Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto draudimas

Labai ačiū už išsamų atsakymą 4u.gif . Jau pasidarė aiškiau. Mes esame apdraudę namą firmoje Lietuvos draudimas. Rūšis - minimalus būsto draudimas, kur kaip minėjau naudos gavėjas yra bankas. Dėl namų turto draudimo jau kreipėmės į Lietuvos draudimo atstovą patarimo. Jis mums pasiūlė pakeisti minimalų į standartinį arba maksimalų draudimą, kur naudos gavėjas tebėra bankas. Gal galėtumėte dar atsakyti, ar toks variantas mums geriausias? Kodėl draudimo atstovas mums nepasiūlė sudaryti kitos sutarties dėl namų turto, kur mes būtume patys naudos gavėjai, o gal kažkas dubliuojasi? Žodžiu, nieko nesuprantu, gal patarsite, koks visgi geriausias galimas variantas?
[/quote]
ar niekas iš draudimo profesionalų jau nesilanko, ar klausimai netikę blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Klausimai tikę, tik tema apmirus smile.gif

Dėl namų turto - labai abejoju, ar tinkamiausias variantas, kur namų turto naudos gavėjas yra bankas, įsivaizduokit - savaitgalį Jus apvagia, išneša TV, DVD, jūsų auksinius papuošalus, o Jūs turit polisą su banku naudos gavėju, Aišku, bankas tikrai turbūt bus sąžiningas ir supratingas, bet kiek laiko sugaišit, kol bendrovė užklaus banko, ar tikrai už JŪSŲ daiktus atlyginti JUMS.

mano galva, tai yra papildomas popierizmas, ir tokiu atveju tiesiog paprasčiau ir ramiau turėti savo polisą su jumis pačiais naudos gavėjais, juk tai jūsų turtas.

Papildomai info (nenoriu kritikuoti kompanijų, bet tiesiog pastebėjimas) - atkreipkit dėmesį, kad jei gerai pamenu, LD skirsto turtą į grupes, t.y. tarkim video-audio technika negali viršyti 10 proc. turto vertės, o vagystės atveju tie apribojimai labai ženkliai pasijaučia, nes tarkim juk nevagiama baldų, kuriems skiriama pvz. 50 proc., o vagiama būtent juvelyrika, audio, video ir pan.
Atsakyti
Esu dirbusi dviejuose bankuose, siuo metu papildomai uzsiimu ERGO draudimu. Galiu pasakyti viena, imant paskola busta reikia drausti pastatu draudimu, t.y. buto/namo isore nuo 4 pagr. riziku: vandens, ugnies, gamtiniu jegu ir piktavaliskos treciuju asmenu veikos. Naudos gavejas vienareiksmiskai bus bankas. Taciau draudziantis namu turta, tai jus esate naudos gavejas, o ne bankas. Bankui visiskai nerupi, ar jus draudziate savo namu turta ar ne.

Jeigu kam butu idomu, kreipkites i a.z., el. p. aiste.puodziuniene@ergo.lt, tel. 863176841.

Dabar yra labai palankios salygos ateiti i ERGO draudima is kitu draudimu (kai yra imamos paskolos). Todel, kad imant paskola jusu patalpos yra apdrausto paciomis nepalankiausiomis salygomis. As galiu pasiulyti tikrai geresnes salygas uz prieinama kaina. Viska suderinsim su Jusu banku.

Labai palankios salygos draudziantis namu turta. Draudziame ne tik namuose esanti turta nuo visu galimu riziku, taciau apdraudziame visus seimos narius nuo apliplesimu gatveje, atlyginame nuostolius uz pavogtus grynuosius pinigus, juvelyrikos dirbinius, dokumentus.
Atsakyti
Parodyk savo besibaigiančią gyventojų turto (pastatų ar namų turto) sutartį ir
UADB ERGO LIETUVA tau pasiūlys:
• iki 10% žemesnę kainą tomis pačiomis sąlygomis;
• už patrauklią kainą Jūsų poreikius atitinkančią draudimo apsaugą.

Dėl išsamesnės informacijos kreiptis:
Jūsų draudimo konsultantė Aistė Puodžiūnienė
tel. 8 631 76841, el. p. aiste.puodziuniene@ergo.lt
Atsakyti
QUOTE(kozuaist @ 2009 04 18, 13:40)
Parodyk savo besibaigiančią gyventojų turto (pastatų ar namų turto) sutartį ir
UADB ERGO LIETUVA tau pasiūlys:
• iki 10% žemesnę kainą tomis pačiomis sąlygomis;
• už patrauklią kainą Jūsų poreikius atitinkančią draudimo apsaugą.

Dėl išsamesnės informacijos kreiptis:
Jūsų draudimo konsultantė Aistė Puodžiūnienė
tel. 8 631 76841, el. p. aiste.puodziuniene@ergo.lt


o žinot kad reklama forume yra draudžiama?
Jei ne - pats laikas tai sužinoti mirksiukas.gif

O šiaip - juk yra konkretūs žmonių klausimai, tai ir kosultuokit, forume rašykit, kaip kur kas būtų, o ne varykit reklamą apie tokias pačias (?!) salygas ir žemesnę kainą (?!) . Na nėra, nė per kur nėra Ergo kaina labai maža ar mažiausia, pakankamai sakyčiau normali, nors produktas iš esmės ir neblogas, kur kas didesnių priekaištų turėčiau tarkim LD nei ERGO.
Tai ir būtų gerai, jei užuot dviem postais stūmusi reklamą, papasakotumėt, kuo tarkim ERGO geriau pvz. už SEESAM ar LD, arba - pvz. už IF'ą, kurio turto draudimas iš esmės man labai patinka dėl taisyklių paprastumo, aiškumo ir rizikų padengiamumo.
Atsakyti
Ar yra galimybe apdrausti savo statoma nama (sienos ir stogas) per atstuma? arba be jokiu igaliojimu, kad tai galetu padaryti kitas asmuo? unsure.gif pries pora dienu prie musu namo buvo padegta pieva, tai visa laime, kad laimingai baigesi ir nenukentejo statybos (iki namo truko vos metro, kad ugnis butu pasiekusi) unsure.gif kokiu yra draudimo rusiu statyboms (pastatui, statybinems medziagoms, kurios dar nepanaudotos ir stovi sklype)?
Atsakyti
[quote=Duti,2009 04 18, 20:24]
o žinot kad reklama forume yra draudžiama?


Viska puikiai zinom, kada kaip ir kur galima reklamuoti, o kada informuoti zmones.

Tiesiog sios butent informacijos zmones nepamatys kaip reklamos, todel nusprendziau bent taip informuoti. Kam zmonem permoketi pinigus, juk visiems dabar sunku. Ypac kas pasieme paskolas, as ir pati viska puikiai suprantu. O paskola imant, tai toki draudima paskaiciuoja max kainomis.

Tikrai nesu pakankamai kompetetinga aiskinti kuo skiriasi vienas draudimas nuo kito. Paprasciausiai pasidomekite statistika, kiek yra procentaliai sprendziamu gincu teismuose, tokie draudimai kaip seesam, gjenside, reso sieka gerokai virs 20%, o LD, ERGO 7-8 % (radau neseniai viename zurnale).
Galiu pasakyti tiek tiek, kad visi draudimai yra geri, kol nepatiri nuostoliu, o tada jau...

Per atstuma niekas nedraus namo, reikai ji pirmiausiai apziureti, na nebent atsiustumete nuotraukas. Aprasykit Jusu situacija i el.p., o tada nuspresim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kozuaist: 19 balandžio 2009 - 18:41
QUOTE(kozuaist @ 2009 04 19, 18:38)
Per atstuma niekas nedraus namo, reikai ji pirmiausiai apziureti, na nebent atsiustumete nuotraukas. Aprasykit Jusu situacija i el.p., o tada nuspresim.


Per atstuma, tai turejau omeny, kad as gyvenu UK, o statomas namas yra Lietuvoje biggrin.gif Tai va, kaip ir nera galimybiu man nueiti tiesiai del draudimo pasiteirauti smile.gif todel ir klausiu ar galetu pvz mano mama apdrausti? g.gif
Atsakyti
Kažin ar taip yra iš tikrųjų
Atsakyti
QUOTE(adėlė @ 2006 12 21, 16:48)
Faktas, butą apsidraudžiau Lietuvos draudime, tik jau ta kaina gerokai didesnė nei tikėjausi 435Lt. parašyta kad nelaimės atveju turtas įvertintas 50,000 ir butas 98,000 tūkst. nuo visų blogybių (užpylimo, stiklų išdaužimo, vagysčių, elektros srovės svyravimo ir t.t) Na gal nors ramiau gyvensiu apdrausta vacation4.gif

mes ir ta pati apsidraudem thumbup.gif tik mokejom 300, draudeja pritaike kazkokia ten spec nuolaida, apdrausti visi daiktai esantys namie pilna verte, aisku reikia ju nuotraukas tureti, o brangesniu daiktu, drabuziu, batu kurie tarkim nemazus pinigus kainavo but gerai cekius turet, nes tada isvis be problemu butu su ismokom vagystes atveju(bet nebutini tie cekiai, tik privalumas), jei atimtu kokiam skesrgatvyje rankinuka, tai uz ji irgi kompensuotu, jei isplestu automobilio bagazine ir ten esancius daiktus pavogtu, irgi kompensuotu, ten kazkaip prie namu turto priklauso, zodziu visai neblogas toks draudimas, bent jau taip graziai nupasakojo draudeja biggrin.gif idomu tik kaip butu su ismokom jei ivyktu vagyste smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 25 gegužės 2009 - 10:48
Esam apsidraudė butą Ergo bendrovėje. Mokėjom apie 250 Lt už 48 kv.m. butą. Esam labai patenkinti, nes mūsų namie dažnai prakuria bendri vamzdžiai. Paskutinį kartą užliejo mus, laimei nelabai smarkiai. Buvo sugadinta siena tamsiam kambary. Atvažiavo draudimo agentas, nufotkino tą sieną, užpildėm popierius ir po 2 savaičių gavom pinigėlių (daugiau netgi tikėjomės) thumbup.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *jolantab*: 25 gegužės 2009 - 10:58
ax.gif man draudimo sutartis Lietuvos draudime nutrūko..nes laiku nesumokėjau .bet po mėnesio persidraudžiau ir metinė įmoka sumažėjusi buvo keliasdešimt litų...siūlyčiau ,pasidomėti kainos kaičiasi...lyg kai kur žemyn...
Atsakyti