Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos - surfinijos (2014)

QUOTE(k@mylye @ 2015 02 16, 12:24)
Aš jau šiandien nusipirkau dvi surfinijas, Šiaulių Bruklino senukuose. Apsipatenkintus dabar sėdžiu.

as siandien esias pirkau surfinijas "Violet Scarlet" dabar apgyvendinsiu naujuose vazonuose, tada paaugs irkeliaus i didesnius, idomu butu sulaukt augintoju nuomones kur siuos lepius daigelius laikyti geriau, t.y.( suzinoti apie persodinus i didesnius vazonus ;augimvietes ypatumus) g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2015 02 13, 12:41)
as ir meginsiu seti 8 beicuotas as kaip supratau zemem vos vos reikia uzpilti g.gif

Smulkiu seklu,tokiu ,kaip petuniju,begoniju,braskiu ir pan.,zememis neuzbarstom.Islyginame vazonelije,isdeliojame seklites ir siektiek ispaudziame.Statom ant sauletos palanges,kad sviesos gautu,nes seklos praktiskai ant pavirsiaus.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2015 02 16, 17:58)
as siandien esias pirkau surfinijas "Violet Scarlet" dabar apgyvendinsiu naujuose vazonuose, tada paaugs irkeliaus i didesnius, idomu butu sulaukt augintoju nuomones kur siuos lepius daigelius laikyti geriau, t.y.( suzinoti apie persodinus i didesnius vazonus ;augimvietes ypatumus) g.gif

Kur daug šviesos ir šilta.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2015 02 16, 19:22)
Kur daug šviesos ir šilta.

dekui, eisiu susodinti;
pries tai sejau drazuotas seklas, nei vienaa nesugygo blink.gif tai neistveriau nusirkau senukuose daigu bigsmile.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos, pirkau senukuose surfinijas, pasodinau į indelius, o jos stiebiasi vienu stiebu i viršų, gal man tas viršūnes nugnybti ir įšaknydyti? Bijau, kad nenudaigočiau likusių be viršūnių.
Atsakyti
QUOTE(ledi_x @ 2015 02 18, 09:32)
Prašau pagalbos, pirkau senukuose surfinijas, pasodinau į indelius, o jos stiebiasi vienu stiebu i viršų, gal man tas viršūnes nugnybti ir įšaknydyti? Bijau, kad nenudaigočiau likusių be viršūnių.

Aš pernai visas tiek petunijų, tiek surfinijų viršūnes nuskyniau ir sukišau, tai ir gėlyčių prisidauginau, o ir tos be viršūnių labai išsišakojo. Kai tik matydavau, kad stypsta, tai taip ir nugnybdavau tą vietą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIMULIUX: 18 vasario 2015 - 09:49
QUOTE(ledi_x @ 2015 02 18, 10:32)

Norit grazaus krumo-taip ir reikia daryti mirksiukas.gif Kitu atveju, surfinija styps tik viena bjauria saka doh.gif
Atsakyti
Ačiū, padrasinote smile.gif eisiu gnybti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledi_x: 18 vasario 2015 - 10:03
QUOTE(RIMULIUX @ 2015 02 18, 09:47)
Aš pernai visas tiek petunijų, tiek surfinijų viršūnes nuskyniau ir sukišau, tai ir gėlyčių prisidauginau, o ir tos be viršūnių labai išsišakojo. Kai tik matydavau, kad stypsta, tai taip ir nugnybdavau tą vietą.

mano surfinijos jau kerojasi žemiau nugnybtos vietos, o viršūnės dabar tai gerai jaučiasi atskirai pasodintos, kažin per kiek laiko įsišaknys ax.gif

Bakopų tai nugnybtos viršūnėlės vis leipsta, purškių, bet ženklaus pagėrėjimo nematau. gal bakopas ne į žemę reikia sodint, o vandeny ar kokiam hidhrogelyje (arba gal pamperso turiny) geriau šaknytųsi g.gif
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2015 02 16, 18:24)
...
pries tai sejau drazuotas seklas, nei vienaa nesugygo :....

gaila, o tu drazuotas seklas vis ppurkšdvi vndenuku ir uždaram indely laikei? kaži kas joms netiko
Atsakyti
Sveikos,kaip suprantu pikiuojat petunijas kai turi jau 4 lapelius,ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2015 02 18, 13:35)
Sveikos,kaip suprantu pikiuojat petunijas kai turi jau 4 lapelius,ar ne?  g.gif

As pikiuoju, kai turi du lapelius blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau sudygo mano surfinijos clap.gif Popinau kaip mažus vaikus, vis nešiojau kur šilčiau, kur šviesiau karsta.gif
Atsakyti