Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos - surfinijos (2014)

QUOTE(superjulia @ 2015 04 08, 12:42)
Sveikos 4u.gif
O cia mano petunijos(svyrancios),auginu is pirktiniu seklu.

Labai gražūs daigeliai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(superjulia @ 2015 03 27, 08:48)
Geri daigiukai.Matyt neseniai ispikiuoti,mano panasus.Spes iki zydejimo uzaugt,dar ir vazonelis permazas bus. smile.gif Su trasom nepersistenkit,uztenka jom kolkas. 4u.gif

Jusu didesni smile.gif Tikiuosi,kad spes uzaugti,silpnokai auga,sias dienas nenesiau i balkona(musu neistiklintas)bijojau,kad nesusaltu.O kaip daznai laistote daigiukus?Mono daigiuku zeme pradejo pelyti,laistau reciau,kas trys dienas.
user posted image

Sakykite,viduje jau formuojasi gelyte?Ar lapeliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 08 balandžio 2015 - 13:23
QUOTE(Nanita @ 2015 04 08, 14:13)
Jusu didesni  smile.gif Tikiuosi,kad spes uzaugti,silpnokai auga,sias dienas nenesiau i balkona(musu neistiklintas)bijojau,kad nesusaltu.O kaip daznai laistote daigiukus?Mono daigiuku zeme pradejo pelyti,laistau reciau,kas trys dienas.

Sakykite,viduje jau formuojasi gelyte?Ar lapeliai?

Sakyciau,kad lapeliai,gal dar sakeles. As laistau,kai isdziusta zeme.Geriau nedaliet,nei paskandint.Papelijusia zeme pabarstykit medzio anglim,juos sutrupinant,o jai neturit,tiks anglies tabletes.Kiek nepasakysiu,paberkit,kaip silpnai sudant,ir maziau laistikit,pelesis dings.
Papildyta:
QUOTE(---- @ 2015 04 08, 14:08)
Labai gražūs daigeliai.  4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(superjulia @ 2015 04 08, 19:58)
Sakyciau,kad lapeliai,gal dar sakeles. As laistau,kai isdziusta zeme.

drinks_cheers.gif Tikrai ne ziedas. As siandien persodinau 60 surfiniju, rytdienai dar 95 liko swoon.gif Tai tokias virsuneles susuktas nuskabiau. Ten tikrai ne ziedai, o nauji lapeliai.

Ir laistau saikingai blush2.gif Nebespeju, tai sachara pas mane doh.gif Bet surfinija dekinga gele, paliejai-ji ir atsigavo. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jau visos prisiauginusios daigeliu thumbup.gif , aš irgi šiemet vėl prisisodinau savo mėgstamiausias blush2.gif maniškės jau tokios

user posted image

user posted image

o cia vat kokios jos bus ax.gif

user posted image

p.s. dievinu šitas gėles ir šitą spalva, jau 3 metus auginu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(superjulia @ 2015 04 08, 19:58)
Sakyciau,kad lapeliai,gal dar sakeles. As laistau,kai isdziusta zeme.Geriau nedaliet,nei paskandint.Papelijusia zeme pabarstykit medzio anglim,juos sutrupinant,o jai neturit,tiks anglies tabletes.Kiek nepasakysiu,paberkit,kaip silpnai sudant,ir maziau laistikit,pelesis dings.
Papildyta:

Aciu smile.gif

Aciu 4u.gif
pabarsciau anglim ir isnesiau i balkona,tegul vedinasi.
Tikrai ten pumpurelis,matosi balta spava.Nesitikejau,daigelis dar visai mazas.Ka,reikes nugnybti nors ir labai gaila.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 04 09, 14:47)
Aciu  4u.gif
pabarsciau anglim ir isnesiau i balkona,tegul vedinasi.
Tikrai ten pumpurelis,matosi balta spava.Nesitikejau,daigelis dar visai mazas.Ka,reikes nugnybti nors ir labai gaila.

thumbup.gif As pumpureli nugnybciau,bet tai TIK MANO ASMENINE NUOMONE.Nes tuoj atsiras zinovu,kuriom gaila augaleli skriaust. biggrin.gif Bet as manau,kad pradzioje daigelis turi sustipret ir kad zydetu ,isnesus i lauka,o ne namie,tai ne kambarine gelyte.O jai dabar mazame vazonelije zydes,daug maistiniu medziagu sunaudos,bet jai norit,galite prazydint ir trest butinai reikes,kad nenusilptu gelyte 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(natab @ 2015 04 09, 13:43)
Sveikos  4u.gif

Jau visos prisiauginusios daigeliu  thumbup.gif , aš irgi šiemet vėl prisisodinau savo mėgstamiausias  blush2.gif maniškės jau tokios

Grazuoliai daigiukai,ir geliu spalva man tokia irgi patinka thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
sakykit, pikiuojant petunijas galima giliau įsodint? Iki pat skilčialapių? Nes pas mane bent tos paprastutės, laukinėm dar vadinamos, tai išpikiuotos negiliai griūva, virsta... Tos, kur nesvyrančios turėtų būti, tai kaip ir normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2015 04 11, 11:59)
sveikos,
sakykit, pikiuojant petunijas galima giliau įsodint? Iki pat skilčialapių? Nes pas mane bent tos paprastutės, laukinėm dar vadinamos, tai išpikiuotos negiliai griūva, virsta... Tos, kur nesvyrančios turėtų būti, tai kaip ir normaliai g.gif

Aš sodinau šiek tiek giliau. Gal ne iki skilčialapių. Ligir nesupyko jos ant manęs, kad įsodinau giliau.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2015 04 11, 14:23)
Aš sodinau šiek tiek giliau. Gal ne iki skilčialapių. Ligir nesupyko jos ant manęs, kad įsodinau giliau.

Galima giliau,jei kotelis ilgesnis ir papilgomu sakeliu yra.Nepergyvenkit,jos kartais dvirduliuoja persodinus mazus daigelius,tai nieko tokio,tiesiog ju sakneles plonos,bet jom tai nemaiso. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(superjulia @ 2015 04 11, 07:16)
thumbup.gif  As pumpureli nugnybciau

As iskart nugnybiau.Ir dar ilgai zydeti neleisiu.Siandien palikau nakciai savo daigiukus balkone,nuo rytdienos vel salnai,teks atgal i buta nestis unsure.gif
Atsakyti
sveikos, noriu paklaust kiek ilgai neleist joms zydeti, ar tokiom vis dar reik nuskabyt ziedus?

user posted image

user posted image
Atsakyti