Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(Kulkė @ 2014 04 23, 14:16)
Aš dvi marfas jau išsodinau į šiltnamį, gražuolės  wub.gif  Vieną dar pasilikau geresniems laikams, maža kas  biggrin.gif

Pažiūrėk čia:http://www.meteo.lt/skaitmenine_prog_lt_miest.php
Mėlyna punktyrinė linija- temperatūra rasos lašo aukštyje. Jau du metai stebiu-dar nepavedė.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 04 23, 13:28)
bet is anu metu zinau, kad tas kas graziausia nebuna skaniausia smile.gif

čia tai tikrai biggrin.gif Bet mano atveju tikiuosi, kad bus ir labai skanūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2014 04 23, 14:33)
Pažiūrėk čia:http://www.meteo.lt/skaitmenine_prog_lt_miest.php
Mėlyna punktyrinė linija- temperatūra rasos lašo aukštyje. Jau du metai stebiu-dar nepavedė.

Ojej verysad.gif Net -5 žada
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 04 23, 13:36)
Persimonas užsienyje - keaki. Lietuvoj - persimonas. O pomidorų veislės pavadinimas - Xypma.  ax.gif

Yra atskira veisle- Persimmon 4u.gif
http://tatianastomat.../wiki/Persimmon
Keaki nesu girdejus tokios veisles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginaja: 23 balandžio 2014 - 13:47
QUOTE(AnTara @ 2014 04 23, 13:42)
Ojej  verysad.gif  Net -5 žada

2 m aukštyje jau 0, o 5 aukšto balkone? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 23, 14:42)
Ojej  verysad.gif  Net -5 žada

Kaune daugiau kaip -6. Nežinau ar iš stiklinto balkono viską kraustyt namo. 3 aukštas, manau gal čia oro temperatūrą tokiu atveju reikia žiūrėti. Iš šiltnamio visos gėlytės keliaus namo. Ridikėlius ir salotas dengsiu.
Papildyta:
QUOTE(Modeen @ 2014 04 23, 14:45)
2 m aukštyje jau 0, o 5 aukšto balkone? lotuliukas.gif

2 metrų aukštyje matuojama oro temperatūra. Tas pats ir 5 aukšte.
Atsakyti
Tempsiu saviškius namo šiandien. O norėjau grįžusi likusius išnešti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2014 04 23, 13:47)
Kaune daugiau kaip -6. Nežinau ar iš stiklinto balkono viską kraustyt namo. 3 aukštas, manau gal čia oro temperatūrą tokiu atveju reikia žiūrėti. Iš šiltnamio visos gėlytės keliaus namo. Ridikėlius ir salotas dengsiu.
Papildyta:

2 metrų aukštyje matuojama oro temperatūra. Tas pats ir 5 aukšte.

Nieko nesuprantu, ką jūs čia šnekate. Nu meteo.lt jokių minusų Kaune ir Vilniuje neprognozuoja. Nei orų prognozės nei skaitmeninė orų prognozė. Aš tai apsidžiaugiau, kad naktį prognozuoja 2 šilumos, bet vakar prognozavo 1. Žadėjau net agro nedengt, nes pas mane šiltnamy būna 2-3 lapsniais daugiau negu laike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 23 balandžio 2014 - 13:54
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 04 23, 14:53)
Nieko nesuprantu, ką jūs čia šnekate. Nu meteo.lt jokių minusų Kaune ir Vilniuje neprognozuoja. Nei orų prognozės nei skaitmeninė orų prognozė. Aš tai apsidžiaugiau, kad naktį prognozuoja 2 šilumos, bet vakar prognozavo 1. Žadėjau net agro nedengt, nes pas mane šiltnamy būna 2-3 lapsniais daugiau negu laike.

Va ką meteo.lt rašo:
Balandžio 24–25 d. nelis. Pūs vidutinio stiprumo rytinių krypčių vėjas. Naktimis temperatūra kris iki 1–6 laipsnių šilumos, vietomis, daugiausia šiaurės rytinėje šalies pusėje, numatomos šalnos 0–4 laipsniai šalčio. Balandžio 24-os dieną oras tesušils iki 11–16, balandžio 25-ą bus 13–18 laipsnių šilumos.
http://meteo.lt/oru_prognoze.php
Atsakyti
na šiąnakt net aš miegosiu ramiai, nes minuso nematau smile.gif Sekančią naktį tikrai nusimato.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 23, 15:01)
na šiąnakt net aš miegosiu ramiai, nes minuso nematau  smile.gif  Sekančią naktį tikrai nusimato.

taigi skaitmeninėj orų prognozėje, kur mėlyna punktyrinė linija-rodo ketvirtadienio rytą gerokai žemiau 0. Juk ten rodo šalnas dirvos paviršiuje, o ne oro temperatūrą. Pažiūrėk savo miestą.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2014 04 23, 14:21)
taigi skaitmeninėj orų prognozėje, kur mėlyna punktyrinė linija-rodo ketvirtadienio rytą gerokai žemiau 0. Juk ten rodo šalnas dirvos paviršiuje, o ne oro temperatūrą. Pažiūrėk savo miestą.

aš žiūriu skaitmeninę prognozę Lietuvos žemėlapiui. Visad ten žiūriu smile.gif Ir pagal tuos duomenis net nepanašu į šalnas. Pažiūrėsim rytoj, kuris teisybę sakė smile.gif
Atsakyti