Gal galit pasakyti ko trūksta petunijoms ir surfinijoms, nes labai iššviesėjo lapeliai, ypač jauni lapeliai, , kai kurių gyslos tik tamsiai žalios, o pats lapas šviesiai gelsvai žaslvas. Skaičiau, kad lyg ir geležies trūksta. Kuo jas pamaitinti? Tręšiu Ferticare rausvais tirpiais milteliais.
Pasiguosiu ir aš, kad mano labai irgi kencia lauke. Vejas blaško, kartais net numeta kokį vazonėlį. Saulės mažai, šalta. Tai vaizdelis iš jų nelabai koks.
[quote=*Indra*,2014 06 22, 09:37]Šiemet užaugo stiprios kaip niekad. Gaila, kad pakabinti lovelių nepavyksta... todėl ir stovi ant palangės...
[/quote
Gražus dalykas ta petunija Ir tavosios tikrai nuostabios. Pasiilgau petuniškų spalvų ir žiedų formų. Ar tik neteks prašytis kitamet atgal į jūsų būrį
čia 3 petunijos ir 3 bakopos, ta mėlynoji visas nustelbė, bakopos vos matyti, kitais metais rečiau reikia sodinti. kaimynas šį vazoną norėjo nupirkti, bet nesutikau, man jis pačiai gražus:wub:
Sveikos. Ateinu pas Jus su bėda Mano petunijos lapai pakeitė spalvą. Iš tamsiai žalios patapo salotine. Trąšomis lieju 2-3 kartus per savaitę. Prašau patarimo
Sveikos. Ateinu pas Jus su bėda
Mano petunijos lapai pakeitė spalvą. Iš tamsiai žalios patapo salotine. Trąšomis lieju 2-3 kartus per savaitę. Prašau patarimo
Sveikos. Ateinu pas Jus su bėda
Mano petunijos lapai pakeitė spalvą. Iš tamsiai žalios patapo salotine. Trąšomis lieju 2-3 kartus per savaitę. Prašau patarimo
Pas mane jos keturios pakabinamuose vazonuose. Auga atviroj vietoj, gauna ir lietaus, ir trąšų, ir saulės. Trys vazonai puikiausi, tik vienam kažkas netaip.