Ketinu ziuret Never let Me Go (2010), idomu, ar vertas demesio
QUOTE(abiga @ 2014 07 15, 19:30)
Man labai patiko.
QUOTE(abiga @ 2014 07 15, 20:30)
o man labai šiaip sau
du paskutiniai matyti su mano mylimiausiu Denzeliu Washingtonu:
Inside man (super super!!!)
2 guns (cia jo paskutinis 2013)- fainas toks ir veiksmo ir komedijos ir saudo ir gaudo, toks light'as
Inside man (super super!!!)
2 guns (cia jo paskutinis 2013)- fainas toks ir veiksmo ir komedijos ir saudo ir gaudo, toks light'as
Blue Valentine (2010) apie poros santykius, slogus. Ir Gosling`as koks juokingas su tas tamsintais akiniais, toks fee
Remember Me (2010) apie seimos santykius.
Abu labai vidutiniski, i Revolutionary Road stalciu.
Prasau geru dramu rekomendaciju
Remember Me (2010) apie seimos santykius.
Abu labai vidutiniski, i Revolutionary Road stalciu.
Prasau geru dramu rekomendaciju
Highway- labiausiai patiko operatoriaus darbas, vaizdai įspūdingi, gražūs planai. Siužetas - per daug problemų suplakta į vieną istoriją.

Noah (2014)
http://www.imdb.com/..._=nm_flmg_act_3
man visai patiko, žanras netikėtai buvo daugiau draminis, nei fantastinis, religinė tematika interpretuota. Visi aktoriai, ypač Russell Crowe laaabai įtikinančiai vaidino
QUOTE(mjforever @ 2014 07 13, 15:56)
Fainas sis, pabaiga sauni.
Daba laukiu, tiklsiau su vaiku laukiam
Past (2013)
"Le passé" (original title)
130 min - Drama | Mystery
prancūzų gryniausia drama, sunki emociškai, slegianti - nesuvokiu, kam tuos "mystery" visur kaišo, nėra čia nieko panašaus, net nekvepia
patiks, kam patinka psichologinės dramos apie santykių problemas - čia visko apstu: motinos-dukros santykiai, žmonosu su ex ir dabartiniu vyru santykiai, dabartino vyro blaškymasis tarp dabarties ir praeities, žodžiu, visko daug ir viskas sudėtinga.
aš kadangi tokius mėgstu, tai man patiko
prancūzų gryniausia drama, sunki emociškai, slegianti - nesuvokiu, kam tuos "mystery" visur kaišo, nėra čia nieko panašaus, net nekvepia
patiks, kam patinka psichologinės dramos apie santykių problemas - čia visko apstu: motinos-dukros santykiai, žmonosu su ex ir dabartiniu vyru santykiai, dabartino vyro blaškymasis tarp dabarties ir praeities, žodžiu, visko daug ir viskas sudėtinga.
QUOTE(LEEja @ 2014 07 16, 13:39)
Past (2013)
Leja,jusu daug aprasytu filmu taip noreciau paziuret.
ypac sis patiko,o dar prancuzu,tai is vis liuks,trauksiu sarasan.aciu
tik idomu kada ji paziuresiu
mes labai megstam su kinderiais i kino teatra vaziuot... tai labai patiko ir Lego ir Frozen.... visiems