QUOTE(R&B @ 2014 04 16, 12:33)
Verta. Uogos labai skanios, saldžios. Mano mažyliui vasarą pagrindinis traukos objektas medlieva buvo

Kadangi krūmelis dar mažas, jis puikiai pats pasiekdavo nusiraškyt uogyčių. Šiemet jau ugtelėjęs krumelis, dar daugiau žiedinių pumpurų, bus dar daugiau uogų
O pasisodinti medlievą mane pastūmėjo sentimentai iš vaikystės šiom uogom, labai jas mėgau, ir iki šiolei mėgstu. Nesigailiu, kad pasodinau. Kolkas nedaug buvo uogų, tai tik šviežiam vartojimui naudojom - nuo krūmo tiesiai į burną
Mano vyras genamas sentimentų šiemet mugėje medlievą nupirko... aš tai gyvenime nesu uogų šių ragavusi. Bet jei ji sparčiai plečiasi-turbūt netinkamą vietą išrinkom sodinimui... Bet ji dekoratyvi
QUOTE(Mičiko @ 2014 04 16, 14:42)
jei nera labai daug vietos, manau, tikrai skanesnių uogyčių pasisodint galima. Juk įvairių ankstyvumų, spalvos, saldumo auksuotųjų serbentų, joštų, sedulų, sausmedžių, šilauogių, saldžiųjų šermukšnių, galiausiai yra ir desertinio tipo rojaus obelaitė su fantastinio skonio obuoliukais. Mano špokam patinka braškės avietės hibridas, duočiau, jei į Vilnių kada užsuktumėt. Kažkaip nu ne prie širdies medlieva man 6 arų sklype...
Kokie čia saldieji šermukšniai?