:58)
Ačiū, LEEja4u.gif Iš pastarųjų tam kartui užkabino tik Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring, visai neblogai susižiūrėjo. Jame tiek gyvenimiškų pamokų... Kol kas man iš pastarųjų matytų geriausias "Book thief" parodytomis tikrosiomis vertybėmis gyvenime: tėviška meile, tikra draugyste, ištikimybe, pasitikėjimu ir t.t.

jei nematėt būtinai pažiūrėkit Children of heaven 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 05 02, 11:24)
Sivakar per LNK Hope springs!!!!
Nu kaip jis man patinka thumbup.gif
M.Streep nuostabi,kaip visada.

Geras šitas, pažiūrėjom, nuoširdus smile.gif Gera vaidyba, trys žmonės per visą filmą.
Atsakyti
The Butler (2013) rekomenduočiau žiūrėti tiems,kam patiko "12 vergovės metų" , "Tarnaitė", tokia pat tematika 4u.gif man asmeniškai patiko labiau,nei "12 vergovės metų" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 05 02, 10:24)
Sivakar per LNK Hope springs!!!!
Nu kaip jis man patinka thumbup.gif
M.Streep nuostabi,kaip visada.

šį filmą kino teatre žiūrėjau
ėjau dėl aktorių ir nusivyliau,
nes filmas pasirodė visiškas vidutiniokas
Atsakyti
pažiūrėjau vakar dar vieną Miyazaki šedevrą Howl's Moving Castle . Estetiniam šoke nuo istorijos, nuo spalvų, nuo fantazijos išmonės...
user posted image
Atsakyti