Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai*Filmai*Filmai

QUOTE(LEEja @ 2014 07 16, 13:39)
Past (2013)
"Le passé" (original title)
130 min  -  Drama | Mystery
prancūzų gryniausia drama, sunki emociškai, slegianti - nesuvokiu, kam tuos "mystery" visur kaišo, nėra čia nieko panašaus, net nekvepia
patiks, kam patinka psichologinės dramos apie santykių problemas - čia visko apstu: motinos-dukros santykiai, žmonosu su ex ir dabartiniu vyru santykiai, dabartino vyro blaškymasis tarp dabarties ir praeities, žodžiu, visko daug ir viskas sudėtinga.
aš kadangi tokius mėgstu, tai man patiko smile.gif

drinks_cheers.gif po filmo aš dar ilgai galvoje sau narpliojausi tuos santykius. filmas tikrai vertas dėmesio. 4u.gif
Atsakyti
Man labai patiko pranc. filmas "1+1" nuoroda -> http://kinogo.net/715-1-1-2012.html
Atsakyti
The Barbarian Invasions (2003)
"Les invasions barbares"

galvojau bus prancūzų, o pasirodo kanadiečių drama apie sunkiai sergantį universiteto istorijos dėstytoją ar profesorių, kuris jau guli ligoninėje.
toks, sakyčiau, palydėtuvės į mirtį - gan niūrus, nors su daug ironijos ir pokštų, bet iš tiesų tai vienišo vyro akistata su praeitim prieš numirštant
man patiko, rimtas filmas, nors iš posterio klaidingai galima susidaryti nuomonę, kad čia kokia tai puiki komedija
Atsakyti
The Other Woman (2014)

lengva vidurvasario komedija, Cameron Diaz gerbėjams- filmo puošmena, kaip visada. Daugiau nieko gero.

user posted image
Atsakyti
Mere ir Maksas

nuostabus filmas apie du susirašinėjimo draugus ir jų gyvenimą laiškuose. Personažai plastilininiai, bet istorija gili, detalės juokingos. Filmas man pačiai priminė mano susirašinėjimo su kitų kultūrų bendraamžiais vaikystėje laikus, tą paslaptį, kaip jie ten kitur vis tik gyvena.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 07 17, 11:48)
drinks_cheers.gif  po filmo aš dar ilgai galvoje sau narpliojausi tuos santykius. filmas tikrai vertas dėmesio.  4u.gif

Paziurejau ir as.Tikrai labai prancuziskas filmas -moteris, 4 vyrai ir vaikai,vaikai...
Tik va nezinau,priskirti ji prie patikusiu ar nelabai.Nezinau net.

QUOTE(LEEja @ 2014 07 18, 15:37)
The Barbarian Invasions (2003)
"Les invasions barbares"
galvojau bus prancūzų, o pasirodo kanadiečių drama apie sunkiai sergantį universiteto istorijos dėstytoją ar profesorių, kuris jau guli ligoninėje.
toks, sakyčiau, palydėtuvės į mirtį - gan niūrus, nors su daug ironijos ir pokštų, bet iš tiesų tai vienišo vyro akistata su praeitim prieš numirštant
man patiko, rimtas filmas, nors iš posterio klaidingai galima susidaryti nuomonę, kad čia kokia tai puiki komedija

MB kazkada ji ziurejo,as viena akim vaika beganydama maciau-pritarsiu nuomonei,kad liudnokas filmas,tikrai.

Va ka noriu parekomenduot prancuzisko tai filma http://www.imdb.com/...ref_=ttmd_md_nm
Pakerejo nuosirdumu ir tikrumu(kalbant apie santykius tarp zmoniu).
Atsakyti
If You Are the One ir If You Are the One 2

Holivudinio kirpimo romantinė dilogija, įvilkta į kinietišką rūbą, nuspalvinta rytietiška išmintim. Yra ir puikaus humoro, ir nuostabių vaizdų, kurie tiesiog pritrenkė. Rekomenduoju bigsmile.gif
Atsakyti
Mientre Duermes/Sleep Tight (2011) - dekui uz rekomendacija. Siurpus filmas, ypatingai tuo, kad pagrindinis liko nenubaustas ir net neatskleistas. Patinka man ispanu filmai, nors siam vargu ar tinka sis zodis. Nors prievarta miegant jau kartojas, matytas motyvas.

Bilocation (2013) - idomi mintis, be galo keistas ir itraukiantis azijietiskas filmas. Nustebino pabaiga, pagailo vyro, kuris turbut taip ir nesuprato, kas nutiko.
Atsakyti
Away we go (2009) - istorija apie porą, besilaukiančią vaikelio ir keliaujančią po Ameriką, ieškodami vietos, kur pagaliau apsistot gyventi. Patys jie žiauri mieli ir paprasti žmonės, o keliaudami sutinka labai keistų ir įvairių žmonių ir kitų šeimų. Labai patiko filmas, šiltas ir paprastas, vietom labai prajuokinęs, vietom beveik sugraudinęs.
Atsakyti
Girl Walks Into a Bar (2011) - filmas, susidedantis galima sakyti vien tik iš dialogų, veiksmo minimaliai. 10 barų, nemažai veikėjų. Dialogai aštrūs, netrūksta ironijos, klausytis ganėtinai įdomu. Pradžioj žiūrėjau kiek įtariai, po 20 minučių maniau jau apskritai išjungsiu, bet galop persilaužiau, o kai visiškai įsitraukiau, filmas ir baigėsi biggrin.gif Specifinis, patiks tikrai ne kiekvienam. Suradau jame žavesio, paprastumas visai traukia. Nors kad labai būtų patikęs nepasakyčiau.

A Thousand Times Good Night
(2013) - susidomėjau po atsiliepimo šioje temoje, nors nemažą indėlį į tai, ar žiūrėti/nežiūrėti įdėjo pagrindiniai aktoriai - Nikolaj Coster-Waldau ir Juliette Binoche. Pasirodė gražiai nufilmuotas, muzikinis takelis irgi visai nieko, tik vietomis visgi jau ėmė erzinti, nes ta pati muzika kartojosi viso filmo metu. Siužetas - kad ir pakankamai nuspėjamas (o ir pagr. veikėja galėjo nuspėti pasekmes savo sprendimo), bet žiūrėti buvo visai įdomu.

This is England (2006) - labiausiai patiko pagrindinį veikėją vaidinęs berniukas: nuoširdi ir miela man jo vaidyba atrodė. Pats filmas apima gan nemažai temų (karas, rasizmas, kerštas ir t.t.), veikėjai neskirstomi į gerus ar blogus - tą irgi prie pliusų priskirčiau. Kulminacija, kad ir nuspėta, vis vien šiek tiek ,,papurtė''. Vėlgi, itin įspūdžio nepaliko, bet sakyti, kad buvo neįdomu, negalėčiau. Tiesiog tikėjausi daugiau.
Mačiau, yra po to sukurti du mini serialai su tais pačiais aktoriais, reiks kada nors pažiūrėti.
Atsakyti
Sveiki, pasiulykite koki filmuka, kur daug juros ir graziu vaizdu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babe @ 2014 07 27, 18:56)
Sveiki, pasiulykite koki filmuka, kur daug juros ir graziu vaizdu smile.gif

http://www.imdb.com/title/tt0163978/
Atsakyti