QUOTE(l-aura @ 2014 09 04, 08:11)
sveikos merginos, turiu keleta klausima, gal padesit.
vyras isidarbino oficialiai De jam skaiciuoja 1 mokesciu klase, bet mes su dviem vaikais, turetu buti kaip ir trecia. darbdavys sako kad reikia pazymos is LT apie mano gautas pajamas per pusmeti. Gal kas zino koks cia formos Nr bus? Cia is mano darbovietes ar is mokesciu, ar is kitur kazkur?
Ir dar - kierk kainuoja valstybinis darzelis vienam vaikui?
As dvejonese dbr ka daryt - ar isvaziuot ar pasilikt
vyras isidarbino oficialiai De jam skaiciuoja 1 mokesciu klase, bet mes su dviem vaikais, turetu buti kaip ir trecia. darbdavys sako kad reikia pazymos is LT apie mano gautas pajamas per pusmeti. Gal kas zino koks cia formos Nr bus? Cia is mano darbovietes ar is mokesciu, ar is kitur kazkur?

Ir dar - kierk kainuoja valstybinis darzelis vienam vaikui?
As dvejonese dbr ka daryt - ar isvaziuot ar pasilikt

Pazyma gali issiimti Sodroje, ten matosi kiek gavai, kiek sumokejai mokesciu, kokios foros Nr. tikrai nepasakysiu.
Jei atvaziuosite i DE ir su vaikais, prisiregistruosite, tada vyras gaus III moksciu klase, o permokas nuo I klases grazins kitais metais pildant mokesciu deklaracija.
Darzeliai kainuoja nuo 0 iki 200 EUR, priklauso nuo zemes, 'kreis' ir miesto. pvz. mes mokam po 80 EUR uz vaika, bet gretimame mieste nemoka nieko. tiesiog miesto valdzia taip nusprendusi.
Vaziuoti ar nevaziuoti tai jau kiekvienas sprendzia, skaiciuoja ir apsisprendzia pats. Seimai visada kartu yra geriau, tuo labiau, kad vaikai dar darzelinukai, nepatiks, neapsipras, visada turite galimybe grizti visi i LT iki mokyklos.