manau rudeniop reikes mainus daryt seklu, jei viskas puikiai uzaugs...
Sveikos, as ir tik pries pora dienu ispikiavau savasias, tai ziuresiu kaip seksis auginti. O seklu tai pati prisirinkau is pernyksciu sulfiniju, tai ir nezinau kas gausis,bet sudygo tai super puikiai. pernai pamenu pirkau tas brangias, tai is 6 seklyciu vos keletas sudygo ir tai vargo vargo juodai, tai nepavyko uzauginti - nuo to laiko su tais pirkimais ir risau viska.
QUOTE(Mupi @ 2015 04 06, 11:36)
Laibai jau orai liūdni, daigeliai stypsta.
QUOTE(Mupi @ 2015 04 06, 12:36)
kiek cia daigeliu?
3
Sveikos..
Atkeliauju ir as jau su daigeliais
Susisodinau siandien daigelius i vazonus. PIrkaus petunijas, nors kazkaip atrodo, kad pernai turejau surfinijas
Dabar biski sirdy neramu, kad tokio grozio nebeturesiu kaip ana vasara.. na, bet kaip bus taip
čia pernykstes (vazone du daigeliai)

As ne lietuvoj gyvenu, pas mus daug silciau, del to ir jau susisodinau
Atkeliauju ir as jau su daigeliais
čia pernykstes (vazone du daigeliai)

As ne lietuvoj gyvenu, pas mus daug silciau, del to ir jau susisodinau
MAn dabar toks klausymas iškilo beauginant pirktus surfinijų daigelius. Ar tikrai jos visos svyrančios? Nes panašu, kad visai svirti nenori. Pernai tūrėjau vieną svyrančią petuniją, tai šakelės iškart ėjo horizontaliai, o dabar vertikaliai.
:
QUOTE(k@mylye @ 2015 04 07, 15:46)
MAn dabar toks klausymas iškilo beauginant pirktus surfinijų daigelius. Ar tikrai jos visos svyrančios? Nes panašu, kad visai svirti nenori. Pernai tūrėjau vieną svyrančią petuniją, tai šakelės iškart ėjo horizontaliai, o dabar vertikaliai.
:
man pernai irgi ejo horizontaliai, pletes pletes ir nusviro zemyn. Bet nepamenu, ka as ten susidiegiau
QUOTE(k@mylye @ 2015 04 07, 18:46)
:
Ir mano pernai pirktines vienos buvo krumines, sakojosi i sonus, bet nesviro
As kol kas visas sakeles dar karpau, leidziu joms storeti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 07, 19:43)
Kas idomiausia, sviro eilines petunijos is maximos seklu
Is seklu setos surfinijos aplenke jau tas, kurias pirkau daigeliais is Senuku. 
tas pats , is senuku surfinijos kazkaip sustojo vystitis arba labai letai auga , o setos is savu seklu ir is pirktiniu sparciai vystosi
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 07, 18:43)
Kas idomiausia, sviro eilines petunijos is maximos seklu
Is seklu setos surfinijos aplenke jau tas, kurias pirkau daigeliais is Senuku. 
tai va. pas mane pigios sėklos daigeliai jau kškart gula palei žemę.
Sveikos
O cia mano petunijos(svyrancios),auginu is pirktiniu seklu.Atleiskit uz nuotraukos kokybe
O cia mano petunijos(svyrancios),auginu is pirktiniu seklu.Atleiskit uz nuotraukos kokybe