Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos - surfinijos (2014)

QUOTE(jolitamaria @ 2015 02 25, 13:23)
Aciu ir dar klausimas -  kai nugnybiu virsuneles , kud jas geriau laikyti, kad isisaknytu ? Ant tos pacios palanges ar nest kur vesiau ?

Ant palanges, pridengus su kokia plevele/maiseliu/stiklainiu.
Atsakyti
vakar atlikau ta nugnygima , pamirkiau koteli i augimo hormonus ir ikisau i zeme.
rasao ,kad isisaknija 2-4 sav. Tiek ilgai ????
Atsakyti
bet jau lobelijos tai siuleliai tokie islinde... ar tokius ir pikiuot? turbut reik sulaukt daugiau lapeliu?
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 02 27, 09:15)
vakar atlikau ta nugnygima , pamirkiau koteli i augimo hormonus ir ikisau i zeme.

Ir man jau tą gnybimą reikia daryti, bet neturiu kada. doh.gif Na gal kaip nors per svaitgalį.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 02 27, 10:15)

Taip, taip, tiek ilgai 4u.gif Paskui jau pavasari, kai oras bus siltas, tai ir ant palangiu silciau, isisaknydavo per 10 dienu, bet visumoj reikia apsisarvuoti kantrybe. drinks_cheers.gif

QUOTE(uogauogele @ 2015 02 27, 14:28)
bet jau lobelijos tai siuleliai tokie islinde...  ar tokius ir pikiuot? turbut reik sulaukt daugiau lapeliu?

As tokius ir pikiavau, nes tie siuleliai toliau tis, kol numirs doh.gif Tas lobelijas, kurias ispikiavau siulelines sekmadieni, siai dienai pasigavo, tapo didesnes, o tos, vargses, kurios liko siap savaitgaliui, zusta tiesiog akyse doh.gif
Atsakyti
O ar yra kam pavyke is seklyciu uzsiaugint Dichonras? Na, tai tos sidabrines, ilgos svyrancios geles. Pernai pirkau seklyciu, dar tai brangiai sumokejau, bet nepavyko. Vargo vargo daigeliai...Siemet pasisejau, jau islindo. Nezinau, kas bus toliau...
Atsakyti
Ispikiavau petunijas la la la !
dabar jos su 4 lapukais - isdiziai ant palanges nutupe- uzemem geriausiais pozicijas ,kol nera pomidoru smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
bandžiau iš sėklų pasisodinti lobelijų. Kaip ir išaugo, bet iki 1 cm aukščio, ne daugiau su dviems mažyčiais lapukais.
Šiandien pasižiūrėjau, kad tų palukų kaip ir mažėja.
Tai man tokius mažyčius daigiukus jau pikuoti reikia, ar kaip? blush2.gif
Ar nesukti galvos ir kokiuose senukuose nusipirkti jau normalių daigų
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2015 03 03, 09:41)
Sveiki,
bandžiau iš sėklų pasisodinti lobelijų. Kaip ir išaugo, bet iki 1 cm aukščio, ne daugiau su dviems mažyčiais lapukais.
Šiandien pasižiūrėjau, kad tų palukų kaip ir mažėja.
Tai man tokius mažyčius daigiukus jau pikuoti reikia, ar kaip?  blush2.gif
Ar nesukti galvos ir kokiuose senukuose nusipirkti jau normalių daigų

Tikrai taip 4u.gif Tokias maziukes ir lieknutes reikia pikiuoti. drinks_cheers.gif As ispikiavau 240vnt, nors isdygo tukstanciais doh.gif Labai gleznos jos, reikia atsargiai su pirstukais issodinti, kad nesuspaustumet liauno stiebelio.
Arba palaukit jau daigeliu praaugintu, as vis tiek geguze pardavinesiu, lobelijos-nera brangi gele, pernai lobelijos daigeli po 30 ct pardavinejau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 03, 11:11)
Tikrai taip 4u.gif Tokias maziukes ir lieknutes reikia pikiuoti. drinks_cheers.gif As ispikiavau 240vnt, nors isdygo tukstanciais doh.gif Labai gleznos jos, reikia atsargiai su pirstukais issodinti, kad nesuspaustumet liauno stiebelio.
Arba palaukit jau daigeliu praaugintu, as vis tiek geguze pardavinesiu, lobelijos-nera brangi gele, pernai lobelijos daigeli po 30 ct pardavinejau. blush2.gif

turbūt reiks palaukti kol jau daigai bus.
Šiandien dar pabandysiu perpikuoti, nors.... abejoju kad man kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
Aš lobelijas visada pikiuoju pundukais, daigelių mišką užkabinu šaukštelio galiuku ir išrautą punduką atsargiai įsodinu į vazonėlį, taip iškart paaugus susiformuoja gražus kupstelis. Kažkada bandžiau ir po viena, bet man gražiau kai būna tankesnis kupstelis ir vargo mažiau...
Atsakyti
QUOTE(kajoka @ 2015 03 03, 11:24)
Aš lobelijas visada pikiuoju pundukais, daigelių mišką užkabinu šaukštelio galiuku ir išrautą punduką atsargiai įsodinu į vazonėlį, taip iškart paaugus susiformuoja gražus kupstelis. Kažkada bandžiau ir po viena, bet man gražiau kai būna tankesnis kupstelis ir vargo mažiau...

ačiū už idėją 4u.gif
Atsakyti