Įkraunama...
Įkraunama...

Vaismedžiai, vaiskrūmiai

As tai kaimyu katinus medzioju kinieciams doh.gif es visi gelynai iskasineti, pris..ti, darzoves ismankytos, ka jau kalbeti apie saugoma jauna aktinidija doh.gif
Nu nuo aviu ir kitu gyvuliu tai koki elektirni piemeni reiktu, ale, jei vaiku yra tai tada tik tinklas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MRD @ 2014 05 05, 21:21)
Peilis - pats pigiausias budas...
Ir saslyku bus ir augalai apsaugoti...  thumbup.gif
Geraiusias kredo - kas mano kieme, tas mano!!!
Žinau žmones, kuriems taip su vištomis buvo. Kas dvi dienos "nugnybdavo" po vieną, - greitai susitvarke...  lotuliukas.gif

Turėjom mintį tokią hihihi.gif Bet nelengva tas avis pagauti, baikščios labai. O ir būnam tik savaitgaliais...

QUOTE(Alchemie @ 2014 05 05, 22:40)
As tai kaimyu katinus medzioju kinieciams doh.gif es visi gelynai iskasineti, pris..ti, darzoves ismankytos, ka jau kalbeti apie saugoma jauna aktinidija doh.gif
Nu nuo aviu ir kitu gyvuliu tai koki elektirni piemeni reiktu, ale, jei vaiku yra tai tada tik tinklas unsure.gif

Yra vaikų, vat pirmas serbentų derlius jiems turėjo šiemet kliūti, o kliuvo avims verysad.gif

Kaimynystėje moterytei tos avys išdarkė daržą ir gėlynus, tai net verkė nabagė. Policija jau ne kartą kviesta, o naudos jokios. Tai vat kaimynė tvorą už porą štukyčių nuo tų avių apsitvėrė. O mums brungu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2014 05 06, 09:22)
Tai vat kaimynė tvorą už porą štukyčių nuo tų avių apsitvėrė. O mums brungu  unsure.gif

http://tvorupasaulis...ygliuota-viela/ o gal tokia kiek ''mačytų'' nuo tų nekviestų svečių?
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2014 05 06, 10:01)
http://tvorupasaulis...ygliuota-viela/ o gal tokia kiek ''mačytų'' nuo tų nekviestų svečių?

Ačiū už variantą. Kolkas galvoju, kad geriausiai ir pigiausiai turbūt bus tinklas nuo kurmių.
Atsakyti
Gal kas Joštą augina arba žino kur įsigyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 05 06, 09:20)
Gal kas Joštą augina  arba žino kur įsigyti?  ax.gif

Tai kad kazin ar verta ieskoti... Nieko ten gero... g.gif
Atsakyti
Rudenį pasodinom obelaičių,šiuo metu daug žiedų turi,ar reikia juos nuskabyti?Vienur rašo kad reik visus,kitur kad galima palikt keletą g.gif O kaip iš tikro geriau daryti?
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2014 05 06, 10:31)
Rudenį pasodinom obelaičių,šiuo metu daug žiedų turi,ar reikia juos nuskabyti?

o pas jus ir po šalnų vis dar žiedų daug?
Atsakyti
taip, pas mus žiedų pilnos obelys. Virš 40 obelų smile.gif
man irgi klausimas dėl jaunų obelėlių -skabyti ar palikti?
Atsakyti
nagus nudaužyčiau, jei kas kėsintųsi mano obelis skabyt nono.gif Tikrai nežinau, kaip kas pataria, bet man tai atrodo, kad kaip auga, taip tegu auga. Nenusilps nuo kelių pirmų obuolių. Kiek turės sveikatos, tiek užmegs. Net ne visi žydintys užsimegs.
Atsakyti
Mano labai senos obelys, lapu nesimatonuo ziedu, tai renku siedlapius ir dziovinsiu arbatai. priesuzdegimiskai veikia, galiausiai i muila galima irgi deti...o jau grozis, kvapas wub.gif tik salta tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapabull @ 2014 05 06, 11:34)
taip, pas mus žiedų pilnos obelys. Virš 40 obelų smile.gif
man irgi klausimas dėl jaunų obelėlių -skabyti ar palikti?

mums perleiskit smile.gif
Sakyčiau, skabykit nuo jaunų. Obuolių, manau, užteks ir nuo kitų smile.gif O šitos geriau tegu pačios auga, neeikvodamos jėgų derliui.
Atsakyti