Įkraunama...
Įkraunama...

Vaismedžiai, vaiskrūmiai

QUOTE(madi @ 2014 04 17, 07:09)
.........serbentai jau užmegsti, kuo juos galima nupurkšti?

Oho, kokie ankstyvi serbentai... Sausmedziai dar nenužydėjo, o serbentai jau užmegzti... Gal veisle parasykit - ieskosim. g.gif
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2014 04 17, 20:51)
Aš iš čia žadu imti: http://www.sveikogyv...si_augalai.html  Nes ir pūkuotąją vyšnią radau  wub.gif

"rimtas" medelynas... iš sėklų daugintas obelis pardavinėja... Pirkit, pirkit internetu iš tokių medelynų, tai kitamet bus apie ką rašinėtis forume... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sodininkės,o kaip reikia prižiūrėti vaismedžių pomedžius?Ravėjimas?Mulčiavimas?Kokiu atstumu nuo kamieno? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 04 17, 20:51)
Aš iš čia žadu imti: http://www.sveikogyv...si_augalai.html  Nes ir pūkuotąją vyšnią radau  wub.gif

Aš iš čia kelis augalus pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 04 17, 21:12)
O pūkuota vyšnia, tai labai skanu, geri prisiminimai iš vaikystės   thumbup.gif

Būtent dėl prisiminimų ir aš jos noriu. Man pati tobuliausia vyšnia vaikystėje būdavo būtent pūkuotukė- skani ir neaukšta wub.gif Gal ir mano mažoji ją įvertins smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MRD @ 2014 04 17, 22:00)
"rimtas" medelynas... iš sėklų daugintas obelis pardavinėja... Pirkit, pirkit internetu iš tokių medelynų, tai kitamet bus apie ką rašinėtis forume...  lotuliukas.gif

Obelų, persikų ar dar ko kas reikalauja skiepyjimo nepirksiu. O pūkuotukei ir medlievai kaip suprantu skiepyjimo nereikia tai manau verta rizikuoti, juolab kad labai norisi ir paprastose medelynuose jų nėra lengva rasti ax.gif O šiaip būtent tokie "rimti" medelynai turi kažko "nerimto" ir sunkiai randamo, kitaip sakant užslėptų lobių wub.gif Aš nevisada lieku patenkinta tų tikrųjų medelynų asorimentu ir kainomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 17 balandžio 2014 - 22:26
Laba diena, kada reiktu medelius nupurksti nuo ziedgrauzioio ir pjuklelio? Ir kas labiau tinka decis ar score?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 04 18, 00:03)
Aš iš čia kelis augalus pirkau  smile.gif

man neatidaro sio puslapio,net suvedus i goggle raso kad nerasta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 18 balandžio 2014 - 08:27
QUOTE(vaidastep @ 2014 04 18, 08:26)
man neatidaro sio puslapio,net suvedus i goggle raso kad nerasta g.gif

Aga kažko neatidaro šiandien ir man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katuliux @ 2014 04 18, 07:34)
Laba diena, kada reiktu medelius nupurksti nuo ziedgrauzioio ir pjuklelio? Ir kas labiau tinka decis ar score?

Tai du skirtingi dalykai. Decis- insekticidas (nuo kenkėjų), o score- fungicidas (nuo ligų).
Atsakyti
QUOTE(pienių vynas @ 2014 04 18, 16:22)
Tai du skirtingi dalykai. Decis-  insekticidas (nuo kenkėjų), o score- fungicidas (nuo ligų).

Vadinasi deciu, nes jau nuo ligu purskiau karbamidu+vario sulfatas +gelezis
Atsakyti
Žalioje stotelėje man sakė nupurkšti deciu ir score sumaišius g.gif. Nuo ligu jau purškiau karbamidu+vario sulfatas +gelezis. Tai negalima jų maišyti?
Atsakyti
Norėjau paklausti dėl šilauogių kur jas sodinti, kada būna uogos ir ar jos skanios? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugileii @ 2014 04 18, 21:24)
Norėjau paklausti dėl šilauogių kur jas sodinti, kada būna uogos ir ar jos skanios? smile.gif

šilauogių tema čia 4u.gif
Atsakyti