Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai*Filmai*Filmai

Paziurejau Lunchbox (2013). Indu, bet ka labai jau rekomenduociau, negaliu sakyt, greit pasimirso.

Ketinu ziuret Never let Me Go (2010), idomu, ar vertas demesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 07 15, 19:30)
Ketinu ziuret Never let Me Go (2010), idomu, ar vertas demesio  4u.gif

Man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 07 15, 20:30)
Ketinu ziuret Never let Me Go (2010), idomu, ar vertas demesio  4u.gif

o man labai šiaip sau schmoll.gif ypač atsibodusi yra Keira su visuose filmuose ta pačia suraukta veido išraiška smile.gif
Atsakyti
du paskutiniai matyti su mano mylimiausiu Denzeliu Washingtonu:

Inside man (super super!!!)
2 guns (cia jo paskutinis 2013)- fainas toks ir veiksmo ir komedijos ir saudo ir gaudo, toks light'as

Atsakyti
Blue Valentine (2010) apie poros santykius, slogus. Ir Gosling`as koks juokingas su tas tamsintais akiniais, toks fee biggrin.gif

Remember Me (2010) apie seimos santykius.
Abu labai vidutiniski, i Revolutionary Road stalciu.

Prasau geru dramu rekomendaciju 4u.gif

Atsakyti
Highway- labiausiai patiko operatoriaus darbas, vaizdai įspūdingi, gražūs planai. Siužetas - per daug problemų suplakta į vieną istoriją. g.gif
Atsakyti
user posted image

Noah (2014)
http://www.imdb.com/..._=nm_flmg_act_3

man visai patiko, žanras netikėtai buvo daugiau draminis, nei fantastinis, religinė tematika interpretuota. Visi aktoriai, ypač Russell Crowe laaabai įtikinančiai vaidino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 07 13, 15:56)

Fainas sis, pabaiga sauni.
Daba laukiu, tiklsiau su vaiku laukiam smile.gif Kaip prisijaukinti slibiną2 lietuviskai
Atsakyti
Past (2013)
"Le passé" (original title)
130 min - Drama | Mystery

prancūzų gryniausia drama, sunki emociškai, slegianti - nesuvokiu, kam tuos "mystery" visur kaišo, nėra čia nieko panašaus, net nekvepia
patiks, kam patinka psichologinės dramos apie santykių problemas - čia visko apstu: motinos-dukros santykiai, žmonosu su ex ir dabartiniu vyru santykiai, dabartino vyro blaškymasis tarp dabarties ir praeities, žodžiu, visko daug ir viskas sudėtinga.
aš kadangi tokius mėgstu, tai man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 07 16, 13:39)
Past (2013)
"Le passé" (original title)
130 min  -  Drama | Mystery
prancūzų gryniausia drama, sunki emociškai, slegianti - nesuvokiu, kam tuos "mystery" visur kaišo, nėra čia nieko panašaus, net nekvepia
patiks, kam patinka psichologinės dramos apie santykių problemas - čia visko apstu: motinos-dukros santykiai, žmonosu su ex ir dabartiniu vyru santykiai, dabartino vyro blaškymasis tarp dabarties ir praeities, žodžiu, visko daug ir viskas sudėtinga.
aš kadangi tokius mėgstu, tai man patiko smile.gif

Leja,jusu daug aprasytu filmu taip noreciau paziuret.
ypac sis patiko,o dar prancuzu,tai is vis liuks,trauksiu sarasan.aciu 4u.gif
tik idomu kada ji paziuresiu g.gif
Atsakyti
mes labai megstam su kinderiais i kino teatra vaziuot... tai labai patiko ir Lego ir Frozen.... visiems thumbup.gif
Atsakyti
Walk of Shame

user posted image

man patiko- nuotaikingas, kokybiškas, vasaros pramogai biggrin.gif
Atsakyti