Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos - surfinijos (2014)

Sveikos 4u.gif

pasirodysiu ir savo pirmąjį bandymą auginti petunijas ax.gif klaidų padaryta, bet bus iš ko mokytis smile.gif

user posted image

p.s. net gėda klausti, bet... nužydėjusius žiedus reikia skinti su koteliu ar užtenka "ištraukti" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2014 06 27, 18:25)
Sveikos  4u.gif

pasirodysiu ir savo pirmąjį bandymą auginti petunijas  ax.gif  klaidų padaryta, bet bus iš ko mokytis  smile.gif

user posted image

p.s. net gėda klausti, bet... nužydėjusius žiedus reikia skinti su koteliu ar užtenka "ištraukti"  ax.gif

Jei tik istrauksit tai seklos bres. negerai. reikia nugnybti su koteliu.
Atsakyti
oi man kaip tik irgi tas klausimas iskiles buvo. As istraukinejau tik. reikes skabyt dabar smile.gif
Atsakyti
Na va. Labiausiai vykusi svyranti petunija. Iš Deluxe Garden sėklytės. Nors mažiausiai iš jos kažko tikėjausi.
user posted image
Tik žiedelių trūksta dar man. Bet gal įsižydės.
Atsakyti
Už lango beveik ruduo, tad ir gėlytės sušalę ir peršlapę. Oi kaip reik saulutės. smile.gif
[attachmentid=232569]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ----: 02 liepos 2014 - 16:40
Sveikos 4u.gif

Na kaip Jūsų gėlytės gyvena, kai tokie karščiai užplūdo? Gal jau visos sužydėjo nuo šilumos tokios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2014 07 07, 07:56)
Na kaip Jūsų gėlytės gyvena, kai tokie karščiai užplūdo? Gal jau visos sužydėjo nuo šilumos tokios  4u.gif

Atrodo neblogai. Tik jau viena pasiruošė pasimiriot. Galvojau, kad perdžiuvus, nes kažkokia nuvytus. O pasirodo visai ne. g.gif

Kitos jaučiasi puikiai. Žydi gražiai.
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2014 07 07, 08:56)
Sveikos  4u.gif

Na kaip Jūsų gėlytės gyvena, kai tokie karščiai užplūdo? Gal jau visos sužydėjo nuo šilumos tokios  4u.gif

Maniškės, tai kaip tik atrodo atsigavo thumbup.gif
Bet aš gausiai vakarais arba rytais palieju.
Atsakyti
Mano petunijos laikosi neblogai, tik augalo viršūnėlės iššviesėję. Gal žinot ko joms trūksta iki pilnos laimės bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na tai smagu, kad zydi pas visas 4u.gif

Pas mane irgi taip zydi visos, kad vos speju nuzydejusius ziedus skinti biggrin.gif Laistyt irgi gausiai lieju dazniausiai vakarais. Truputi tik vejai aplaudzo sakeles ir matyt nuo vandens is apacios lapeliai vis pageltonuoja, tai trasom laistau, gal atsigaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natab: 09 liepos 2014 - 12:25
Aha tikrai atsigavo gėlytės. Bet man kažko kai kurios miršta. Tiesiog pradeda leipti lapeliai ir taip nuleipsta. Drėgmės, trašos tikrai neturi trūkti. Visko gauna. Kaži kodėl?
Atsakyti
Gal miltlige puola.Pas mane visos petunijos miltlige nuejo,tai nupjoviau ir nupurskiau visas surfinijas ir kas liko is petuniju.Petunijos jau atzeldineja,o surfinijas ligtais issaugojau.Bent nesimato.
Atsakyti